Руска ракета прелетяла опасно ниско над АЕЦ в Украйна

Възможно е тя да е била изстреляна по посока Киев
5 юни 2022 13:36, Елка Василева
63
Руска ракета прелетяла опасно ниско над АЕЦ в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Украинският държавен ядрен оператор "Енергоатом" каза, че руска крилата ракета е прелетяла тази сутрин "опасно ниско" над голяма атомна електроцентрала, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Възможно е това да е била ракета, изстреляна по посока Киев", заяви операторът на Южноукраинската АЕЦ в пост в Телеграм.

Ройтерс не може да потвърди тази информация от независими източници.

По-рано днес няколко експлозии разтърсиха украинската столица Киев. Южноукраинската АЕЦ е втората по големина атомна електроцентрала в Украйна и се намира в Николаевска област на около 350 км южно от Киев.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не е било дива гъска?
39
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До ивайло По-правилно е да се каже само, че Русия приключи. Оттук нататък за тия варвари път към Европа няма, а в Азия Китай няма да си даде позицията на водеща държава. Руския народ е обречен на бавно загиване в изолация, благодарение на Джуджето в Кремъл. Ще му се изпълни мечтата да има особено място в историята на Русия и ще се окажат пророчески приказките му за това, че тази война ще бъде на живот и смърт за държавата.
38
15
 
2
 
! Отговори
До ивайло преди 1 година
РУСИЯ ПРИКЛЮЧИ С БЛАГОДЕНСТВИЕТО СИ.
37
0
 
9
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ЗАПАДЪТ ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕ НА УКРАЙНА ДА ВЗЕМЕ ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ В ПОСОКА МИР!
36
1
 
4
 
! Отговори
До 46 преди 1 година
Само да не станат ядрени орехи!!!
35
7
 
2
 
! Отговори
Хипотеза преди 1 година
Американските далекобойни гаубици ще бъдат разположени в района на АЕЦ. Така Путин няма да може да ги троши като орехи.
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова оная баба в Киев свали руски хеликоптер като го замери с буркан кисели краставички от балкона (по сведения на украинските медии), щото летят ниско. Може би няма да е лоша идеята около АЕЦ-овете да изпратят отряди от баби с буркани да ги пазят.
33
2
 
17
 
! Отговори
До Анонимен 38 преди 1 година
Пътувал съм няколко пъти из вътрешността на Русия, почти до Казахстан. Това, в каква мизерия живеят руснаците, дето го пишеш е пълна лъжа. Живеят си като всички нормални хора по цивилизования свят с всички удобства на цивилизацията. На места по селата е просто приказка, чувстваш се като в рая, природата е зашеметяваща.
32
3
 
15
 
! Отговори
мда преди 1 година
Укрите може да взривят АЕЦа и да кажат че са руснаците.
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много военни експерти пишат пълни глупости )
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да това явно е някаква нова технология , щом ракетата е прелетяла много ниско а целта е на 350 км от това място , това означава че ракетата прелита ниско над земята и няма как да се засече от радарите които търсят обекти в небето а не на 30 метра от земята, но мисля че това е митология която украинците са създали за руските технологии , а реално руснаците не разполагат с такова оръжие.
29
11
 
6
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 1 година
След като се окопаваха в радиоактивна почва, е трудно вече нещо да ни изненада за безкрайната тъпота на този примитивен народ. Още повече, че в злобата и ядът си правят още по-слабоумни изпълнения. Толкин едва ли би се съгласил със сравнението на русnazziте с неговите оркХи. Онези поне не страдаха от инфантилно суеверие, както руските им побратими, които на "убиецът на самолетоносачи" :))) бившият кораб Москва, бяха сложили тресчица, уж от кръста на Христос, за непотопяемост. Средновековници
28
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам как е възможно някой да се възхищава безплатно на руския мир и начин на живот?! Та 80% от руснаците живеят в дупки, каквито не сте виждали. Нямат течаща вода и тоалетна. Къщите им се разпадат и газят в кал и ***. Най-голямото зле от взички възможни злета!
27
6
 
8
 
! Отговори
Галина преди 1 година
До ИвайлоИдеята е наистина добра. Радвам се, че ние русофилите отдавна натделяваме над заблудените евроатлантици. Скоро и това ще стане - присъединяването ни към РФ.
26
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ивайло "Путин превърна Чечня в райска градина" Хахахахаха, руските мегафони лъжат до посиняване. До ден днешен само центъра на Грозни е оправен. Даже предградията му още са на много места в руини, а оттогава минаха 20 години.
25
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 33 "Май нещо зловещо бъркаш между, че това ние русофилите да искаме да дойде някой като Путин у нас и да изтрие от лицето на земята ..." Ахааааа, значи като изстрелят към България ракети, както написа, Путин ще изтрепе тези, които ви пречат на вас русофилите и ще оставят сгради и, разбира се, останалите непокътнати?Даже когато лъжете не можете да лъжете като хората, толкова сте изпаднали. А това, че чакаш Хитлер на 21 век да ти спасява "българското" само по себе си говори какъв "българин" си.
24
4
 
10
 
! Отговори
Ивайло преди 1 година
Не мислите ли, че ако наистина сме радетели за демокрация, то ще бъде демократично да се проведе референдум за това, дали българите искат присъединяване към Руската федерация? Нека народа реши сам. Путин превърна Чечня в райска градина, а не вярвам да не подпомогне и България, която е от стратегическо значение.
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сащ не спират да се мешат и това само удължава мъките на Украйна
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От всичките руснаци най-долни са украинските
21
3
 
3
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Споко,руските ракети могат да вдянат конец в игла....не се притеснявайте....до МИКРОН СА ТОЧНИ!