Москва се хвали: Унищожен е склад за чуждестранно оръжие

Той е бил близо до град Лвов
178
Москва се хвали: Унищожен е склад за чуждестранно оръжие
Снимка: БГНЕС

Унищожен е склад за чуждестранно оръжие близо до град Лвов в рамките на рядък удар по Западна Украйна, твърдят от руските военни сили.

"Изстреляните от въздуха високоточни ракети с далечен обсег на действие близо до град Радехив в Лвовска област унищожиха складова база с оръжия и боеприпаси чуждестранно производство, доставени на киевския режим от Полша", се казва в изявление на Министерството на отбраната.

В изявлението не се уточнява какви видове оръжия са били унищожени при атаката в Радехив, на около 60 км североизточно от областната столица Лвов.

Министерството съобщи, че е унищожило и четири склада, съдържащи ракети, артилерийско оръжие и боеприпаси в южната област Николаев и източната област Донецк.

През последните седмици украинската армия, подкрепена от доставките на далекобойна артилерия, доставена от Запада, се опитва да проведе контраофанзива, за да си върне южната област Херсон./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се учудвам че нацистите практикували канибализъм. Това е модерна опорка на филантропи и глобалисти защото било екологосъобразно !!!
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
156 .Благодари се че не са ти отнели достъпа. Мене често ми се случва.
114
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минуса ми за долния Карл не се хваща. Рискувам да си хчупя таблета.
113
2
 
0
 
! Отговори
Карл Бенц преди 1 година
Тези руснаци докога ще си мислят, че могат да нанасят удари в цяла Украйна,а украинците да не могат - по Русия!?Защо!?
112
0
 
0
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
КОМЕНТАРИТЕ ;144,от 148 до 152 включително, са изключително правдиви и точни.Това е истината.Интересно как са ги пуснали всичките.Някои от моите ,макар че няма нецензурни изрази и обиди ги трият.И на това сме доволни.Поне в този сайт да се чуе и прочете истината.А на коментар 148''-ха-ха-кащият'',препоръчвам,погледни коментар 145 и ''да посмеимся заедно''.
111
7
 
3
 
! Отговори
кратко и ясно преди 1 година
в4ера унищожиха и два стелт нимарса на втория етаж ))) еленовъда обяви 33 а коношенко ги докара до 36 ))) въобще се някакво склад4е някаде е ударено НЯКОГА ама може и да е руско
110
2
 
8
 
! Отговори
запада не лъже хич преди 1 година
До руснака много лъже- Дай линк да видим откъде я черпиш тая ценна информация. Иначе лъжеца си ти.
109
17
 
6
 
! Отговори
руснака много лъже преди 1 година
Снощи от Пентагона се изсмяха на Шойгу който разхвалваше руската армия че е унищожила най-малко 6 Хаймарса в Украйна и заявиха че GPS системите на действащите Хаймарси показват че всъщност няма нито един който да е бил унищожен. А по повод унищожените складове с ракети за Хаймарс обявиха че няма такива складове защото касетите за Хаймарс се съхраняват поединично в тайници а не като руснаците в огромни складове които като гръмнат и руснака остава без боеприпаси.
108
7
 
7
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
До 141;Те вече бая време само се смеят и как да не го правят.Клоун за президент,ракетни удари за развеселяване,весели ''анонимни'' коментатори като вас за поддръжници.Смех,та смех.И ние също се посмиваме покрай вас.Сега чакаме съвсем да ни развеселят покрай широко рекламираното ''контранастъпление'' назад и на запад.
107
2
 
4
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
До Анонимник139;Да не повярваш.Да трият ''политкоректни''коментари.Ами не бъди анонимник,сложи си някакъв прякор поне,та по него да те познаят,че си от ''евроцивилизационния '',как беше....А бе, с две думи, от ''ниско наведените''.
106
5
 
7
 
! Отговори
Шойгу преди 1 година
Вервайте ми
105
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До юлиян Като знам колко ценни са им Химарсите със сигурност са се смяли, като са разбрали какво са ударили руснаците. Не, че руските терористични бомбардировки са нещо за смях, но все пак нещата имат приоритет.
104
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, тук ако някой критикува нескопосаната руска пропаганда, му трият коментара. ХАХАХА!!!
103
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 141 "От Козяк казаха, че щяха да експлодират с векове, поне тъй пише на лисчето." Руските складове за селитра показаха как става ...
102
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Абе, то ако е имало боеприпаси, щяха да експлодират с часове....." ------------------ От Козяк казаха, че щяха да експлодират с векове, поне тъй пише на лисчето.
101
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 138 "Да не говорим, че стреляха по 3-я етаж на някаква сграда в Харков, а после обявиха, че там били Хаймарсите. Някой да каже как се паркират няколкотонни камиони с установки на тях на 3-я етаж на сграда.." И аз умрях от смях като разбрах, че са уцелили някаква офис сграда обаче твърдят, че удара бил по Химарси. То бива да си некадърник, но да си некадърник едновременно като военен, пропагандатор и лъжец ....
100
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби Снимки от дронове могат да покажат какво въоръжение е взето на прицел и не трябва на тях да има нито координати, нито нищо. А украинците даже дават фуутидж от дроновете. И пак да кажа, никакви експлозии, нищо. Страннно, че са нацелвали складове с "боеприпаси" и никъде нищо такова не се вижда или е известно. Предполагам, че тия боеприпаси просто не гърмят, затова .... СмЕх. ...
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 132 Така така. Те са му тагнали смарфона, даже си е бил пуснал ГПСа за проследяване и са знаели точно къде по пътя се намира, но точно да се организират и са влезли в зона без сигнал и след това им е свършила батерията.
98
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби Ама Боби, аз говоря за снимки от супер дупер руските безаналогови спътници и дронове. Да не говорим за това, че експлозиите с часове се забелязват доста очевидно. Слабичка ти е "защитата" защо така няма никакви доказателства.
97
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 126 "Не бе, те на Къкринското ханче са нямали очи българите, като са го заловили турците, че да се организират!" Така така, тагнали са му смартфона за проследяване и са разбрали кой и накъде го води. Казвам ви, просто им е свършила батерията и не са могли да се разберат.