Поне трима руски офицери убити в Мелитопол

Това е станало при взрив
13 ное 2023 09:35, Стела Стоянова
98
Поне трима руски офицери убити в Мелитопол
Снимка БГНЕС, архив

Най-малко трима руски офицери бяха убити в контролирания от Москва украински град Мелитопол при взрив, за който украинското разузнаване заяви, че е акт на отмъщение от страна на местни съпротивителни групи.

Експлозията е станала по време на среща на руски офицери в Мелитопол - градът в Югозападна Украйна, който се превърна в център на руските сили, след като го превзеха в първите дни на войната, пише БГНЕС.

"Този акт на отмъщение, извършен от представители на местното съпротивително движение, се състоя в завзетите от руснаците пощенски офиси", заяви в Telegram разузнавателният отдел на украинското Министерство на отбраната. В изявлението се казва още, че на срещата са присъствали офицери от руската Национална гвардия и разузнавателната служба ФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
17
 
! Отговори
1 преди 5 месеца
Руската армия е въоръжена с ТОС-2 "Тосочка" от 2021 г. Той е по-компактен от предишното си поколение аналози "Солнцепек" и "Буратино". "Тосочка" е монтирана на колесно шаси на превозно средство с висока проходимост. Има увеличена далечина на стрелба, автоматизирани системи за насочване, стрелба и управление на огъня, увеличена далечина и точност на използваните боеприпаси. Освен това тежката огнехвъргачка е оборудвана с кран и не изисква транспортно-зареждаща машина.
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ООН гласува да обяви израелските селища в окупираните палестински територии за незаконни. ООН гласува за обявяване на израелските селища в окупираните палестински територии, включително Източен Ал-Кудс (Йерусалим) и окупираните Голански възвишения, за незаконни: 145 държави гласуваха в подкрепа; 18 страни се "въздържаха" от гласуване, включително Грузия; 7 държави гласуваха против: САЩ,Канада, Израел, Унгария, Микронезия (население 113 хиляди души), Маршалови острови (население 42 хиляди души), Науру (население 12,5 хиляди души). България - ЗА.
25
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ВС на РФ ликвидираха танков ас на киевската хунта. Руските военни унищожиха екипажа на танк на киевският наркокартел под командването на Максим Гацанюк, който в украинските медии често е наричан "най-добрият танкист на киевската хунта". За смъртта му съобщиха от пресслужбата на градския съвет на град Погребище, Виницка област. В допълнение към титлата "Най-добър танкист на наркокартела", Гацанюк беше известен с многобройните си изяви по националната телевизия. В тях той каза, че на украинските въоръжени сили не им е останало "нищо" до победата в конфликта.
24
2
 
2
 
! Отговори
Еврогей преди 5 месеца
Хааай гааааййз, хау'с гойн'? Хайде да се сабереме БиДжи евporейове и да подпишем писмо-петиция до Зузана Чапутова с искане да уволни Роберт Фицо!
23
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По време на тренировъчен полет самолет на ВВС на САЩ се разби в източното Средиземно море. Пентагонът не предостави подробности за трагедията, но скоро се наложи данните да бъдат оповестени публично. "Петима души на борда загинаха", се казва в изявление на Европейското командване на САЩ (USEUCOM). Съобщава се, че катастрофата е станала по време на презареждане във въздуха. Типът самолет не е посочен. Ако бяхте си останали на вашата си територия, нищо нямаше да ви се случи. Но Пентагонът продължава да милитаризира региона, уж в отговор на засилващия се конфликт в Близкия изток.
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо само стари снимки с наркомана, дайте последните видеа, на бяла стена, сам се снима с протегната ръка, зелената тениска я няма?
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
днесчето са укро *****
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Значи за 2години почти разбрахме, че тези винаги убиват високопоставени служители, оставят армията на противника без боеприпаси, а те като Чък Норис, нямат нито един загинал редови войник или някой на по-висок чин
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
A какво става с контранастъплението?
18
2
 
5
 
! Отговори
жорето преди 5 месеца
Айдееее, тоя изби войниците /си/, започна и офицерите /че то има ли още живи/
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е поне на хартия ги бива ордите на зелята !
16
4
 
7
 
! Отговори
до 26 преди 5 месеца
Младеж, помни освобождението , а от паметта ни зависи да ни има и утре !! ;)
15
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мале малеее що БГ ппутиняк наскачал тука да брани мама си Раша.Никъде другаде по света няма толкова ппуттиняги колкото у БГ-то после се чудете що сме на това положение - последните в Европа
14
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къде е подкрепана на Зеления, не виждам подкрепа в нито енда ЕС-ка държава. Само държавата подкрепя с оръжие. Защо палестина е изравнена с земята и 4 000 деца са убити до сега ? Виждали ли сте снимки на Палестина - Украйна в бойните действия ? Няма да видите защото мозъците ви са замрежени от рерористу от Америка ! Защо американски заложници бяха освободени ? Защото ТЕРОРИСТИ ОСВОБОЖВАДАТ ТЕРОРИСТИ ! Хитлер е трябвало на времето да избие всичката гад дето е била. Жалко че не го е направил !
13
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Успехите на укрорайха са големи и растат всеки ден.
12
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Даваха как младеж отида до болницата за преглед, а от там го събират за фронта , колко са долни тея Урки, със своя вожд , Зеления . Скоро на зеления му свършва армията, капацитета и е на 10 % два месеца и войната приключва. Украйна е в капитулация и в колап, тея пари които има да връща, ще ги връщат и пра пра на хората в Украйна ! Лошото е че тука се разхождат мерджани с украински регистраций. А хората дето нямат пари се бият !!! Срам , някъде да сте видяли подкрепа на зеленски в някоя ЕС-Държав
11
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Зеленский както винаги лъже. СБУ или ГУР са поставили взрива. Няма никакви "местни съпротивителни групи"!
10
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И Одеса е рускки!
9
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не знам ама, вчера по Россиа 1 , даваха бременна жена как убива трима солдати - Руски, защото поръвоначално жената вика за помощ, че е бременна и те стигат до нея и осигуряавт всичко тя да напусне бойната зона. А тя в същото време ги стреля ! Разбира се била е обезвредена , но представете си тая сволачяя , колко е долна въобще колко са долни тея Урки !
8
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Крим е Руски !