Турски товарен кораб е бил ударен в Украйна

На борда не е имало екипаж, а само един служител
28 фев 2024 14:38, Елка Василева
21
Турски товарен кораб е бил ударен в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Товарен кораб, плаващ под турски флаг, е бил ударен на украинското пристанище Херсон, където е бил закотвен, съобщава турската частна телевизия НТВ.

Корабът "Куруоглу 3" е блокиран на пристанището в Херсон от началото на войната в Украйна.

В изявление на компанията собственик се посочва, че плавателният съд е бил уцелен вчера от две ракети, за които се смята, че са били изстреляни от посока на Русия, съобщи електронното издание на турския в. "Тюркийе". Корабът е акостирал в пристанище Херсон, за да разтовари превозвания товар, на 22 февруари 2022 г., поясняват още от фирмата.

На кадри, на които е заснет плавателният съд след удара, се вижда, че той е повреден и се е наклонил на една страна, отбелязва НТВ.

На борда не е имало екипаж, а само един служител, който е бил оставен там от съображения за сигурност, но в момента на удара той е бил навън.

Повече от 10 турски кораба чакат на същото пристанище, посочва телевизионният канал.
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Надявам се укропитеците си спомнят, че след като турчетата свалиха руския самолет автобус с 40 турски пилота беше взривен...
12
4
 
6
 
! Отговори
Охотник преди 1 месец
А цялата истина е:Турски кораб превозващ оръжия за Украйна. Е поразен с оръжие. Не е ясен произходът на оръжието, и от къде е изстреляно. Не е ясен, защото всички са в играта. И всички правят пари на гърбът на православните християни. Иначе ми се правят, на по-големи светци от Исус Христос. А вие още се делете на фии и фоби. Докато имате земя, на която да стъпвате.
11
2
 
4
 
! Отговори
82-ОМБР преди 1 месец
На кой му пука?
10
7
 
10
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 месец
.....и Ердоган чака сгодния момент, да изпържи рашките в гръб, щото и те са в НАТО!
9
13
 
5
 
! Отговори
АМИ ПРОСТО Е... преди 1 месец
ТУРЦИЯ, ЧУДЕСНО МОЖЕ ДА РЕШИ УКРАИНСКАТА КРИЗА И ДА СИ ВЪРНЕ ЧАСТ ОТ КРИМ----ЕДИН УДАР ОТ ЮГ, И РУСИЯ ГУБИ ВСИЧКО , ЗА НУЛА ВРЕМЕ И СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО В ЧЕРУПКАТА СИ!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е точно пък "Куроолу" ли намериха да изпращят?
7
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жужаците пак се правят на умни. Забравиха как едно кадънче с Ф16 им изплющя Су-то. В следващите дни може некой кораб да иде на дъното при Масква :)
6
13
 
31
 
! Отговори
до 1 преди 1 месец
Няма война, никой не е обявявал такава. Провежда се само Специална военна операция срещу украинските фашисти, като тази на Израел в Газа.
5
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прилича на провокация на хохльовците. Да настроят Ердоган срещу Путин. Те също използват основно руски ракети. С такава свалиха и холандския пънически самолет преди войната.
4
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е заради руския изтребител свален по погрешка от шалварите на границата Сирия-Турция преди години. Руснакът забавя, но не забравя. Мислите си че братушките не знаеха, че е турски кораб ли?
3
2
 
15
 
! Отговори
И преди 1 месец
Що само единия?
2
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 2 Няма война има само военни действия, кравар! При нападение с оръжие какво казваш ве, кравар? Не е ли военно действие? Я се запознай с етимологията на израза "военни действия", кравар!
1
38
 
19
 
! Отговори
Ельоменат преди 1 месец
Какви военни действия бе копейка, нали според вашия вожд, жужи велики война няма