Русия отново атакува Одеса с дронове

Чули са се силни експлозии
11 мар 2024 07:32, Александър Попов
42
Русия отново атакува Одеса с дронове
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинският черноморски град Одеса отново е атакуван с дронове. Сирените бяха задействани в 02.30 часа тази нощ.

Жителите на Одеса и Одеска област да се укрият до отбой на тревогата, важно е, заяви председателят на Одеската областна военна администрация Олег Кипер в "Телеграм".

Дроновете са много и летят на вълни от акваторията на Черно море, посочват местните медии. На места са се чули силни експлозии, все още няма данни за загинали и нанесени щети/БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: одесадронове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евреинът тръмп ще пукне след путин. Защото ще получи инфаркт, когато путин пукне.
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трите им дни станаха три години. Русофашагите избиват цивилни от безсилие. Свършиха тоалетните, хладилниците и микровълновълновите и :) - айде за нови запаси. В България подобни издънки се наричат мародери. Самодурът Путин не е у ред.
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръц!
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
браво
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Вярно е, че руснаците са пуснали дронове в посока Одеса. Но и украинците си ги бива: от 40 летящи към черноморската столица Шахеди, те са свалили 44!
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Споко, уверявам ви че Украинското ПВО ги е унищожило всичките.
35
1
 
6
 
! Отговори
75 преди 1 месец
Бият по Одеса, значи има бандероФашаги, има малки работилници,които правят дронове,Слава на Русия Слава.
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интересно кога народът на Тексас ще получи независимост ? къде е демокрацията как Босна Херцоговина , Косово ,Словения ,Черна гора и Хърватия получиха такава независимост а Тексас , Ню мексико , Атланта ,Калифорния немогат
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скоро ако САЩ решат може да ни разделят на Добруджанци Тракиици Мизиици, Шопи . Източно македонци и да ни накарат да се самоизбиваме както сега Русия воюва с руснаците от свойте украйнини на юг !
32
1
 
4
 
! Отговори
someone преди 1 месец
До СътТо и Косово беше Сърбия, ама не ви пречеше да си го откъснете, важното е на какъв кеф е САЩ.
31
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Сът Въпросът е Разрешен в ООН отдавна сблъсквайки два противоположни концеции: 1. Ненарушимост на границиите. 2. Самоопределение на народите. Решението е Изключително ЕЛЕГАНТНО Ако се спазват правата на хората се получава казуса с разделянето на Чехия и Словакия мирно и тихо. Ако обаче не се спазват човешките права тогава Самоопределението има предимство - Всичко започва с Косово - Мин Необходими действия - Декларация за независимост + Признаване от Член на СС на ООН с право на Вето.
30
8
 
4
 
! Отговори
Сът преди 1 месец
До Боби. Кажи ми след ссср,а не преди това. Ако тръгнем да връщаме историята с векове,то една държава няма с граници,които да не са се променяли с годините. След ссср Одеса е украйнска,а дали е подарена или там с каквото ви мият главите е друг въпрос. Да се имаш за цивилизован политик и да теъгнеш да връщаш територии със сила е меко казано варварство. Но за koneukume не е проблем от вкъщи на дивана да раздават правда
29
2
 
5
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Сът Одеса след като е създадена като голям пристанищен град е Руски от времето на Екатерина Велика. В Севастопол се е базирал Руския черноморски военоморски флот а Одеса е била цивилната граница на Руската империя и след това СССР в средиземноморския басейн.
28
13
 
4
 
! Отговори
Сът преди 1 месец
Одеса е руска,колкото Кърджали е турско,npocmu koneuku.. Никаква файда нямате от това драскане на глупости в интернет. Просто това ви доставя удоволствие в жалкия ви животец,преминаващ между 4 мухлясали стени в панелен блок и дърпащи палетни колички в някой склад. Толкова за вас. С мощна и войнствена Русия,освен да ставате по-бедни,нищо друго не ви чака,но няма как да знаете. Мисленето ви е далечна страна
27
4
 
4
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен 18 Атакувана е Одеса с Дронове това какво означава? Чисто граждански обекти са атакувани за да има жертви сред месното население или Терористична атака Или Атакувани са военни обекти и/или такива с двойно предназначение в чертите на града Одеса? с други думи ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ на Украйна като се унищожава военния и военно производствен потенциал През ВСВ Хитлер е обезлюдявал огромни територии за да добави жизнено пространство за германците(Мислите ли че РФ не може да срине Одеса за дни)
26
10
 
2
 
! Отговори
до 24 до 18 преди 1 месец
По същата причина, поради която ти не може да приемеш, че България не е част от Турция, нищо, че един много дълъг период сме били Османска империя, тоест според руZкото мислене понастоящем - фактически турци.
25
9
 
2
 
! Отговори
do 22 Евроатла... преди 1 месец
Твойята майка е русия. Аз с тея терористи и главорези нямам общо, не искам и да имам.
24
2
 
12
 
! Отговори
До 18 преди 1 месец
А защо не можете да приемете, че тези градове всъщност са си техни, тоест Руски градове, и просто са останали в границите на Административната област Украинска Народна Република в границите на СССР.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Порошенко (Вайцман) беше казал за хората от Донбас- ще седят в мазетата с децата си, няма да получават пенсии, няма да ходят на работа и училище. Е, НА! Ха сега ykponumeциme на запад да видят как е с техните камъни по техните глави! Предстои им едно реално влизане в ЕС, както си го искаха! Буквално, физически ще ги преместят при началниците им. На запад. Украйна ще бъде свободна!
22
3
 
10
 
! Отговори
Евроатлантичета преди 1 месец
Огледайте се! Коя е вашата майка? Нима не е Русия? Тръгнали сте по грешен път. Кръстете се трескаво!