Остава студено, минималните температурите ще минус 9° и минус 4°

В София минимална температура около минус 8°, максимална - около минус 4°
Обновена: 23 яну 2022 08:19 | 23 яну 2022 08:15, Камелия Цветанова
5
Остава студено, минималните температурите ще минус 9° и минус 4°
Снимка: Pixabay

Времето остава ветровито и студено. Преди обяд облачността ще е разкъсана, след обяд по-често значителна и на места ще превалява сняг. Ще продължи да духа умерен, в Дунавската равнина и в източните райони и временно силен северозападен вятър и ще нахлува още студен въздух. Минималните температури ще са между минус 9° и минус 4°, в отделни котловини - до минус 12°, а максималните - предимно между минус 3° и 2°. В София минимална температура около минус 8°, максимална - около минус 4°.
 
Над Черноморието облачността ще е по-често значителна. Ще духа умерен и временно силен вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 0°-3°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.
 
Над планините облачността ще е значителна и на много места ще превалява слаб сняг. Остава ветровито със силен до бурен вятър от север-северозапад. По планинските проходи ще има виелици и навявания. Студено, с максимална температура на височина 1200 метра около минус 9°, на 2000 метра - около минус 16°.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Rutu преди 2 години
Поздравявам ви със заглавието.
3
0
 
2
 
! Отговори
Чукча преди 2 години
В хладилника, на долния рафт, е по-топло.
2
1
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
навън е за вътре на топло
1
0
 
5
 
! Отговори
aefan преди 2 години
Хубаво е да се изпие едно кафе преди да се пишат статии в неделя сутрин (по-скоро директно да се копират от google translate). Ето как изглежда в оригинал заглавието Остава студено и ветровите, минималните температурите ще минус 9 и минус 4 (което сигурно ще оправят скоро)It remains cold and windy, the minimum temperatures will be minus 9 and minus 4