Истината за 11 септември 2001 г.

Специалисти са убедени, че кулите-близнаци са рухнали, защото са били минирани и взривени отвътре
72
Истината за 11 септември 2001 г.
Началото на края на кулите-близнаци. Снимка: tjenarvi.com

Няколко години подред целият свят беше убеждаван от страна на американската правителствена администрация, че кулите-близнаци са паднали, защото големите количества керосин от двата самолета са разтопили металната структура на Световния търговски център в Ню Йорк.

Трагедията отне близо 4000 човешки живота и стана главна причина за т.нар.“война срещу тероризма“, в която по последни данни жертвите са вече близо милион.

Тази на пръв поглед достоверна версия се оказа една от най-колосалните лъжи на нашето време, смятат специалисти – архитекти, строители и инженери, и споделят мнението си в сайта http://www.ae911truth.org/.

Това, което беше считано през последните пет години за провокативна, конспиративна теория, се оказа зловещата истина за едно от най-големите престъпления в човешката история. 

Специалистите днес са убедени, че кулите са рухнали, защото са били минирани и взривени отвътре.

В петиция, подписана от над 130 американски експерти по строителството, обединени в сдружението „Архитекти и инженери за истината за събитията от 11 септември“,  и адресирана до Конгреса на САЩ, се твърди, че кулите са паднали, затрупвайки хиляди невинни човешки същества, вследствие на „контролиран взрив“ ( controlled demolition), извършен от професионалисти, а не защото самолетите са се забили в тях.

В светлината на новите доказателства вече може да се твърди с голяма сигурност, че атентатите са режисирани от кръгове, близки до днешната администрация на Белия дом.
За повече подробности можете да се информирате, ако изслушате лекцията на един от ръководителите на „Архитекти и инженери за истината за събитията от 11 септември“ Ричард Гейдж, достъпна тук.


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
7
 
! Отговори
Nikolas преди 6 години
Да за жалост това си е самата истина . Буш младши и неговите подстрекатели направиха това зловещо деяние с цел да се влезе и започне война с Арабските -- Мюсолманските страни . Питам се защо за такива престъпници свтовният мир малчи . Хага съди Югославските борци и ръководители а не съди Клинтън и Буш младши . това са техните мръсни игри с цел интервенциа в други държави . Още 201 в Декември аз имах целият запис за истината с тези кули . Не на лъжите им повече !!!!!!!
92
5
 
1
 
! Отговори
Bravo! преди 6 години
***, аз лично съм гледал филма "Ъндърграунд" в Америка. Наех го от видеотека навремето. Че е забранен е точно толкова вярно, колкото и че Буш е организатор на атенататие. Имайте малко уважение към жертвите поне покрай годишнината. Нищо не сте чели, освен информация от втора и трета ръка. На всяка конспиративна теория има отговор, само че те не се разпространяват истерично из интернет, понеже хората, които обясняват нещата не са самозвани "учени", жадни за сензация, а нормални хора.
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
Малко ли хора изтрепахте по света??? Невинни, дааааа...............
90
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора, които по-надолу в коментарите пишат "комспирация" и "предвит", ще ми обясняват кое било истина и кое не. Айде нЕма нужда. Никога няма да можем да твърдим със сигурност каква е истината за 11 септември. Всичко казано и изпизано (извън официално представеното) са предположения и догадки и някакви "факти", на които няма как да се доверя. Така че, неграмотни грамотници, не ме убеждавайте във вашите "сто процентови" теории. Ако Буш на преклонна възраст реши да си каже всичко, тогава бих повярва
89
0
 
4
 
! Отговори
Пенев преди 6 години
То си беше очевидно, че не е възможно Осама бен Ладен да организира от пещерите на Афганистан отвличане на 4 самолета. Един може, но четири не е възможно. Все пак агентите на ЦРУ не са такива ***, за каквито ги представят. Най-важното е, че Джордж Буш младши все още не е платил за това престъпление.
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ZLATKO. z jiveia v Amerika ot 13 godini i pak znam che vsichko e naglaseno, ne vsichki amerikanizirania bulgari sa bodali.... :D
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-после да го каже някой и в българската преса! Браво, днес.бг!
86
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
michaelmoore/words/mike-friends-blog/today-eleventh-anniversary-enormous-opportunity
85
0
 
3
 
! Отговори
ZLATKO преди 6 години
Едва ли някой ще може да обясни на някой американец или на американизираш се българин,че собственото му правителство може да работи срещу него!!!Затова там са забранени филми като'Ъндърграунд"...Не е важно дали има конспирация или не,а дали има свободна мисъл и слово..Излиза,че даже и в прехвалената американска демокрация има доста неща забрани за наистина народните маси...Това по всяка вероятност е защото много трудно се управлява паплач-тъй нареченото консуматорско общество...
84
0
 
4
 
! Отговори
Се тая преди 6 години
Въпроса не е дали има или няма конспирация, въпроса е какво сочат фактите. Задавайте си най-правилният въпрос, защо ? Всичко друго са празни приказки.
83
0
 
17
 
! Отговори
Kir4o преди 6 години
Браво на днес.бг. Казахте истината за 11 Септември. Веднъж обаче, когато аз казах истината за настоящият министър на външните работи ми забранихте да коментирам в сайта ви. Само една статия няма да изкупи вината ви. Когато изнесете данни за български политици и магистрати, които са членове на масонски ложи и участват в окултистки ритуали за викане на зли сили, само когато кажете че генералите от ДС и неразградената тоталитарна система управляват държавата, само тогава ще имате признанието ни!
82
0
 
7
 
! Отговори
DD преди 6 години
И спокойно :) Докато има зло, ще има и добро. Така е дуалния свят. Най-добре е всеки да следва вътрешното си развитие и да не се впряга на цирка/училище :) Аз отвреме навреме се впрягам много и последват шамари, но после и уроци :) И не се приспособявайте към събитията, а бъдете себе си! Приспособяването в болно общество не е признак за добро здраве! Помнете - НИЕ СМЕ ДУХОВНИ СЪЩЕСТВА С ЧОВЕШКИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ :) Ако човек го помни му е много леко :)
81
0
 
8
 
! Отговори
DD преди 6 години
В Цайтгайст 1 има доста верни неща. Но... Това е за да пуснат лъжите в следващите части. Тези филми са пуснати от същите, които бутнаха кулите. Там говорят за централизирано управление на ресурсите - т.е. нов световен ред. Мислете бе хора. Това е, че не мислим и сме лесно манипулируеми понеже имаме емоции. И аз се хващах, и все още може би. Какво да правим? Може би да не им се връзваме изобщо, но да разпространяваме безпристрастно истината. Да се върнем близо до приРОДАТА. И да си пазим домът!
80
0
 
1
 
! Отговори
motorlemmy преди 6 години
tezi kaputi zasluzavat oste edin 11septemvri!!!
79
0
 
4
 
! Отговори
a преди 6 години
браво !!!
78
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости...
77
20
 
7
 
! Отговори
... преди 6 години
ДНЕС.бг съвсем увяхнаха вече :) Все бяха простотии и манипулации в некадърно написаните им статии, ама това си е точно статия от някое жълто издание с мистериозна насоченост, а не информационно такова :)

Истината за 11.09 - чия истина ? На *** вярващи в конспирации и световния заговор срещу България, планът Ран-Ът, извънземните сред нас, евреите ядящи хора, Съветът на деветимата мъдреци управляващи света от пещера в Тибет... в малките зелени човечета :)))

*** смешния сайт :)
76
16
 
7
 
! Отговори
:@@@ преди 6 години
Пълни глупости!!! поредните псевдоразкриятия...пффф...:@ ако това беше истина, този филм нямаше да съществува най-малко, а авторите му щяха да имат големи ядове... /това че не ги откриват, не е защото са ги "ликвидирали", а защото вероятно истината е съвсем друга...и за някои неща няма да имат отговор ако ги попитат, което би било доста кофти.. :)))/.. а това че на нас ни се иска да има повече интрига, особено за тия които мразят американците е др. тема ;)
75
5
 
28
 
! Отговори
anony преди 6 години
На всяко видео от трагедията ясно се вижда че когато кулите падат, те падат точно както когато ги взривяват специалисти, едновременно всички колони се рушат, ако беше от горивото на самолета изобщо ама изобщо нямаше да паднат точно така, колоните щяха да се рутят 1 по 1,
за пореден път те ни доказват какви овце сме и как 4/5 от хората вярват на всичко което им казват
74
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
The Zeitgeist - гледайте този филм, става на въпрос за най - големите комспирации на света, има го в Арена и в Замунда. В първата част на филма има доста за 11 Септември. Повечето от създателите на този филм и до ден днешен никой не знае къде са ......