Холивудски звезди против независимо Косово

Шарън Стоун и Джордж Клуни срещу независимостта на Косово
20 яну 2008 14:10,
18
Холивудски звезди против независимо Косово
Джордж Клуни защитава целостта на Сърбия. Снимка: БГНЕС

Холивудската звезда Джордж Клуни съобщи, че заедно със свои колеги ще организира протести срещу едностранното провъзгласяване на независимост на Косово, пише на Интернет страницата си вестник “Блиц”.

Скоро заедно с колежката и моя приятелка Шарън Стоун и нейни приятели от детинство, които са сърби по произход, ще организираме протест срещу опитите Косово да провъзгласи независимост, каза Клуни за издавания във Франкфурт вестник “Вести”.

Клуни, който сред първите се присъедини към стачката на синдиката на сценаристите в Холивуд и подкрепи бойкота на церемонията за наградите “Златен глобус”, е известен като голям борец срещу каквато и да е неправда, пише вестникът.

Прочутата актриса Шарън Стоун е израсла заедно с приятелите си от Сърбия Милица и Душан и техните родители Милунка и Милорад.

В интервю за белградския седмичник “Европа” неотдавна Шарън Стоун съобщи, че е възможно да бъдат организирани протести срещу независимостта на Косово.

“Леля Милунка, която е от Чачак, ни е разказвала много за Сърбия, а чичо Милорад, който е по произход от Косово, винаги ни е говорел за родината си. По време на бомбардировките ни показваше снимки на църквата, в която е кръстен и която е била разрушена.

Милица и Душан преди няколко години бяха там и ми разказаха за всичко. Сега много се тревожат. Знам за тази несправедлива ситуация във връзка с Косово, което иска да бъде независима държава и почти не мога да си представя това да се случи. Затова обмисляхме да организирани някакви публични протести.

 

Съжалявам, че в САЩ не се обяснява добре каква е истината.

Косовското лоби е много силно е за съжаление и интересите на Америка са на тяхна страна. Чакаме изхода от преговорите и тогава ще видим какво може да се организира”, каза Шарън Стоун.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Stela преди 16 години
Hich ne si v chas dusha po vuprosite koi kogo podkrepia i kak...
16
0
 
0
 
! Отговори
ХМММ преди 16 години
Как не ви е срам да говорите такива предателски думи, нещастници!!! Нека да подкрепим Косово да са самостоятелни а ония *** американците мисля че няма да се намесят защото Русия така да кажа отговаря за Бълканските страни ако се намеси Америка ще стане голям конфликт а колкото до вас *** подкрепете страната която ни подкрепи нас иначе че си патим много, научете се да мислите разумно и да стане така както им се иска, така когато вие се разделихте с един от най големите си управници за всички времена Тодор Живков вие го предадохте и сега предават вас ограбиха всичко от комунизма а сега грабят и от вас нека това да не се случи и с КОСОВО!!! *** ви мисленето *** ви всичко!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
Mran4o преди 16 години
SRBIJA
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
da pravat nezavisimo Kosovo no da gi izgoniat ot srabska teritoria tova mrasno islamsko pleme koeto prevze ziala EU
13
0
 
0
 
! Отговори
на Аркан брат му преди 16 години
И аз съм против независимо Косово но - "Независимо от всичко, трябва да подкрепяме братята сърби"- Айде стига.При подобна позиция те ни подкрепиха добре...... 1885 г. Но всичко се връща.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хубаво е, че известни актьори подкрепят единството на Сърбия, но както 2. каза, това ще е глас в пустиня.Независимо от всичко, трябва да подкрепяме братята сърби, така, както го правят руснаците. За съжаление, имаме много жалки и продажни политици.11 е прав: ако ние ги подкрепим сега, те ще ни подкрепят утре, когато Кърджали например обяви независимост или се присъедини към Турция.Нещо страшно варварско има в това чрез животинско размножаване и възпроизвеждане да завладяваш територии и да променяш географската карта... Гнус!
11
0
 
0
 
! Отговори
Zaedno преди 16 години
BRAVO ! Vsi4ki trjabva da zashtitim EDINOSTTA NA SARBIJA !Togava i te shte ni podkrepjat utre !
10
0
 
0
 
! Отговори
нели преди 16 години
много знаят те къде е косово,а и много им пука за косово
9
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 16 години
да не би да са зависими ?? то независими са - нищо не зависи от тях но не може съберат се шепа народ и айде дъражва ми утре и у нас ще се нароят колко му е ... като има пример пък да си кажем господа- тез *** и да обявят независимост откъде ще намерят толкоз грамотни за посланици , за администрация , за лекари за какво ли не то не е само като *** / а те са / да викат искаме
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Arkanovi Tigrovi
7
0
 
0
 
! Отговори
fifi преди 16 години
Независимо Косово, а след това независим Разград или Кърджали Кой го интересува? Важното е да сме на власт. Колкото по-дълго---толкова по-добре.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
NEZAVISIMO KOSOVO - NIKOGA!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ЕВАЛА, МАШАЛА, АФЕРИМ
4
0
 
0
 
! Отговори
bleki преди 16 години
Е това означава, че имидж-мейкърите на звездите работят. Не че могат да Ви покажат на картата къде са Балканите.
3
0
 
0
 
! Отговори
:(( преди 16 години
Skupi holivudski aktjori,vsi4kite vi politici pla4at za razstrel,absoljutno vsi4ki.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Имало още свестни американци . Само , че и това е глас в пустиня.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
bravo