Путин завинаги

Очаква се Путин да оглави партия “Единна Русия” на конгреса й, който ще се проведе на 14-15 април.
7 апр 2008 12:25,
4
Путин завинаги
Национален лидер без конкуренция. Снимка: AFP

На 14 и 15 април 2008 г. ще се проведе конгресът на партия “Единна Русия”, която спечели убедително състоялите се през декември парламентарни избори  в страната.

През първия ден ще говори председателят на Държавната Дума Борис Гризлов. През втория ден, за да не засенчат доклада на председателя, ще говорят двамата президенти – Владимир Путин и Дмитрий Медведев.

Политолозите вече казват, че Путин може да оглави партията. Техните подозрения потвърждава и лидерът на “Справедлива Русия” Сергей Миронов.

Предстоящият на 14 и 15 април конгрес за първи път изцяло ще бъде посветен на стратегията за развитие на цялата страна до 2020 г., а не на вътрешнопартийни проблеми.

Принципната позиция на организаторите е, че на конгреса трябва да бъдат представени по-широк кръг разпознаваеми лица, отколкото се асоциират с “Единна Русия”.

Това според организаторите ще утвърди имиджа на Путин като национален лидер, какъвто независимо от заемания от него пост, президентския или премиерския, той възнамерява да остане.

“Това е конгрес на победителите, който трябва да покаже, че в новата ситуация, с два силни центъра на власт, партията ще обезпечава влиянието на Путин в политиката. Не е тайна, че се обсъжда вариантът Путин да влезе в “Единна Русия” на конгреса”, констатира политологът Константин Симонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Da e jiv i zdrav Putin!!!Dolu evreisko-turskite ***!!!
2
0
 
2
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 16 години
Баш, баш. Така си е, не си се объркал. То в русия системата позволява да можеш да изкараш два последователни президнтски мандата и без трети последователен, а като се мине мандата на следващият президент, пак да си се кандидатираш и да си те изберат, така че си е БАШ.
1
0
 
2
 
! Отговори
дед преди 16 години
Много печен излезе таварищ Путин.Каза тоя човек изкам да го изберете да ме замести и го избраха.Небехме чували почти нищо за него и май в бъдеще няма да чуем така както е тръгнало.само как хитро го измисли това с рокадата на столовете,ти че седнеш на мою а аз на твою,па като мене некоя и друга година азче седнем на твою а ти на мою.Чакай нещо се обърках ама айде.Изкам да кажем на братушките да внимават къде ще отиде онова черното куфарче с копчетата щото ако попадне у некой лолю не ми се мисли.Те братушките занаят,че сме мирни хорица,нали едвам събират войска колкото Първанов Да проведе некоя и друга заря.Тя Ватикана ни бие по войска.