Руски БТР-и атакуват грузинските Гори и Поти

Под контрола на Москва са и градовете Зугдиди и Сенаки
21 авг 2008 09:54,
55
Руски БТР-и атакуват грузинските Гори и Поти
Снимка: БГНЕС

Руски бронетранспортьори се появиха отново в градовете Гори и Поти, съобщават грузинските медии.

Началникът на полицията в района на Гори Давид Табузадзе заяви, че руски БТР-и са навлезли тази сутрин отново в града.

"Не знаем колко са, защото не ни позволяват да влезем в Гори", посочи Табузадзе по радио "Имеди".

Телевизия "Имеди" пък съобщи, че руски бронетранспортьора са влезли и във военноморската база в пристанището Поти.

Под руски контрол са също така градовете Зугдиди, Сенаки и още няколко по-малки селища.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пак не позна, ще живея където искам, защото имам и образование, и хубава професия. И мисля да работя някъде в Европа. За България винаги ми е дремело, за разлика от тези, които седят там да крадат, аз пращам пари.
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Щом живееш в Торонто и не ти дреме за България, си натискай там парцалите и не си навирай чушката в неща, които не разбираш. Ясно е че си момченце на някой партиен секретар, защото хем си в Канада хем си комунист.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Леле, колко си ***! Кой му дреме от България, бе. Що си мислиш, че някой ни брои за хора? Какво КГБ ти се привижда, аз живея в Торонто в момента, но се притеснявам, че няма къде да се върна някой ден.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
49 изглежда за тебе руснаци и агенти на КГБ-ФСБ са едно и също нещо, та с такъв комунистически патос и охота им мултиплицираш дезинформацията. А може би плащат по някоя трохичка и на тебе, за да им вършиш мръсната им работа в България. Какво ще кажеш безроднико?
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Третият кораб, който влиза в Черно море е флагмана на 6-ти американски флот "Mount Whitney". С хуманитарна помощ.
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Преди два три дена още руснаците предупредиха, че грузинците разкарват с камиони фризери трупове на убити с цел да се правят провокации. Е, очаквайте още, нали никой не го интересува истината. Жалко, защото утре по същия начин може да у съмнем като изверги и престъпници, просто защото някой е решил да отслаби Европа (нищо лично )...
48
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
След такива коментари, като този по- долу, човек разбира, че Айнщайн е прав. "За две неща знам, че са безкрайни - казва Айнщайн - Вселената и човешката глупост. Впрочем - добавя той - за Вселената не съм сигурен!"
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каквото и да си пишат русофилите във форума, каквито и възклицания да използват за да оправдаят агресията, едно нещо започва да избожда очите. Така наречената руска армия си е чист башибозук. Откъдето минаха в Грузия, навсякъде оставиха ограбени магазини, банки, къщи, изнасилени жени и трупове на грузинци опитали се да защитят семействата си.
46
0
 
0
 
! Отговори
mig-25 преди 15 години
Писах за плана (Грузия) , само че *** нали са ДЕМОКРАТИ ( Да,,,,,,,,)няколко пъти го триха. 16- пише се сальодка - с Д.Работата на грозниците излезе - ела вълчо , изяж МЕ.
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това беше цитат от сайтовете на Кримска област (Севастопол ). Болшинството живеещи в нея, се определят като руснаци. За Севастопол 71%. Та политиката на Украйна е много опасна за самата Украйна, знаем за жестоките братоубийствени войни там (Шолохов, ...) когато са воювали баща срещу син и брат срещу брат. Сега, ако разбираш езика, чети,ако не, трай си, да не съм ти преводач? Аз нямам проблеми и с английски и други езици, но за такива теми промитите мозъци не пишат. Партията ( БУШ, НАТО) знае е идеологията на фашизма комунизма ,евреизма...аз се опитвам да мисля .
44
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Не за първи път екипът на сайта пристрастно отразява събития. "Атакуването" в случая и навлизането са коренно различни събития, но първото се използва в заглавието! Колкото до коментара на 41-вия, ще напиша, че всички бягат на запад - ЗА ПАРИ. Русия е невероятна страна - Колко световни войни са започнали от нея? Колко колонии е имала? Колко пъти е участвала в Българската история на страната на свободата ни? Ако све още има ***, които изопачават истината, това ни най- малко не променя фактите!
43
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
ако глупостта има крила вече да си на марс!абе сбърканяк не се ли самозадовили върху клавиатурара?да не би да си последното стъпало на манипулаторско-журналистическата клоака!
42
0
 
0
 
! Отговори
Данчо 63г. преди 15 години
Джавкате се,като че ли световните дела зависят от всички нас.Да,ама по-натам.Най новото Е:РУСИЯ ПРЕКРАТЯВА СЪТРУДНИЧЕСТВО СИ С НАТО.-21ч.RTVi=хайде сега правете се на Разбирачи.Д.УПЕ да ни е яко.Кой не целува ръка,целува д.упе.Когато атовете се ритат, НИЕ,магаретата го отнасяме.Някой да се сеща, какъв ще го отнесем,както сме се навели?
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе проруски , знаете ли че всички беди на България през 20-ти век са дошли от Русия и нейното оръдие и ПЪРВИ БРАТ( а не ние) на Балканите - Сърбия. Четете история и вижте, че мръснишката политика на Русия спрямо нас през Балканската и Междусъюзническата войни ( въпреки, че имаме Военен Договор с нея), ни водят до национални катастофи. СССР продължава в същия дух 1923 - 25г., преврат през 1934г. инспириран от Югославия и СССР, преврат на 09.09.1944 и 45 години пещерен комунизъм. На сегашна Русия малко и трябва да се върне към стария си комунистически идеал - Империя на злото. ЗАЩО ХОРАТА БЯГАТ НА ЗАПАД , А НА В РУСИЯ?!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
AMERIKANCITE MOGAT DA UNISHTOJAT RUSIA 5 PATI , DOKATO RUSIA USA SAMO 2 PATI . NO AMERIKANCITE NE OBICHAT DA UMIRAT , TE OBICHAT DA IZBIVAT DRUGITE . TAZI TJAHNA KRAJNO NEGATIVNA CHERTA FAKTICHESKI SPASJAVA SVETA OT UNISHTOJENIE . VIJDAM , CHE PODDARJASH AMERIKANSKATA AROGANTNOST I AGRESIVNOST . AKO E NAISTINA TAKA , POZVOLI MI DA TI KAJA CHE TI SI VRAG NA SVETA !
39
0
 
0
 
! Отговори
За кретенизма преди 15 години
Наличието на модерен ***,изразен в непонятно русофилство не оправдава наличието на архаичех ***.
38
0
 
0
 
! Отговори
bul преди 15 години
ВЪН грузинските евреи от властта, НЕ на юдео-американския СААКАШИЗЪМ !!!
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Саакашвили е пред капитулация. ако не се предаде, Грузия ще се разори
36
0
 
0
 
! Отговори
selqka преди 15 години
Гнусно изчадие си пич. Няма да се учудя, ако си някой драскач от този сайт. Провокатори колкото искаш. Чудя се каква е работата на съвременните журналисти??? Copy - Paste на информацията подавана от БТА и някои други световни информационни агенции - центрове за масова манипулация.Това, кото не може да бъде спряно, наистина са руските ракети Топола, както е написано в мнение 17. Тези, които тъсят постигане на целите, независимо от средствата са американците, това вече е доказано и много хора вече не могат да бъдат излъгани с термина демокрация, който е само измислен, без да е приложен дори в собствената им държава. Същата диктатура продължава да се прилага. Сега, моля ви се ни задължават да слагаме чипове на домашните си любимци, от началото на 2009 година. Кога ли ще ни задължат да ги слагаме и на себе си и да ни командват като бели мишоци в лабиринт???
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Полсланикът на Русия в ООН Виталий Чуркин потвърди позицията на Владимир Путин.