Московските гейове съдят Медведев

Хомосексуалистите са недоволни от бездействието на президента след забраната за провеждане на гей парад
12 фев 2009 14:07,
68
Московските гейове съдят Медведев
Снимка: БГНЕС

Организаторите на московския гей парад внесоха жалба в Европейския съд по правата на човека срещу президента на Русия Дмитрий Медведев, съобщава "Росбалт".

Гейовете са недоволни от бездействието на Медведев във връзка със забраната на провеждане на гей парад в Москва на 31 май миналата година. Тогава все пак бе направен опит парадът да бъде проведен, но дефилиращите гейове бяха разгонени от милицията.

Преди да се обърнат към европейския съд, гей активистите са преминали през всички съдебни инстанции в Русия, но без резултат.

В жалбата си пред Европейския съд сега те се оплакват заради нарушените им права на свободно събиране, гарантирани по член 11 на Европейската конвенция, както и на съдебна защита.

Конкретен повод за избухването на недоволство сред московското гей общество бе решението на Тверския съд в Москва от 17 септември миналата година, с което бе отхвърлена жалбата по повод забраната на 145 гей парада, планирани да бъдат проведени в периода 3-31 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
0
 
! Отговори
Bai Todor преди 15 години
След началото на т.нар. демократични промени у нас определени кръгове всячески искат да ни убедят в правотата на либералните принципи. Повечето средства за масово осведомяване бълват пропаганда, която има за цел да ни накара да вярваме, че всички ненормални и извратени хора всъщност са прекрасни личности, които дори трябва да бъдат модел за подръжание на подрастващите. В същото време нормалните хора в тази страна биват заклеймявани за някакви затворени, ограничени типове, които постоянно подтискат и унижават различните. Всъщност работата е там, че българското общество все още успява да се съпротивлява срещу промивките на мозъци, които имат за цел да доведат до тотален разпад на нашите ценности. Страхът на хората срещу ширещата се *** престъпност, наркомания, сексуални извращения и други подобни вредни явления е напълно оправдан и именно този страх може да се окаже последна крепост на традиционните български ценности, които са ни съхранили през вековете.Това, което много хора не могат да разберат е, че не всичко ново е добро и напредничево. Това, че вървим напред във времето, не значи непременно, че вървим и напред в развитието си. Както има еволюция, така има и деволюция. Деволюцията е процес на деградация, път от висше ниво на развитие до абсолютното падение, който също като еволюцията се развива напред във времето. И днес в съвременна България ние сме поели именно по този път на деградацията.Често по телевизиите стартират и кампании, в които се застъпва тезата, че болните от СПИН са нормални хора като нас, които по никакъв начин не представляват заплаха за околните. Само че над 90% от тях са наркомани и/или хомосексуалисти, които дори след като научат за болестта си не прекратяват безразборните си полови контакти, дори напротив. СПИН-ът се разпространява основно сред сексуално извратени хора, което пък е поредното доказателство, че срещу законите на природата не може да се върви. *** е сексуално извращение, а практикуващите го са психично болни хора, които имат нужда от лечение. Изваждането на хомосексуализма от списъка на сексуалните извращения и поставянето на толкова много обратни на ръководни места в държавата е първата част от плана за легализирането на педофилията и легитимирането на педофилите като напълно здрави психически хора, които не са опасни за никого. Даже в Холандия те си регистрираха партия, а сега се борят закона да им разреши свободно да правят секс с малолетни. На някой може би ще му се сторят фантастични прогнозите, че след 10-20 години и у нас ще се говори за легализиране на педофилията, но нека същите тези хора да попитат някой по-възрастен от тях как се е гледало преди 20 години на *** и вярвал ли е някой, че днес ще ни управляват такива хора и средствата за масово осведомяване ще бълват пропаганда в тяхна защита. Не тая лоши чувства към незрящите хора, но нямам никакво желание да се качвам на автобус, който се управлява от сляп. По същия начин не желая и на ръководни постове да стоят хом
66
1
 
0
 
! Отговори
Готин Гей преди 15 години
BOB, братле, голем фен съм ти - хубаво си ги подпукал конформистите, давай напред и навътре хехех. Сладур си и ти желая много мъже, много любов и усмихнато бъдеще:)))) Не им се връзвай на хомофобите, само тормоз и подигравки за тези изчадия на ада:)))
65
1
 
0
 
! Отговори
haha преди 15 години
Пламене, Пламенеееее, пак си пил, Пламенеееее...
64
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тия синичките пищят,щото в Америка дават ПАРИЧНА ПОМОЩ НА ГЕЙСЕМЕЙСТВАТА!:(
63
1
 
0
 
! Отговори
дебело черво преди 15 години
Във всяка световна религия педерунгелите се убиват с камъни,но по добре е да ги набият на кол през г..а.
62
1
 
0
 
! Отговори
БГпрошляк преди 15 години
"те са успели да съхранят за нас тази велика страна"коя велика страна ????????
61
1
 
0
 
! Отговори
любопитен преди 15 години
Защо Пенева съди Коко Динев
60
1
 
0
 
! Отговори
ПЛАМЕН ДОЧЕВ преди 15 години
Някога в земите ,които днес наричаме наша родина са живели велики и достойни хора,старовременни мъже от които са изпитвали респект гърци,римляни,араби,готи,келти,хазари,татари и др.Именно те са успели да съхранят за нас тази велика страна ,която имаме днес.И за да успеем да я запазим за нашите деца и внуци ,всички ние трябва да се възродим като един народ,една нация и една родина.Ние не сме сини,не сме червени,не сме българи и небългари,ние сме един народ ,народ от свободни граждани със свободна воля.На тези ,които са изгубили вяра и надежда,ще кажа върнете ги.До последният момент трябва да вярваме в доброто начало у хората.За да можем да имаме това което не сме имали никога,трябва да направим неща ,които не сме правили никога.Именно вие българският народ сте слънцето и светлината,които ще разтопят 19 годишната ледена епоха сковала тялото на нашата родина България.Знам ,че има хора,които се будят гладни,знам,че има хора които се чудят как да си плащат вноските по кредитите.На всички тях ще кажа променете живота си,изправете се като един народ срещу тези ,които ни докарахaдо тук,заради вас самите,заради вашите родители,заради вашите деца.Бог да пази вас и вашите семейства,Бог да пази България.
59
1
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Не знам защо точно си влязъл в тази тема, а и, ако е било случайно, да си прочел статията и да си хванал да четеш разни други, по-интересни за теб, неща... Но не... Явно и това ти е достатъчно интересно. :)На мен пък вече ми поомръзна и в момента се занимавам с разни порно сайтове, та ако може да ме извините... Вярвам, че ще ме разберете... :))) Да, виждам, Коко, че ме разбираш... :)) Наистина много се възбудих от дискусията тук... Пак ще се видим... Успех и на теб! :)
58
1
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
ОТСТРАНИ ПРИЛИЧА НА П.Е.Н.И.С.
57
1
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
ЛОГИКАТА ТИ Е ЖЕЛЯЗНА! ЗНАЧИ АКО ИМА СТАТИЯ ЧЕ ТОРНАДО Е ВИЛНЯЛО В ЮЖНА ДАКОТА, ТИ ЩЕ КОМЕНТИРАШ, ЧЕ ТО(ТОРНАДОТО) ПОГЛЕДНАТО ОТСТРАНИ ПРИЛИЧА НА . - А ПОГЛЕДНАТО ОТГОРЕ НА А.Н.У.С.:))))))))! МИ ПО ТАЯ ЛОГИКА НАВСЯКЪДЕ И ВСИЧКО УПИРА ДО КРАСТАВИЦАТА:)))))))))! (ПРЕДПОЛАГАМ ЗНАЕШ ИСТОРИЯТА ЗА КРАСТАВИЦАТА)
56
1
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Защото си беше по темата.Спечелиха демократите, които са доста по-либерални и не са срещу абортите и разни други неща, като еднополовите бракове... Затова. :)
55
1
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
мислех че ти, като жена, ще ме разбереш. Все пак и ти би трябвало да знаеш как да си играеш със същите играчки с които и аз си играя... Но... или и ти си лесбийка, или изобщо си доста асексуална... Или пък ме приемаш за конкуренция, ха-ха. Щото доста хубави и качествени мъже вече се хващат с някой приятел - 2 в 1, с когото хем да запиват пред телевизора, хем да се забавляват в леглото после...Или пък и ти си мъж... :))
54
1
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
МИ ТОЧНОТОВА ТЕ ПИТАМ БОБ! ЗАЩО СИ ОБЯВЯВАШ СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЯ КАТО ТЕМАТА Е ЗА ИЗБОРИТЕ В САЩ НАПРИМЕР?! ТОВА ТЕ ПИТАМ. КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА НЯКОГО, ЧЕ НЯКОЙ Е ?! НИТО СЕ ЗНАЕМ КОЙ-КОЙ Е, НИТО НЯКОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА.
53
1
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Е, щом си влязъл точно в тази тема, няма как да не те интересува... :) А и няма как да не говорим за гейове тук, не мислиш ли?Това е все едно да дойдеш у нас и да негодуваш че и аз съм там... Няма как...На други места може и да се дразниш от мен, но тук...??? :)
52
1
 
0
 
! Отговори
Антонина преди 15 години
Ама ти наистина много се гордееш от факта,че основната ти играчка в ръцете и основното ти нещо за смучене е фалоса:)) Боб,стига се излага-интелигентен мъж си,предполагам си млад и хубав-така ли се свършиха жените за теб,че опря до мъжките ****ве? Я така и така коментираме на тази тема да ни кажеш мерките си и на колко си години:) С най-добри чувства съм :)
51
1
 
0
 
! Отговори
байКиро преди 15 години
бобо - коко е прав - всички дето пишем тука знаем че си мека китка - аре стига - разбрахме!
50
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да се оплачат на арменския поп!И ако той не им помогне .....да бегат от Русия
49
1
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Има и такива, които наистина не са много добре, но не може да генерализираш така... То и сред хетеросексуалните има много, които не са добре, нали? А и, точно заради разните хомофоби, толкова много мъже и жени, на които хич не им личи и които никога няма да заподозрете в това че си падат по хора от същия пол, са принудени да крият това сякаш е кой знае кво... Някой ден ще се учудите, като разберете че някои от близките и познатите ви са такива, но сега просто не знаете...
48
1
 
0
 
! Отговори
umri be преди 15 години
abe daite mi go toia mrasen nedorazvit lainar da mu razcepia zadnika s niakoi kol i skapaniaka tuka shte se zanimavam az s niakav bolen kompleksar deto lapa patki.