Погребват Джако на 7 юли, Деби си иска децата

11 000 билета за поклонението ще бъдат раздадени безплатно
3 юли 2009 11:06,
123
Погребват Джако на 7 юли, Деби си иска децата
Снимка: БГНЕС

Семейството на Майкъл Джексън потвърди, че ще бъде проведена паметна служба в "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис, предаде АФП.

11 000 билета за службата ще бъдат раздадени безплатно, съобщи фирма за връзки с обществеността, представяща семейството.

Поклонението ще се проведе във вторник от 10 часа (7 часа българско време) и е организирана от AEG.

Залата побира 20 000 души.

По-рано беше съобщено, че Краля на попа ще бъде погребан в неделя.

Междувременно в интервю за телевизионната компания Ен Би Си бившата съпруга на Майкъл – Деби Роу, заяви, че възнамерява да се бори за попечителство над 2-те си деца.

Още по темата
26 юни 2009 01:56
318
Телевизията съобщи, че Роу е готова да се подложи на всякакви тестове, включително ДНК, за да докаже, че тя е биологичната майка на Принц Майкъл, на 12 години, и Парис, на 11.

Деби Роу бе омъжена за Джако три години – от 1996-1999 г.

Според телевизионния канал Роу също щяла да се опита да издейства ограничителна заповед, с която да държи бащата на Майкъл, Джо Джексън, далеч от децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
хахахахаха..ама верно си много ***,бе човек...хахахахаххахахах
82
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
СТИГА СТЕ СЕ РАЗМИВАЛИ ТЕМАТА ,ДАМИ!ИМА СКАЙП ЗА ТАЯ КАРАНИЦА
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Що, фригидна ли си?
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Еми в България оскари нема. След това у Америка хората масово са *** щото 70 % от тях вече са ***. Белия човек в Америка, умния човек не слуша джексън. Той ходи на балет, опера и т.н А *** по гетата се кълчат на техния брат. А *** са не по малко от 100 милиона човека в САщ. Нали виждаш, наследството му е 500 млн. тоест от всеки *** по 5 долара. Е кво толкова. А Софи а гургулица с меден глас
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А ти 101%
78
0
 
0
 
! Отговори
Светла преди 14 години
до Анонимен: Ти за мен не се грижи,гледай себе си.Теб със сигурност има кой да те оправи!!!!Дерзай!!!!
77
0
 
0
 
! Отговори
Руми преди 14 години
човеко, ти си 100% ***!
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
дори не бих отговорила на това,ако не прочетох последното ти излагане,което за мен е супер предизвикателство..Ти определено имаш омразно перде срещу черната раса,всеки на тази земя знае,че именно тези "***" са оказали най-силното влияние върху нас.Като например rock & roll ,музика,която е тръгнала имено от чернокожите.Кой е президент на Америка?Коя музика се слуша най-много?Спортисти?знаеш ги...а първото ДНК,което е изследвано на този свят?чернокожа жена..
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти си злобарка, понеже няма кой да те оправи!
74
0
 
0
 
! Отговори
до анонимен 67!! преди 14 години
Ти луд ли си да сравняваш Софи с Майкъл ??Майкъл освен певец беше композитор и шоумен..ти на коя планета живееш??с 2 гиннеса и милиони продадени албуми...почти като Софи Маринова,а??
73
0
 
0
 
! Отговори
Светла преди 14 години
до Диди:Дали аз демонстрирам висша форма на простоия????Или драскачите дето пишат глупости??както и да е,но същото важи и за ТЕБ:Като не ти хареса,не чети!!!:))))))))))
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Я па ти. Я ми кажи една по-убава песен на Майкъл от БЕЛИ РУЖИ например. Софи е номер 1 ама не сме 300 милиона, тука е проблемо
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Майкъл Джексън бе един посредствен певец слушан от децата. Защо не говорихте така като умря ПАВАРОТИ или сигурно Майкъл е по-добър певец и от него бе тийнове
70
0
 
0
 
! Отговори
vuzmotena преди 14 години
kolko si zle i tup da sravnqvash edna legenda, koqto promeni muzikata i sveta....s edna chalga pevica s naistina hubav glas no dotam! Obrazovai se malko predi da govorish
69
0
 
0
 
! Отговори
Mitaka преди 14 години
I az taka misla. SOFI e NUMERO UNO. KYV DGEKSYN KVI 5 LEVA
68
0
 
0
 
! Отговори
Диди преди 14 години
Светла - май ти си тази, която демонстрира висша форма на човешка злоба. Грозните думи, който използваш говорят достатъчно за теб.Това е форум и всеки може да си изкаже мнението - като не ти харесва - просто не чети.Иначе моето мнение - Майкъл Джексън беше велик!!! Почивай в мир!Относно темата - доколкото знам тази жена - Деби Роу сама се е отказала от децата си и то срещи пари - няма нужда да доказва, че е биологичната майка, гените не правят от човек родител.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
С какво една Софи Маринова отстъпва по пеене на Майкъл. Само дето в Сащ са 300 милиона а тука 6. На него му се прави световна реклама а на нашето момиче НЕ. Софка има по хубави песни от тоя гей
66
0
 
0
 
! Отговори
Светла преди 14 години
до Анонимен:Ти да не би да си му светил,че си толкова убеден че е бил педофил,а?????Много лесно е да се хвърлят обвинения наляво и надаясно,но всички тези обвинения бяха заради парите му.Елин Пелин го е казал:"Сиромах човек,жив дявол!"Няма какво повече да се коментира.Оставете МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН да почива в мир.Стига сте ровили кокалите му!ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!
65
0
 
0
 
! Отговори
Мирчо преди 14 години
МАЙКЪЛА БЕ ПЕДОФИЛ- ФАКТ
64
0
 
0
 
! Отговори
Васко преди 14 години
Браво, Светла! Изкефи ме, плюсче от мен :)