Украйна се отклонява от пътя към НАТО?

Виктор Янукович закри два органа, подготвящи страната за членство в алианса
3 апр 2010 19:20,
280
Украйна се отклонява от пътя към НАТО?
Снимка: БГНЕС

Преидентът на Украйна Виктор Янукович закри комисията за подготовката на Украйна за членство в НАТО, предаде  ИТАР-ТАСС, цитирайки президентски указ от 2 април.

С друг указ се закрива Националният център по въпросите на евроатлантическата интеграция, който бе създаден от предишния президент Виктор Юшченко.

Новото ръководство на Украйна неведнъж е заявявало, че въпросът за влизането на страната в НАТО не стои на дневен ред.

Същевременно Киев се опитва да запази съществуващото ниво на сътрудничество със Северноатлантическия алианс, отбелязва ИТАР-ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
5
 
3
 
! Отговори
! преди 14 години
214 добавен от: патриот,Хващай си влака за Сибир и да те няма!
200
4
 
4
 
! Отговори
патриот преди 14 години
За какво им е нато. Оня няшия чафутин с трабанта ,лиза бая *** за да влезем в НАТО и какава полза?. Само "пушечно месо", далеч от родината.Много правилно ,ама нали ние сме *** ,хак ни е.
199
1
 
5
 
! Отговори
;) преди 14 години
ЗАЩОТО ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОТКЛОНЯТ ОТ КОМУНИЗМА :)))
198
5
 
4
 
! Отговори
Авесалом преди 14 години
Днес Украйна, утре Грузия и след това цяла Европа. НАТО - финита ла комедия!! Кой ще остане в НАТО - САЩ, Канада и Англия. Сащ и Канада са от едната страна на гьола, а Англия винаги е била обратната в Европа.
197
4
 
2
 
! Отговори
пацифист преди 14 години
Някой може ли да обясни каква е ролята на НАТО в съвременния свят? Защото освен дето бомбардираха Сърбия,друго не съм забелязал да правят. Изключвам Афганистан, защото там американците забъркаха кашата и сега гледат някой друг да я духа.Освен това Варшавския договор отдавна не съществува и по този начин липсва военно противопоставяне. Ако целта е Русия, по-скоро биха се притеснявали от САЩ- вижда се кой разпалва войните. А пък ако е целта е международния тероризъм, ми звучи несериозно.
196
6
 
9
 
! Отговори
САЩ ни съсипа преди 14 години
България върви по плана на САЩ 20 години вече.20 години САЩ ни съсипва... планът се казва "Ран-Ът" приет през 1990година.План за просперирането на България..явно под проспериране САЩ са имали предвид съсипване
195
4
 
8
 
! Отговори
Защо им е НАТО? преди 14 години
Защо им е НАТО на Украйна като си имат Русия?Украйна е голяма страна и сега като оправи отношенията си с Русия малко по малко ще се наредят нещата,че с Америка стигнаха дъното.
194
3
 
6
 
! Отговори
Данчо преди 14 години
Не квацай името на Странджата!Бил е човек патриот!Родолюбец,не ***!Произхода ни е азиатски!Корените ни са там и напъните да сме по европейци от тях водят до оливане от челна стойка!За 20 години ни попиляха леворезбовите, местни алчни ***!Геиноцида го прилагат по план!Чети бе ааланкоолу,плана Ран и Ът ни затрива като държава!Територия благодатна,народ гламав, управници *** и майка си ще продадат!От европа нищо добро до сега и за в бъдеще!На доизживяване сме,няма да има кой да ни погребе
193
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Странджа, чети историята. Защото както виждам не си запознат ни най-малко с нея. Абсолютно съм сигурен, че в кръвта ти тече печенегска кръв. Те ненавистно са мразели Българите. Най-вероятно твоите пра-пра... деди са печенеги. В началото на 11 век, те всячески са пречели на Владимир Святи (Киев) да помогне на Самуил, продавайки се на Византия. Най-вероятно си от тях.
192
6
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Ако вършиш нещо, в което не вярваш се прокрадва съмнението, че си платен иизпълняваш чужда воля, но при мен и при голяма част от човечеството /по-умната/ не може да има такива подозрения - само една малка част от хората/те дори не могат да се нарекат хора/ в българия плевелът на русофилието се езагнездил здраво и няма отърване - там съмнението, че са платени са най-големи, защото кой остана още да вярва вутопии.Бог да прости грешниците -Христос воскресе...
191
2
 
4
 
! Отговори
GENCHO преди 14 години
NE SE SARDI NA STRANDJATA. TOVA ,KOETO TOJ PISHE PO FORUMITE NE E RODENO V NEGOVATA GLAVA ! NAREDENO MU E DA DEKLAMIRA I TOJ NE MOJE DA OTKAJE ! EDIN PAT KATO SE PREDADESH NA DJAVOLA , VRASHTANE NAZAD NJAMA ! INACHE NE E LOSH CHOVEK. IZPALNITELEN KOMUNIST BESHE .
190
3
 
6
 
! Отговори
БАТКО ТИ преди 14 години
А тоя филип - унищожителя на селското стопанство в България още ли е жив? Не разбрах кога ще го арестуват демократично като Цонев.СТРАНДЖА,ако щеш и на Хималаи да се прекръстиш пак ще си много дребен.
189
5
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Петров, напълно си прав, ако приемем, че Юшченко е бил Филип Димитров -историята се повтаря...
188
3
 
9
 
! Отговори
отрезвител преди 14 години
Не е хубаво да се почва с алкохола преди 8 часа сутринта
187
5
 
5
 
! Отговори
петров преди 14 години
Янукович си играе на Виденов, но ние този филм го гледахме 1994-97 година. Сега е ред на Украйна.
186
8
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
В световната история има три престъпления срещу човечеството:- търговията с роби;- гоненията срещу евреите;- стогодишната война на комунизма срещу цивилизацията - проф.Диньо Шарланов...
185
3
 
7
 
! Отговори
Христос Возкресе! преди 14 години
За да има мир на Земята за какво са ни военни блокове, за какво е тази надпревара във въоръжаването. Насила се опитват да налагат култира и обичаи на хора, които не ги искат и живеят по свой си начин. Подкрепям решението на Украйна, би трябвало и ние да го последваме. Украинците искат да ги откъснат от Русия , с която са свързани от векове. В резултат на това Украйна в момента е развалина, без икономика, с огромни дългове, с *** по целия свят. Време е да се каже стига на този експеримент
184
7
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Абе тия зад тоя *** мъже ли са или някакви хемофродитчета...баси армията...
183
1
 
2
 
! Отговори
+++ преди 14 години
Мирише ми на закриване на Южен поток. Беше скъп проект с цел да натрият носа на Юшченко. За другата цел в Русия е забранено да се пише- че лично Путин е заинтересувам от него...... А украинския национализъм е неизкореним, колкото и чеченския. Русия допусна грешка преди 20 години, че даде на Украйна територии населени с руснаци. На които му с привижда нов СССР бърка алкохолните си въжделения с процесите там . А Украйна и Сърбия нямат работа в НАТО. Един '' троянски кон'' им стига....
182
3
 
6
 
! Отговори
лекар преди 14 години
Странджата е под карантина Не му обръщайте внимание При *** е винаги така