Украйна се отклонява от пътя към НАТО?

Виктор Янукович закри два органа, подготвящи страната за членство в алианса
3 апр 2010 19:20,
280
Украйна се отклонява от пътя към НАТО?
Снимка: БГНЕС

Преидентът на Украйна Виктор Янукович закри комисията за подготовката на Украйна за членство в НАТО, предаде  ИТАР-ТАСС, цитирайки президентски указ от 2 април.

С друг указ се закрива Националният център по въпросите на евроатлантическата интеграция, който бе създаден от предишния президент Виктор Юшченко.

Новото ръководство на Украйна неведнъж е заявявало, че въпросът за влизането на страната в НАТО не стои на дневен ред.

Същевременно Киев се опитва да запази съществуващото ниво на сътрудничество със Северноатлантическия алианс, отбелязва ИТАР-ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
2
 
! Отговори
GENCHO преди 14 години
KAKVA E AVANTATA ? GOLJAMA ZA EDINICI , NIKAKVA ZA STRANATA ! KAKVI SHTE SA POSLEDSTVIJATA ? PAGUBNI ! TOVA VECHE E REALNOST--ARMIJA I VAORAJENIE LIPSVAT,NACIONALNA SIGURNOST--ZAOBIKOLENI SME S VRAGOVE,NA NOJ SME S RUSIA. BG E SLABA--S PRAST DA JA BUTNESH SHTE RUHNE. SPASENIETO ? AKO GO IMA , TO SHTE DOJDE OT 50-TE % OT BALGARITE , KOITO SME UBEDENI , CHE SAS SEGASHNOTO SI POVEDENIE BG E OBRECHENA !!!
160
5
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
VAZDUHAR се е преименувал сега на Генчо - хванало го е срам от многото глупости , които ръсеше, но и сега продължава в същия стил.Момко, ще ти обясня щом питаш - Твоята любима Русия отново се връща в 1917 год., когато сеотцепи от цивилизацията и прогреса и започна да зарибява последователи.Всичко се прави с една едничка цел - в Русия да няма демокрация и шепа олигарси кагебейци да яздят тоя нещастен народ, който между другото не проявява голямо желание за свобода - робска психика...
159
5
 
4
 
! Отговори
GENCHO преди 14 години
STRATEGIJATA NA NATO E SVETOVNO GOSPODSTVO.DA AMA RUSIA SE PROTIVOPOSTAVJA ! ZNACHI PATJA KAM SVETOVNO GOSPODSTVO E OTSLABVANE I UNISHTOJAVANE NA RUSIA ! EDINSTVENATA CEL NA PRIEMANETO NA BIVSHITE SOCIALISTICHESKI E DA BADAT IZPOLZVANI SRESHTU RUSIA.NA BG KATO PRODAJNA DARJAVA , TAZI ROLJA I OTIVA MNOGO DOBRE !NIE BJAHME UBEDENI FASHISTI S ***,OSHTE PO-UBEDENI KOMUNISTI S SSSR I SEGA SME PARVI DEMOKRATI S USA ! ZA POSLEDSTVIJATA RAZBIRA SE NE MISLIM ! MISLIM ZA AVANTATA!
158
2
 
7
 
! Отговори
кравар преди 14 години
Ех Ема ние "КАТО ВЛЯЗАХМЕ"не знам дали я втасахме ама ти кво предлагаш да направим подобен съюз с куба,русия и венецуела ли??А?
157
8
 
10
 
! Отговори
ЕМА преди 14 години
ПРАВИЛНО СЕ ОТКЛОНЯВА! НИЕ Я ВТАСАХМЕ, КАТО ВЛЯЗАХМЕ! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
156
6
 
9
 
! Отговори
Hans Rus преди 14 години
Погледнете само физиономията на този псевдо-президент и на тия зад него... Какво да си мислим...назад към комунизма???? Може би.., защото комунизма не е умрял още, той ще се проявява в всякакви уродливи форми, но в крайна сметка ще си отиде. дори ***(к)ин не може да спре това , колкото и да не му се иска. Младото поколение в Русия, Иран и навсякъде по света ще преодолее всички стари догми и простототии.
155
5
 
10
 
! Отговори
Тъп съм преди 14 години
ЗА фамилия Костови знаем !!!!!*** боята си мени нрава не ! Трабва такива като Костов до живот да търкат наровете във най добрия случай, а лично мое мнение като семейство Чаушеску да се подходи със тях така ще е най справедливо за Българския народ.
154
0
 
0
 
! Отговори
Брей преди 14 години
Да да! Щети се да не гледам овчите ви писания!
153
1
 
5
 
! Отговори
Брей преди 14 години
*** си беше Янко и *** ще си умреш!! Като нямаш грам доводи което произлиза от това че нямаш грам мозък, на преден план излиза наименованието комунист. С *** си кратуни (незная защо наричани глави) все още не успявате да схванете че бленуваният свят на глобализация загина преди да се състои. Друго което все още неможете да вденете е,че иде времето на социалните държави, което за ваше съжаление стъпка към социализма. Комунизма който бе в САЩ се сгромоляса с гръм и трясък1
152
9
 
9
 
! Отговори
Ian Smith преди 14 години
Вас комунистите Тодор Живков лошо ви научи . Не сте свикнали някой да ви опонира и сега се чудите . Само вие имате право на мнение . Да ам не и се чувствате като в небрано лозе .
151
1
 
7
 
! Отговори
ГАБИ преди 14 години
А бе в този форум около 80% никой не пише по темата,ако запълвахте дупките в България до сега нямаше да има нито една...
150
0
 
5
 
! Отговори
петров преди 14 години
Стой си отвън, като не ти харесва.
149
2
 
0
 
! Отговори
Брей преди 14 години
Влизам във, и като те видх най отпред просто не се усетих как съм възкликнал!!
148
1
 
2
 
! Отговори
петров преди 14 години
Ти, с това "брях" от овчарника ли излизаш?
147
5
 
4
 
! Отговори
петров преди 14 години
Ако ме беше срам от нещо, просто щях да го подмина, но не съм подминал името на Бориславова, нали! Няма нещо от което аз да се срамувам. От демагогските оплювания по адрес на Бориславова, човек би си помислил, че тя цял живот винетки е продавала. Не беше ли тази година първата в която Сибанк /ВНИМАВАЙ!/ спечели ТЪРГ за разпространение на винетки? А, ако бе спечелила ДСК, Прокредит, ***, Експресбанк или някоя друга, тогава кого щяхте да обвините в далавера? Къде очакваш да се продават винетки в хоремага или в плод-зеленчука? Защо участниците в търга не оспорват резултата, а го оспорва политически пристрастни хора с напълно видни мотиви? За какъв милиард говориш за общата стойност на винетките ли??? И, последно не ви ли омръзна този ДС сценарий, стил Кашпировски Той е лош! Той е мноооого лош. И жена му е лоша. Жена му е мнооого лоша!. Много ви е беден репертуара на следовниците на ченгето Цвятко Цветков. Явно в ДС изобщо не са били толкова кадърни за колкото се представят. И Костов, и Борисов ги работите по един и същ сценарий бивш член на БКП т.е. не става за нищо /Луканов, Виденов и Станишев стават!/, жените им управляват пари и ощетяват България / делото срещу фондацията на Е.Костова заек не извади,но оплюването остана, и задниците които плюха не се извиниха, естествено!/ Надявам се народа да е поумнял през тези години и да прави разлика между лъжа и истина.
146
5
 
2
 
! Отговори
Брей преди 14 години
Петроффф пак ли ти бе умнико. Абе Вие със Странджата нямате спирка. Брях че щур народ!!
145
0
 
2
 
! Отговори
петров преди 14 години
А защо не се кандидатира на изборите? /Между другото, ти изобщо гласува ли?/
144
3
 
3
 
! Отговори
до Петров преди 14 години
Ооо, другарю Петров, появи ли се. Не ми отговори на въпроса, защо така срамежливо в списъка ти с олигарси (комунисти и комсомолци), някъде към края бегло написа Ц.Бориславова. Може би не ти е удобен факта, че именно това е Цвети ВИНЕТКАТА, която натрупа 1 млрд в трезорите на СИ-Банк по времето, когато възлюбеният й беше Главен секретар и след това Кмет на столицата. Явно на вас, Банкя-Бойковистите този факт не ви е особено лицеприятен. Но е факт все пак.
143
3
 
3
 
! Отговори
петров до 147 преди 14 години
Може и един от тях да е бил, обаче много ми харесва как ги арестуват сега, когато премиер е Борисов - на колене!
142
5
 
4
 
! Отговори
Митко преди 14 години
Лично аз съм доста умен, а относно сравнението с Банкянската Мутра, мисля че всеки българин над 18 години е по-умен от него.