Върнатите от САЩ руски шпиони получиха ордени

Президентът Дмитрий Медведев ги награди в Кремъл
Обновена: 21 окт 2010 12:31 | 19 окт 2010 07:19,
34
Върнатите от САЩ руски шпиони получиха ордени
Червеното манто на Анна Чапман веднага привлече вниманието на космодрума Снимка: БГНЕС

Руският президент Дмитрий Медведев награди с висши държавни отличия руските шпиони, които бяха депортирани от САЩ през юли тази година, предаде Ройтерс.

Говорителят на държавния глава Наталия Тимакова обяви, че шпионите заедно с други сътрудници на руското външно разузнаване са получили наградите на церемония в Кремъл. До момента не са разпространени официални снимки или видеоматериал от събитието.

Още по темата

Руските агенти бяха разменени във Виена за четирима четирима осъдени в Русия за контакти със западни разузнавателни служби. Това беше най-голямата размяна на шпиони между Русия и САЩ след ерата на Студената война.

Премиерът Владимир Путин се срещна със завърналите се в Русия шпиони и им обеща светло бъдеще.

Откакто се завърнаха в страната, агентите по никакъв начин не привличат вниманието на обществото.

По-рано този месец обаче шпионката Анна Чапман, чиито провокативни снимки в интернет я направиха медийна сензация, изненадващо се появи публично на космодрума „Байконур” в Казахстан при изстрелването на руския космически кораб "Союз".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: отличия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Читател преди 13 години
Аз защо си мисля, че шпионите бяха разменени през месец юли МИНАЛАТА година? Сигурно защото месец юли тази година още не е дощъл!?И си спомням как тогава руската преса възмутено твърдеше, че Ана Чапман не била шпонка, че това било лъжа и злепоставяне!Как може за пишат такива работи, без да питат Медведя и ***?
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Slushai piyan ruski mujik--nemci nas ne trahali, Vam trahali durak!!! Posle vie doidohte i ebahte mamata na Balgariya!!! Kakto 'POMOGNAHTE" na Berlin 53, Hungary56, Praga 68, Polsha 80 taka i na nas "pomagahte" Are hodi da pasesh kozite
35
3
 
1
 
! Отговори
rs преди 13 години
do bulgarinkogda vam turki traxali rosia spasla, potom nemcii traxali rosia opiat spasla a seichas amerika vam traxaet. Bapros kto budet sposit? Bii sami nichevo ne otvovevali.
34
1
 
1
 
! Отговори
правилно преди 13 години
Така и трябва-това не ти е Българияна цар Боко первий-дупедав -гъзолижки и Нико пилето .педераски!!!
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
митко миткооо- много си зле честно никакво глобално мислене нямаш мишка такаваще видиш какво ще докарат с богатата си демокрация щатите след 20 г.....пък питаи пенсионерите сега ли им е по добре или по татово време - *** смотан
32
0
 
0
 
! Отговори
вов преди 13 години
който го еписал това , я *** слушай ориенталската си чалга , сега тя е много популярна в бг
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Анна, страхотна си, браво!
30
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Руснаците са ужасно първобитни, *** и зли хора. А българските русофили са същите на квадрат.-------- Проверено и е вярно. То при тях голяма част не са руснаци, а *** на руснаци с всякакви татари, киргизи, кавказци, както и на всеки с всеки. Чисти руснаци я има половината, я не.
29
2
 
5
 
! Отговори
мелодия преди 13 години
Жалко,че бяха разкрити,но както казват-риск на професията
28
1
 
3
 
! Отговори
za 22 преди 13 години
a Goce pRezidento ?
27
3
 
10
 
! Отговори
Do 20 преди 13 години
Jivial sam v Rusia 6 godini i triabva da otbeleja 4e te ne sa tapi i prosti.Ne gi za6titavam.Prosto e fact.V Balgaria prostotiata i 4algariata e navred s malki izklu4enia, jalko e 4e tova tendencia s negativno razvitie.
26
2
 
5
 
! Отговори
Истински Българин преди 13 години
а не *** като този дето пише българин с малка буква....Бил съм и там и там и то много пъти, има нещо много общо между двете свръх сили и двете са страшно полицейски държави, само дето в Америка населението не е малтретирано от властта така както това е в Русия, иначе в политиката, полицейщината, военщината са даже близки.И все пак 10 разведчика за 4 US шпиона, значи са били истински добри, щом за всеки от тях връщата 2.5 руски. Но в пресата нямаше нищо за разобличени US шпиони, появи после?
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 20-Мите, има една поговорка"На ***-само *** му харесва!"Наскоро бях и в Русия и в Америка-навсякъде е добре, обаче и на двете места има някои неуредени неща, но да не ти припомням кво е при нас ...така че не се нервирай толкоз...
24
1
 
9
 
! Отговори
pepi_55 преди 13 години
Ами то между нас и сърбите няма голяма разлика. Това че те са направили този филм, още не значи че така трябва да бъде. То и нас са ни бомбандирали американци и англичани, сринали са София и др.градове, избили са сума ти невинни граждани, пък подминахме с инфантилно мълчание паметника на загиналите пилоти пред посолството им. Но това е в миналото.Просто в скоро време ми се струва,че кока-колата и компютъра няма да са достатъчни за поразиите, които ни чакат да сътворят.
23
2
 
11
 
! Отговори
Потап преди 13 години
Ех, Митя, ами ти щом с лека ръка обявяваш 140 млн. души за "долни червеи", ти тогава, какво си?
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а на разменените от САЩ какво са им връчили? и кво излиза,добре че са заловили руските агенти в Америка,за да разберем, че имало и заловени американски агенти в Русия...
21
5
 
3
 
! Отговори
така преди 13 години
хехе, станишеф направо ще го позлатят в русия! красная звезда!
20
3
 
8
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: pepi_55Гледах наскоро документален филм по сръбската телевизия в Нови Сад. За Америка и за американците.Много обективен филм, много ми хареса. Та прочее, братята сърби заключиха на края на филма нещо в този смисъл: Може да не харесваме и да критикуваме американската експанзионистична политика. Може да са далеч от идеала за американската мечта и да има и много бедни хора там, но ние пак ще пием кока кола докато обсъждаме Америка, ще пишем пак на компютрите създадени в същата Америка!
19
40
 
11
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Руснаците са ужасно първобитни, *** и зли хора. А българските русофили са същите на квадрат. Варварската руска империя, е подходяща, но за ранното средновековие. Мразя руснаците до дъното на душата си за 50-те години руско-комунистическо робство. Там където е тъпкал руски ботуш, остава само бедност, изостаналост и духовно и физическо разложение. И да наричаш тези пещерни жители 'братушки' значи само едно - че си долен червей като тях.
18
13
 
22
 
! Отговори
pepi_55 преди 13 години
Твоите американци така се оляха, че да ги защитаваш в днешно време говори или за слабоумие или за интерес. Гадните *** са *** , които живеят на кредит, а държавата им тормози целия свят за да продължават.С лакомията си и алчността си докараха целия свят до тая криза, която не се знае докъде може да доведе. Мислиш ли, че до безкрайност могат да рисуват хартийки, наречени долари?