Путин натръшка шампиони на тепиха

Руският премиер участва в тренировка на националите
Обновена: 23 дек 2010 15:24 | 23 дек 2010 15:23, Елка Василева
58

Снимка: БГНЕС

 

Премиерът на Русия Владимир Путин посети физкултурно-оздравителния комплекс „Московски“ в Санкт Петербург.

След като го разгледа, той облече кимоното и участва в съвместна тренировка на руските национални отбори по свободна и класическа борба, джудо и самбо.

Тренировката с шампиони е най-доброто, което може да се измисли за поддържане на спортната форма, пише NEWSru.

Путин премери сили с победителите от световното и европейското първенство по джудо и по борба Арсен Галстян, Кирил Денисов, Теа Донгузашвили, Евгений Станев.

Съперник в тренировката на майстора на спорта Путин беше и треньорът на руския отбор по джудо италианецът Енцио Гамба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
3
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Така е, защото според познатата рекламна фраза - освен с ядене, го прави и с акъл
51
2
 
2
 
! Отговори
втвърдител преди 13 години
Не върви да го побеждават,затова са се предали джудистите.
50
5
 
4
 
! Отговори
ввв преди 13 години
Путин натръшка шампионите по джудо , ама Бате Бойко няма да може да победи.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
де да можеше и костов така да се бори
48
6
 
1
 
! Отговори
bo преди 13 години
Kaто го гледам тоз дето го хварля на земята,. ще трябва да си вържа едната ръчичка и така да го мятам. Абе стига сте го провъзгласяли тоз блят. Нещо много голяма привързаност към бушовете...що не вземете да ни припомните всичките им световни постижения, като почнем от радиото...на МАРКОНИ! Нюзааа, я се вземете малко в ръце, че ште спра да ви чета...
47
2
 
11
 
! Отговори
Путин си ги бива! преди 13 години
Путин е пич! Черен пояс по джудо, висш пилотаж със Су-27, отличен автомобилист, ездач, риболовец, владее великолепен немски, свири на пиано, начетен, владеещ нервите си, прецизен в изказванията си. Но... не разбира от гасене на пожари, не е генерал, не е доктор на науките (не съм съвсем сигурен), няма данни да играе футбол, не съм виждал кадри да играе тенис, нищо не казва за дедо си. Някои казват, че дедушка бил готвач.
46
4
 
0
 
! Отговори
igor преди 13 години
shampioni padat ot pradnja putinova
45
5
 
8
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
Та той такава жестока школа е завършил. Все пак е офицер от КГБ, повечето, които пишете тук и го плюете нямате дори и шанс да ви приемат там, а дори и да влезете ще прекъснете още в първи курс, поради невзети изпити. Там ги обучават както във владеенето на чужди езици, така и в стрелба, бойни изкуства и много други неща. А що се касае до Тиквата-кой няма в главата има в краката, типичен милиционер.
44
5
 
5
 
! Отговори
breneke-12 преди 13 години
Комитетските другари ходеха на лов, а милиционерите ги охраняваха ,завръщаха им дивеча и ако другаря пропусне да убие дивеча-мильо стреляше.Веднъж и комитета стрелял и мильо стрелял и обили два заека.Милиционера се натегнал-"другарю Димитров Вие убихте по-големия заек". Таа с другаря Путин е същата аналогия.
43
10
 
12
 
! Отговори
Асанчо преди 13 години
Когато имаш власт,лесно е да натръшкаш и великани дори,наш Бойко също е голям футболист!
42
10
 
6
 
! Отговори
водколиз преди 13 години
Еей, *** страшен тоя *** - и от изкуство разбира и от стрелба и от бойни изкуства и даже, както се носят слухове, можел с поглед да вкамени бутилка водка... *** никога не го е правил. ))))))
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** заглавието... Журналисти професионалисти...
40
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наш Бойко и на джудо ще го бие.
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
do rusofilite... фили или ... фоби ! Глупости! По просто е гледай на живота безпристрастно! емоциите винаги те оплитат! Путин с това печели, с хладнокръвно поведение, което е спокойна и трезва прецинка на ситуацията и опонентите! Успехи емоционалният !
38
3
 
9
 
! Отговори
Барба Янис преди 13 години
Браво Путин! Паликари, молодець!Iron Putin=You Tube- Iron Mike Zambidis =You Tube- 1 GREEK = 5 TURKS ( KICKBOXING ) .Look!
37
16
 
8
 
! Отговори
do rusofilite преди 13 години
Наистина ли ЗАТОВА го обичат руснаците ? ... Ама те така си обичаха и Хрусчов и Брежнев и Горбачов и Елцин и Путин ... за всички тях винаги се е гласувало на 90 процента ......Значи истината е че го руснаците го обичат както са обичали всички други диктатори преди него, защото в Русия НИКОГА не е имало демокрация, а ти ... си просто ***, нискообразован, нискокултурен, лесен за манипулиране, първосигнален индивид.
36
2
 
4
 
! Отговори
за 32 преди 13 години
сетих се за хамстера......
35
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Black Beard ... ум и воля. Те се постигат с определен вид тренировки. Да не забравяме защо го наричат "алфа-куче", което си е комплимент!
34
5
 
17
 
! Отговори
богнострокулум преди 13 години
e, все пак Путин е джудист, не сумист ! :-)А вече сериозно, браво на такъв лидер ! Спортната форма, може и да не е най -важното управленско качество, но определено има много ползи от нея !!!Аз лично с голямо удоволствие бих служил на такъв началник, стига разбира се, да ме сметне за достоен !
33
14
 
22
 
! Отговори
Black Beard преди 13 години
Освен сила и техника, има още едно превъзходство: ум и воля. Те не се постигат с тренировки. И за това руснаците го обичат, а не че е тръшнал някого.