Нови жертви на торнада в САЩ

Ранените в щата Мисури са 750
Обновена: 25 май 2011 08:10 | 25 май 2011 08:05,
10
Нови жертви на торнада в САЩ
Снимка: Reuters

Броят на потвърдените смъртни случаи вследствие на разрушителното торнадо в щата Мисури нарасна до 123 души, а 750 души са ранени, съобщи "Ройтерс".

Нови бури се разразиха над Оклахома. Вчера няколко торнада минаха през щата Оклахома и най-малко двама души загинаха, а много бяха ранени.

Двама души загинаха в щата Канзас при бурите във вторник. Според други източници загиналите в Оклахома са били четирима.  В щата Оклахома бурите се разразили  със скорост над 330 км в час към 15 ч. вчера следобед.

Много хора се водят в неизвестност и в американския град Джоплин. Спасителни екипи претърсват руините в засегнатото от природното бедствие градче, където бяха унищожени около 2 000 сгради.

Торнадото, което вилня в неделя в Мисури, е най-смъртоносното, разразило се над Съединените щати от 60 г.

750 души са приети в болница, откакто градът с 50 000 души бе ударен от бедствието, поразило район, дълъг 6 км и широк 1 км. Щетите, нанесени от торнадото, са между 1 и 3 милиарда долара, сочи първоначална оценка на специализираната компания Екекат, в която е включено само застрахованото имущество.

Очакват се нови бури в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 13 години
Изобщо не ми дреме за тия супертъпи *** хамерикански *** , как и какво ги е ударило.Те никога не биха дали каквато и да е новина за нас.И изобщо не подозират за нашето жалко мизерно съществуване.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
AMERIKA RASIPA TOLKOS DRZAVI ,SEGA ZA EDNO TURANADO DIGAT ALARMI MI TEZI KOITO POSTRADOHA OD AMERIKASKOTO TORANADO KAKVO DA KAZAT .TO GOSPOD SI ZNAE RABOTATA
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
всеки ден да е така до победата.ура,ура,ура.А БЕЛИЯ ЕВРЕИСКИ ДОМ КОГА ЩЕ ГО УДАРИ ТОРНАДО.
6
0
 
4
 
! Отговори
ринго преди 13 години
едно не може да се отрече на американците - смелоста да изобличат престъпленията на собствените си управници и да информират света за смъртоносните постижения на болни мозъци които се мислят за богове.Затова отделни хора а и цели общности са подложени на унищожение и гонения .Всеки осъмнил се и публично изказал съмнения около атентатите от 11 септември го подлагат на преса и го сриват с активни мероприятия.Чарли Шийн е един от тези хора.Стотици са репресирани и пратени по затворите а някои убити
5
0
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 13 години
Да не мислиш, че харпаджийте не искат да се отърват от собствената си пасмина. Не обобщавай(янките също имат отделни прослойки - елит и гои, като навсякъде)
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
RADOST ZA USITE MI
3
2
 
2
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Къде са харпаджиите. Давайте коментари за климатичното оръжие. Аде нали с ХАРП американците променяли климата , как така не се отърваха от тия торнада.
2
0
 
3
 
! Отговори
! преди 13 години
А колайдер не спира да се засилва!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кадафи е виновен, продължавайте бомбандировките.