Втора кралска сватба, този път "по терлици"

Зара Филипс и Майк Тиндъл се женят без много шум
Обновена: 30 юли 2011 09:10 | 30 юли 2011 09:06,
25
Втора кралска сватба, този път "по терлици"
Зара Филипс и Майк Тиндъл. Снимка: Reuters

За днешния съботен ден е насрочена втората кралска сватба за годината, но венчавката на внучката на Елизабет Втора Зара Филипс за нейния избраник ръгбист в никакъв случай няма да съперничи с тази на принц Уилям, пише Ройтерс.

30-годишната Зара е дъщеря на принцеса Ана от първия й брак с Марк Филипс. Тя ще застане пред олтара с английския национал по ръгби Майк Тиндъл в скромна церемония в шотландската столица Единбург.

Сватбата ще се проведе далеч от любопитните очи в параклиса Канънгейт Кърк в Единбургския дворец, а след това ще се състои прием в двореца Холирудхаус, официалната резиденция на кралицата в Шотландия.

"Това е частна семейна сватба и не даваме никаква информация по този повод!", обяви говорителка на Бъкингамския дворец. Контрастът между двете венчавки на внуците на Нейно Величество трудно може да бъде по-очевиден.

Сватбата на принц Уилям и Кейт преди три месеца се превърна в световно медийно събитие, при което Бъкингамският дворец откри специален сайт, за да отговори на невероятния публичен интерес.

На самия ден на венчавката над един милион фенове се стекоха по лондонските улици, за да проследят пищния сватбен кортеж след зрелищната церемония в Уестминстърското абатство.

Но Зара Филипс, изглежда, държи да избяга от голямата шумотевица около сватбения ден. Тя е считана за "кралска бунтарка" и е здраво стъпила на земята, информира БТА.

Бъдещата свекърва на младоженката не може да скрие възхищението си от нея. Ето какво казва Линда Тиндъл:

"Когато се срещнах със Зара, си дадох сметка, че тя е едно чудесно земно момиче. Майк много пъти ми е казвал, че дори тя да работеше като касиерка в супермаркет, пак би я избрал. Заради нея самата и заради прекрасната й личност!".

Въпреки скромно заявената венчавка, полицията е взела всички мерки, за да контролира голямото множество, което се очаква да се появи пред резиденцията. Бащата на Майк Тиндъл заяви пред медиите, че никога не се е срещал с кралицата, но се бил запознал с родителите на Зара и с принцовете Уилям и Хари, които са запалени фенове на ръгбито.

Досущ като Уилям, който отиде на работа само четири дни след венчавката си, Майк Тиндъл няма да има много време за сватбени развлечения, тъй като в неделя го очакват на тренировъчен лагер на националния отбор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Groupidon.bg преди 12 години
Семинар: Моята бъдеща сватба
22
0
 
3
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 12 години
Коментарите до тук са нормални за народ загубил аристокрацията си преди 600г.Естествено , че за нас българите е чуждо уважението , което изпотват във Великобритания към Монархическата институция!За съжаление!То и Царят ни допринесе за това!
21
3
 
0
 
! Отговори
жена преди 12 години
колко са "красиви" само...
20
1
 
2
 
! Отговори
hahaha do 20 преди 12 години
ИзприщилА съм се от завист. На мен па ми е право- у наше село вече съм и известна, и велика. Пъпчасвай сега ти ахахахахах. Сега сериозно -ако не ви пука за разни неща,защо се занимавате с тях ?????
19
5
 
0
 
! Отговори
frankenshtain преди 12 години
i ko da praim nie ,grozni sme ,ama sme palni sas pari,i davame primer na si4ki
18
3
 
1
 
! Отговори
До hahaha преди 12 години
На тебе па да не би да ти е право на нас кат ни е криво (ако ни е криво понеже предполагам на плюещите не им пуки изобщо от такава информация както и на мен) Па ти пъпчасваш от завист, че не си известен и велик. И никога няма да си такъв.
17
1
 
8
 
! Отговори
hahaha преди 12 години
Айде мишките пак се разцъркаха,криво ли ви е че има котараци? Не ви интересува, били никои, а вие кои сте? Дразни ви че има такива хора, а? Ама щото не ви интересува чак и коментирате; принизявайки други хора с плюене не ставате по значими, и да -всички ще умрем,въпроса е как живеем :)
16
0
 
3
 
! Отговори
do kremena преди 12 години
kremen4e - razkaji ni o6te ne6to, molja te
15
2
 
14
 
! Отговори
мара отварачката преди 12 години
Кралската внучка се омъжвала скромно...като почнете с тия измишльотини,я по-добре покажете как българска фолкпевица се взема за кралица ,поне да се посмеем малко.
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАТО ВИДЯХ ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА ВЕДНАГА МИ СТАНА ЯСНО 4Е НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА 4ЕТА ПРОСТОТИЯТА ОТ СВЕТА И КОИ НА БЕЗПЛАТНА ДЪРЖАВНА СОФРА ЩЕ СЕ ЖЕНИ И ПЛЮСКА.АРЕ МЕРСИ ЗА СТАТИЯТА ,НО ТЯ Е ПРЕДНАЗНА4ЕНА ЗА ДИВАЦИТЕ И ГЛУПАЦИТЕ HO НЕ ЗА НОРМАЛНИТЕ.
13
3
 
5
 
! Отговори
Мирослав преди 12 години
Кремена от Стара Загора *** неграмотната.Зада и про4етеш коментара ти трябва декодер зада ми раз4ете маймуницата (дано не обидя маймуните за сравнението).Според мен Кременке непиши тук ами ходи по мъже да те *** и дати налеят малко акъл и правопис
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браву,*** Кримено,........кралицата на Дания,я била поканила на визита в Осло,само ,че Осло е в Норвегия......от много четене на новини си се объркала в лъжите !!!!!!
11
6
 
17
 
! Отговори
12 преди 12 години
Мерси за статията, но го преместих още сутринта :)
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя от толко ръгби, носа му е чупен 15 пъти, на нищо не прилича вече.
9
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дреме ми на пистолета
8
14
 
8
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 12 години
Kagto ve4i Vi poblikuvah tug ,faf Foromad,As prisasdtvuvah na svadtinoto tarjisdtvo na WILLIAM& CATE,Beshi vilikulepnu-vastorjenu.It was so swell and lovely.I nearly cried .Biah VIB-gostenka.I kralitcata na DANIA ma zapuzna sas infantkata na Espania.Guvorihmi si za pletki,kompoti,turshii-i za BG-fulklor.As ma pukani kralitzata na DAnia da i utida na vizita faf OSLO.Svadtbata beshi VERY BRITISH. tas ZARA fzima /NIopmislino / tos BABAIT-shi ima da iade lubut i da rive na mayka si.A nightmare
7
9
 
5
 
! Отговори
do 7 преди 12 години
abe oljugofren. to pishe koi sa! glupav li si ?
6
12
 
13
 
! Отговори
Майка ви да еба ся преди 12 години
кои са тея ве , явно съм много задръстен щото не съм ги чувал
5
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да така е като са крале и са богопомазани не са хора ама като ритнат и те камбаната на кой му дреме
4
11
 
15
 
! Отговори
ТИЯ преди 12 години
ДВАМАТА КАКВА ЩЕ Е ФАМИЛИЯТА - ЗЪБИ И НОС ЛИ? АРЕ СИНЯ КРЪВ ОТОВНА ДА ТЕ НЯМА - ПОЧНАХТЕ ДА СЕ ЖЕНИТЕ С ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА , ЧЕ ВЕЧЕ ПРИЛИЧАТЕ НА *** МАСОНИ СКАПАНИ