Опозицията готви щурм на последните бастиони на Кадафи

Хиляди бойци се насочват към пустинния град Бани Уалид
4 сеп 2011 11:04,
5
Опозицията готви щурм на последните бастиони на Кадафи
Снимка: БТА

Бойците на либийската опозиция се подготвят за щурм на пустинния град Бани Уалид, който е един от последните бастиони на силите, верни на полковник Муамар Кадафи.

Съобщава се, че хиляди бойци се насочват към града от три посоки, предаде Би Би Си.

Предполага се, че членове на семейство Кадафи по пътя си от Триполи в южна посока може да са преминали през Бани Уалид, а някои от тях може все още да се укриват там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: КадафиЛибия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Леко при този щурм бастионите да не се *сгромолясат*.....
4
0
 
4
 
! Отговори
42 преди 12 години
номер 1 е доста прав !!!
3
3
 
9
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
Маймунизираните въстанници сами си казват че НАТО им помага и ги ръководи. Представителите на НАТО отричат! Защо така станаха на маймуни тия съюзници? Много просто, т.нар. въстанници знаят че нищо не струват, хвалят се с НАТО, за повече авторитет, за респект пред либийския народ. За това още щом се докопат до медии, веднага почват да се фукат че НАТО е зад гърба им. Западняците фашисти пък лъжат че либийския народ е с въстанниците и против Кадафи!!! За това сега коалиционните партньори са в такова маймунско положение!!!
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те тези от опозицията една кореккция на огьня не могат да направят ни координати могат да дадьт като хората, нито могат да определят или да поискат боеприпаси в различни ситуации---много ясно ,че тази работа я вьршат специалисти ,които са извьршвали много пьти подобни насочвания ,особено в градска среда или там кьдето се използват лазери....то ако от всеки либииски овчар ставаше компютьрен специалист....
1
2
 
15
 
! Отговори
Журналист преди 12 години
Грешка. Не - опозицията, а специалните британски части в Либия.