Външно потвърди: Българин е бил на руската платформа

Досега са спасени 14 души, открити са телата на четирима загинали
Обновена: 18 дек 2011 20:07 | 18 дек 2011 19:26,
26
Външно потвърди: Българин е бил на руската платформа
Потъналата платформа "Колская". Снимка: shippingexplorer.net

На борда на потъналата руска петролна платформа се е намирал българският гражданин Живко Жеков.

Това потвърдиха от Кризисния център към българското Министерство на външните работи.

Още по темата

По първоначални данни Жеков е бил служител в английската застрахователна компания "Nobel Denton".

До момента са спасени 14 души, които са били на петролната платформа "Колская" в Охотско море. Открити са телата на четирима загинали.

Рано тази сутрин руската сондажна плаваща платформа се преобърна в Охотско море. Спасителните действия продължават.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
съученика преди 12 години
Бих искал да стане чудо. И Живко да оцелее. Аз бях негов съученик в класа на Ганка Маркова в училище "Иван Рилски". Днес 42 години след като пътищата ни се разделиха още си спомням русото,усмихнато момче. Само 2 години учихме заедно,но мога да кажа за него само хубави неща. Беше едно здраво момче,общителен и комуникативен. Но и един от малкото дисциплинирани ученици в класа ни. Никога не нарушаваше дисциплината в час. Не е предизвиквал никакви инциденти и конфликти, сбивания. Имаше едно умно изражение и поглед. Винаги беше доброжелателно настроен към хората. Само 2 години учихме заедно (в 1 и 2 клас),а остави в мен най-добри впечатления. Във всеки клас (а през нашия минаха около 60-70 ученика) има не повече от трима-четирима,които са много над другите и запомняш завинаги. Живко е един от тях.Моля се да оцелее и се спаси.
25
0
 
2
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Бог да прости загиналите,да се надяваме,че има още живи,които могат да бъдат спасени
24
3
 
2
 
! Отговори
Това на снимката преди 12 години
не е платформа, а платформичка, нищо чудно, че се е преобърнала
23
4
 
4
 
! Отговори
На дали преди 12 години
До 666Погледнете се в огледало и сам преценете колко сте ***!!!
22
5
 
4
 
! Отговори
666 преди 12 години
Много сте прости всички!!!
21
3
 
3
 
! Отговори
На дали преди 12 години
Кои сте Вие!Поставящите запетайки ли?!!
20
4
 
6
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Стига,стига!Разбрахме ,че си ***,но упорит!
19
2
 
7
 
! Отговори
На дали преди 12 години
Не му е времето и мястото да си изясняваме квалификациите!На въпросния господин семейството му е тревожно и не иму е лесно!!!Ако не можете да помогнете ,не вадете "дивиденти"Дами и Господа журналисти!!!!
18
4
 
2
 
! Отговори
На дали преди 12 години
До 16Първо ,не съм Ваш човек!А ако не сте разбрали защо е "На дали",потребителите тук сами ще разберат!НО ТАКА И НЕ РАЗБРАХ,НАМЕРИХТЕ ЛИ СИ ГРЕШКАТА!!!!
17
3
 
5
 
! Отговори
До 16 преди 12 години
Абе,мой човек пиши си името поне ПРАВИЛНО! Пише се слято----НАДАЛИ!
16
5
 
3
 
! Отговори
На дали преди 12 години
До 13Виждате ли,и тук допуснахте ГРЕШКА!!!ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ СТЕ АФЕКТИКАН И НЕ МИСЛИТЕ.Прочтете си Писанието и сам си открийте ПРАВОПИСНАТА грешка!Не напразно името ми е "На дали"!!!
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От тези десетки изчезнали ще има десетки загинали...и това,че между тях има българин не е нито сензация,нито национална трагедия...Всеки сам си взима решението като отива на гурбет по света и съответно не трябва да се правят трагедии при евентуално нещастие...Нека е между живите,но дори и да не е ...нищо по-различно от останалите загинали...
14
1
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
от [5] : Много добре ,но явно щом не си ИЗНЕНАДАННН ... Господине или там какъвто си вместо да пишеш празни приказки се замисли защо ги пишеш или дали не си засегнал някого с това което си написал .... Още веднъж ти казвам че не ти пожелавам нищо от това което написа ....
13
0
 
1
 
! Отговори
8 до 12 преди 12 години
Достатъчно съм умен и образован за да пиша без правописни грешки и да различавам *** и празнодумеца от човека, който има какво да каже.:) Е, аз пък не бях снизходителен този път.:) Все пк статията е неподходяща за лични дрязги от такъв характер. Във всеки случай аз наистина се опитах да разбера ДАЛИ искаш да кажеш нещо. Явно не, нормално. Всичко най-добро.
12
3
 
5
 
! Отговори
На дали преди 12 години
До 8Явно трябва да поучиш още малко!Щом ти е трудно да разбереш какво казвам!Но за Вас ,ще бъда снизходителен!
11
0
 
7
 
! Отговори
6 преди 12 години
До 5Ти явно не си разбрал какво ти написах. Не съм изненадан. Прочети го пак. Естествено не пожелавам на никой да е в положението на близките на сънародника ни на платформата. Иначе руските официални власти са направили според мен всичко, което може да се направи в случая. Дай боже никога да не се случват такива трагедии. А на теб ти пожелавам да влагаш повече разум и по-малко емоция.
10
2
 
8
 
! Отговори
До : 6 преди 12 години
от [5] Когато стане въпрос за някой твой познат - недай си боже ... тогава ще те видя (връщай си думите и възпитанието докато можеш ) !!!!!!!!!!!!!!!!! Как може да пишете такива глупости ....... ами ДА ще отида !!!!! Въобще незнаете как стоят нещата ,а тея от сайта нищо не им е ясно явно ..само публикуват и стресират хората...
9
0
 
12
 
! Отговори
sd преди 12 години
Дано да го открият жив човека. Кураж на близките му.
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 7Какво искаш да кажеш? Прекалено сложно се изразяваш дори за себе си.
7
2
 
11
 
! Отговори
На дали преди 12 години
Дано човека да е жив и здрав.Никой не е застрахован от бедствия или аварии!!!!Не обиждайте излишно!А КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ И ДА ВИ ВЪРШАТ СВЯСТНО РАБОТАТА!!!ЗА КАКВО СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ???!!!!ЗА ДА МИ КАЗВАТ -"КАК НЯМА ДА СТАНАТ НЕЩАТА ЛИ"????Журналистите да не правят от хорското страдание СЕНЗАЦИЯ и да си докарват ХОНОРАРИ!!!Много от "размириците" в обществото ни идват от настройващите статии на журналистите!!!