Заподозреният за убийствата в Тулуза обкръжен от барети

Френската полиция е арестувала брата на предполагаемия убиец
Обновена: 21 мар 2012 08:38 | 21 мар 2012 07:49,
85
Заподозреният за убийствата в Тулуза обкръжен от барети
Полицията обгради къщата със заподозрения. Снимка: Reuters

Френската полиция атакува тази сутрин къщата в Тулуза, където е заподозреният за убийствата на три деца от еврейското училище и равин, съобщи ДПА.

24-годишен мъж е обкръжен в къща в

Още по темата
югоизточния френски град, недалеч от еврейското училище, където бяха убити трите деца и равинът в понеделник, съобщиха източници, близки до следствието.

Заподозреният е бил един от наблюдаваните от Централната дирекция за вътрешно разузнаване след първите две нападения срещу военни на 11 и 15 март, добавиха източниците, цитирани от Франс прес. 
 
Заподозреният за четирите убийства в Тулуза твърди, че е муджахидин от Ал Кайда и е искал да отмъсти за палестинските деца, заяви френският вътрешен министър Клод Геан. 
 
Арестуван е братът на заподозрения, каза още той.
 
Двама полицаи от елитните сили са леко ранени при акцията. Свидетели чули шест или седем изстрела. Операцията започнала около 3.30 ч. местно време, когато полицията обкръжила къщата.
 
Водят се преговори със заподозрения, който твърди, че е свързан с Ал Кайда и прекарал известно време в граничен район между Афганистан и Пакистан. 
 
Министърът на вътрешните работи Клод Геан, който пристигна в Тулуза след убийствата, е на мястото на операцията. Тя протича в жилищен район на града, отцепен от полицаи с каски и бронежилетки, посочва Франс прес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: убийстваТулуза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почнаха да ги отстрелват вече ***; айде сега главния *** във Франция - Саркозито малко да се замисли като прави подкрепа за режимите на САЩ или Израел!.....
76
6
 
1
 
! Отговори
до шут преди 12 години
....безкрайно си прав приятелю,понякога си мисля ,че всичкия форумен *** се събира точно в този сайт за да си избива комплексите..
75
0
 
4
 
! Отговори
за 77 преди 12 години
Айде ходи да грачиш другаде, най-накрая. Клоун.
74
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българската преса не пише, но в европейските медии се вихри скандал с премиера на Израел и Катрин Аштън, защото вчера на някакъв детски форум е призовала да се отдаде почит на всички насилствено загинали деца във войни и от децата в Тулуза до палестинските деца в ивицата Газа. Евреина е възмутен, защо не се отдава почит на загиналите деца от Тулуза, ами на всички деца от войните и от Тулуза до децата от ивицата Газа. Красавицата лейди Катрин Аштън трябваше да му се извинява, а евреинът каза, че Израел е най-моралната нация и убиват само децата на терористи - вижте в гоогле "Israeli kids sends gifts of love to Arab kids"
73
7
 
2
 
! Отговори
шут преди 12 години
Както във всеки форум така и тук има: откачалки, скучаещи, комплексари и платени клакьори на които единствената цел е да предизвикват писания........ Спирам да чета , защото е смешно да си губя времето.И когато шефовете на сайта разберат това...а именно,че няма да има реклами, защото никой не чете тъпия форум, нещата ще улегнат. Чао ..........Докога зависи от собственика на сайта....
72
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 73 умнико , не слизай на нивото на Ал Кайда защото именно тяхната безпросветност ги кара да стават талибани . По време на РТОВ София и Пловдив са спасени от опожаряване и клане и с помощта на знатни еврейски фамилии, ако не знаеш и дякона Левски се е криел в еврейски къщи , знам че това ви минава между ушите но да ви го кажа.
71
7
 
4
 
! Отговори
фроим грач преди 12 години
5-minuti/node/1265прилагам линк . отворете, не коства усилие... смятам спора от тук насетне за обиден,както за паметта им, така и за България по принцип... желая ви успешен ден, 'джентълмени'...но отворете линка, вижте все пак.. нали сте патриоти, редно и полезно ще ви е. кратка статия и снимка е....
70
4
 
3
 
! Отговори
за 75 преди 12 години
Айде почна се. Никой не спори, че са добри граждани, добри са, спазват законите. Обаче си гледат само тях.
69
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 70 не съм Грач но го подкрепям , а твоята неосведоменост не означава че не е така , но да знаеш че независимо къде живеят по света евреите са добри граждани на своята страна добри францизи , добри германци , добри американци , ествествено добри българи , в моите семейни корени , например прадядо ми и брат му са участвали в РТОВ в румънската армия , брат му е загинал на Гривица , има му името там , а прадядо ми е осободил София , колко от вас имат опъчленци в родата си , аз имам и нокой не мо
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурен съм че Грач вече е почнал да я пише.
67
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в библиотеката...евреин:-извинявайте, къде е книгата " Евреите загинали за България"?библиотекарката:-фантастиката е на втория етаж.
66
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е това бе?Арестуват брата?Веднага оставка на министъра, това е полицейско насилие.А сега сериозно.Такива,като тези директно на бесилото.
65
2
 
20
 
! Отговори
ДО 62 преди 12 години
.... И къде си чул и видял за "беден евреин" ?!?! Пълна глупост!!!!! Да кажеш "БЕДЕН ЕВРЕИН" все едно да кажеш "БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕР-МИЛИОНЕР".... !!!!!!!
64
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Грач, вече почна съвсем да си съчиняваш, наистина. Виж нямам лоши чувства към евреите, но вашето желание да си съчинявате е наистина забележително, особено като тръгнете да изопачавате историята. Аз не се съмнявам, че при нужда ще изфабрикувате и "документи" и "свидетели" ще се намерят и даже прабаба ти лично ще дойде да потвърди това, което казваш. Но това не го прави истина.
63
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 63 правуйчото на майка ми е загинал в Македония казвал се е Марко викали са му Крали Марко защото е бил много едър и луд , дори не е изчакал да го излекуват в лазарета а се е върнал на фронта , а брат му пък е бил на другата крайност музикант цигулар връща се заразен от фронта и умира от болестта си ти *** ниендо казваш че това е лъжа а , за кого са се били бе , а това е било и в останалите семейства.
62
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Муджахидин от Ал КАида, бла-бла-бла. Много се изтъркаха тея. Време е да се напрегнат да измислят друг враг. Кой-знае какъв психар е тоя, дето бюрократичната система му е евала маиката и той изпращял!А за това, че арестували брат му - но комент! Направо другаря Сталин са копирали.
61
1
 
12
 
! Отговори
Единакът 2 преди 12 години
....А това че много други мразят евреите е друга работа! Особено мюсюлманите!.... Омразата идва от много посоки.... не е една или две... изкуствено създадената държава Израел на изконни мюсюлмански територии... Това че целия икономически "парад" на този свят се ръководи от евреи.... Никой НЕ обича монополистите.... кажете ми за някой който особено много си обича този,който го ръководи и дори да "рита" против него пак губи... Световната конспирация също е на страната на евреите ;) така че... !!!
60
12
 
1
 
! Отговори
фроим грач преди 12 години
за теб е измислица,но за моето семейство не е ! двама от братята на прабаба ми в казанлък например падат жертва. там има паметник, пише имената.... но стига, свалихме нивото много...
59
2
 
16
 
! Отговори
до фроим грач преди 12 години
аха е ся ти ще ти повервам. А 500г. турците ни клаха по свое желание ли? Или външния министър на Англия Дизраели(евреин) пряко е командвал турците? Има история и ние я помним, колкото и да се стараете да я измените! Да ви се върне тъпкано всичкото зло което сте сторили на нас и на света!
58
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 60 защо не вярваш ли тюркоезичния толкова са само ще допълня че това са данни за войните Балканска - ПСВ всяко семейство е дало жертви за България а не за твоя ***