Обезвредиха бомбите в дома на масовия убиец от Колорадо

Държат го в самостоятелна килия, за де не го линчуват затворници
22 юли 2012 09:17,
21
Обезвредиха бомбите в дома на масовия убиец от Колорадо
Киното, в което младия мъж застреля 12 души. Снимка: Reuters

Полицейските експерти са обезвредили всички експлозиви в апартамента на масовия убиец от Колорадо, заложени от него, предаде Ройтерс.

По-рано властите съобщиха, че скоро ще бъдат обезвредени всички смъртоносни капани в жилището на 24-годишния мъж и че евакуираните обитатели на сградата ще могат да се върнат у дома.

Още по темата

В същото време Джеймс Холмс е затворен в единична килия, за да бъде защитен от евентуални нападения на други затворници, съобщиха властите в окръг Арапахое.

По думите на окръжния шериф Грейсън Робинсън тази мярка е обичайна при такива случаи, въпреки че няма конкретна заплаха за живота на масовия убиец.

В петък 24-годишния Джеймс Холмс откри безразборна стрелба в киносалон и уби 12 и рани 58 души.

Шерифът добави, че Холмс ще се яви в понеделник пред съда на предварително заседание, на което ще бъде представляван от служебен адвокат.

Белият дом пък обяви, че днес президентът Барак Обама ще пристигне в Колорадо, за да се срещне с роднини на жертвите от кръвопролитието.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
ч преди 11 години
И защо да не го линчуват ? Това е отново крирозбраната демокрация. Този е убивал безразборно хора и трябва да го оставят на благосклонността на затворниците. Само така масо масовите убиици може да се замислят дали да убиват. Затвора вече не е спирачка за тях, защото условията там са ПРИРАВНЕНИ към 3 звездните хотели.
17
6
 
1
 
! Отговори
Екзалтиран преди 11 години
Лично Цуци с група експерти и в същото време ревностни членове на ГЕРБ отлетя с правителственния самолет за да разреши този така сложен и заплетен криминален случай в братска Америка.И неговите усилия се увенчаха с небивал успех.Да живей !
16
0
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
Това е *** и общоприет жест. Ако само "им изплатят някви обезщетения" ще изглежда като "синът ти струва $500,000, айде нема 'се занима'ам повече". Обръщението и посещението на президента би трябвало да символизира, че той лично съпреживява болката на тези хора. Съвсем отделен е въпросът дали това наистина е така или не.
15
0
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Да си навреш шмиргел в дебелия *** и да хванеш да научиш азбуката - ето това направи.
14
2
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 11 години
Ти си поредния депресиран комплексиран дебел мазник ,който живее и гние в мазето на майка си и играе компютърни игри денонощно. Моля те, отиди до моста на Витиня и се метни от там за да отървеш човечеството от присъствието си.
13
0
 
3
 
! Отговори
до 14 преди 11 години
Заради тва ли трябваше да си го изкарам от ***?
12
3
 
4
 
! Отговори
do 11 преди 11 години
i maika ti, i maika ti
11
8
 
12
 
! Отговори
такъв е живота преди 11 години
вчера плакахме за еврейчета , днес плачем за хамериканчета ама защо за другите не пишат ...сигурно защото са хора друга категория
10
11
 
3
 
! Отговори
Рави Маркузе преди 11 години
Жалко,жалко....че не са избухнали,та да терминират още шабес -гои.....
9
5
 
3
 
! Отговори
do 9 преди 11 години
kakto vinagi evreite sa nai nai nai...
8
5
 
23
 
! Отговори
new koz преди 11 години
Иран е виновен
7
6
 
7
 
! Отговори
421 преди 11 години
Отново - ХИЗБУЛА са виновни !!Сега набързо ще се намерят връзки на масовият убиец (който заслужава смъртна присъда ,според мене) и Иран !!! Давайте ЦРУ хранете яко..... "вярваме ви" ....
6
11
 
12
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
Нормално да не разбираш, предвид какви са ни били президентите..В щатите да се запознаеш лично с президента е чест, струваща и даваща много повече от парите, за които питаш ти.
5
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей това не го разбирам, умират хора, а президента ще ходи да се среща с опечалените... Какво ще им помогне ? Да им изплатят някакви обезщетения и толкова... Какво получават като видят президента ?
4
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какво ни занимават с чужди проблеми , като че ли американците са ни братя , и ся какво да плачем и тъжим за загиналите ли
3
10
 
6
 
! Отговори
112 преди 11 години
у вас , като у нас , ха сега не давайте акъл на нашите спецове
2
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a kade e batman
1
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
..е и аз какво да направя сега?...