Трима френски президенти на почивка на Лазурния бряг

Оланд, Саркози и Ширак се пекат само на километри един от друг
7 авг 2012 17:12,
15
Трима френски президенти на почивка на Лазурния бряг
Оланд и Саркози могат да потичат заедно някоя сутрин. Снимка: Reuters

Френският президент Франсоа Оланд и двама от предшествениците му – Никола Саркози и Жак Ширак избраха Лазурния бряг за лятната си почивка, пише френското издание Planet.

Тримата рискуват да с засекат по време на сутрешния си джогинг или следобедното си питие.

Оланд е на почивка с приятелката си  - журналистката Валери Трирвильор в резиденцията Брегансон, в която Ширак обичаше да почива.  Президентът и Тривильор отидоха дотам с влак, а програмата им не беше оповестена.

Никола Саркози пък прекарва отпуската си на Cap Negre, в имението на съпругата си Карла Бруни. Семейството почива там всяка година, откакто се ожени. Мястото се намира само на няколко километра от  Брегансон.

Жак Ширак пък избра да отмаря в Сен Тропе. Експрезидентът отмаря там от 2007 година насам. Ширак е отседнал в къщата на магната Франсоа Пино. Сен Тропе се намира само на 20 километра от вилата, в която са семейство Саркози. Ширак обаче рядко напуска имота заради влошеното си здраве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
до13 преди 11 години
До 13,четете другарю френските вестници и ще научите много неща за дребния Сарко,какви са нещата срещу него.Правосъдието е този оргън който ще си каже думата последен,не ние.
11
0
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Френското правосъдие ще си каже думата ,не гномове като теб.Сигурно има за какво да му потърсят отговорност,сигурно имат и документи.Например как нашите сесстри са освободени от Либийския затвор и какво е обещал на Кадафито.А,коментарчето ти е глупаво и жалко.
10
1
 
1
 
! Отговори
Do11 преди 11 години
Na sarkozi shte mu tarsish otgovornost kato poodrasnesh malko, mnogo ti mirishat krakata da pishesh komentari tuka. Interesno mi e vse pak kakvo shte mu napravqt na sarkozi. Hahahahha ameshnici.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да се чете мезонет
8
1
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
На Сарко му търсят отговорност за един мез.Бе започва се.онет на острова Джерси на Сена ,закупен за 3 милиона
7
1
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
За 6,я ни покажи кой се смеена Оланд и на ББ.Не ще си привъртял.Сега Саркози трябва да отговаря за аферата Бетанкур,има ли 50 милиона от Кадафито за изборите си през2007година,аферата Карачи и аферата Баладюр.Пракурора Коруа беше негов приятел и спря всичко,сега е сменен и започват нещата отново.Сарко кани в Елизе,Кадафито,Бен Али,Аласад.
6
0
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
До 6,Президента Оланд направи за 2месеца ,това което ненаправи Сарко за 5години.Сарко само блъфираше и тичаше напред назад като муха без глава,остави 1милион безработни и маса фалити.Сега се борят да спасят това което нанесе на франсетата Сарко.Президента Оланд е високо образован и с 3 дипломи.Оланд е прекрасен политик.
5
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 11 години
"Оланд, Саркози и Ширак се пекат само на километри един от друг"Поредното подзаглавие което разтърсва,хахаАми и аз се пека на киломери от тях,ве,Днес.бг.Само дето километрите са към 3000,хаха!!!Може би пак сте объркали километри с метри,ама то за вас си е нормално!
4
0
 
2
 
! Отговори
Mitre le преди 11 години
А аз се пека на бавен огън.
3
2
 
4
 
! Отговори
Fr преди 11 години
Преди три месеца половин франция беше по улиците и се радваше на успеха на Оланд. Днес цяла една франция си скуби косите и се чуди какво стана. Оланд е пълно копие на ББ с изключение на размера. И двамата говорят ама не знаят за какво. Смее им се цял свят а те се усмихват и се радват на това че са център на внимание.
2
2
 
3
 
! Отговори
Боклук преди 11 години
Двамата са братя в една и съща Френска ложа.. гледайте ръкостискането.. едни и същи дърпат конците пак на премиери президенти по целия свят .. само лицата се сменят.. като US - SU - United States (USA) - Soviet Union (RUS) две различни страни на една и съща монета.. аре бе не сме толкова глупави да вярваме на която и да е партия и който и да е политик.. слабите мозъчни хора агитират и гласуват за дадени.. те са роби! Който не ми вярва.. значи погрешно живее или се занимава с политика !
1
3
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ- ВЪН !!! преди 11 години
ГЕРБ и Игнатов- ВЪН !!! Игнатов ти си знаменосец на неграмотността !!! Лидери сте на простащината, неграмотността и злоупотребите- вие от ГЕРБ ! Твоето миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито веднага за гавра с образованието в България !!! Как сътворихте НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за учениците след 7- ми кл. на НВО за последните 22 г., при положение, че ИМАШЕ 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ТАЗИ ГОДИНА ? Така уредихте тъпите си " герберчета " в ел. у-ща. ГЕРБ- ВИЕ СТЕ МОШЕНИЦИ ! ГЕРБ- ВЪН !!!