Двама гинат от коли бомби в Триполи

Смъртоносната атака е първата подобна след свалянето на Кадафи
Обновена: 19 авг 2012 09:49 | 19 авг 2012 09:36,
23
Двама гинат от коли бомби в Триполи
Снимка: Reuters

Най-малко двама души загинаха от взрива на три коли бомби близо до министерството на вътрешните работи и сградата на силите за сигурност в либийската столица Триполи тази сутрин.

Това е първата подобна смъртоносна атака след свалянето на режима на Муамар Кадафи миналата година, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Според източници от силите за сигурност първата бомба избухнала близо до административната сграда на вътрешното министерство в Триполи, без да причини жертви.

Пристигналите на мястото полицаи открили още една, неизбухнала кола бомба. Минути по-късно две коли с експлозиви избухнали близо до бившия щаб на женската полицейска академия.

Сградата била използвана от министерството на отбраната за разпити и задържане. Тази бомба убила двама души и ранила други двама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: КадафиЛибиякола бомба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
1
 
! Отговори
Idriz преди 11 години
Interesno visadjii li sa ili sikadjii?
16
2
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 11 години
USA=MRASNA SATANINSKA DARJAVA IMPERIQ NA ZLOTO SMART ZA MRASNITE QNKI
15
0
 
8
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Веселбата не може да е пълна без "ислямски Фоервеки", а тя - веселбата - тепърва започва!Да вземат да поканят и баба Килъри & компания, че веселието да е пълно!
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
цигагани оскверниха рамазан баирам в пловдивската джамия
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ETO TOVA SLEDVA OT MIRA NA USA KADETO SA BILI SLED TOVA IMA SAMO SMART .BRAVO NA TQH I NA GNUSNITE EVREIII KADETO SAMO KINTI GI INTERESUVAT
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
демокрацията е неефективна система за *** като тези, понеже са прости и откачени и още живеят в 14-ти век на тях им трябва тояга т.е диктатура за да съществуват нормално
11
0
 
17
 
! Отговори
lora преди 11 години
IMA LI JELAE6TI DARJAVI ZA AMERIKANSKA SVOBODA ,GLAD, MIZERIQ, BOLESTI ,NESIGURNOST ,BEZRABOTICA I SMART
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕТО ТОВАЕ ХАМЕРИКАНСКАТА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ. ДОКАТО КАДАФИТО БЕШЕ ЖИВ ДА СТЕ ПРОЧЕЛИ НЯКЪДЕ ЗА БОМБЕНИ АТЕНТАТИ В ЛИБИЯ? СЪЩАТА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ Е КАТО В ИРАК. КЪДЕТО Е СТЪПИЛ ХАМЕРИКАНЕЦ ТРЕВА НЕ НИКНЕ. ВСИЧКО Е ПОГРОМ И УНИЩОЖЕНИЕ. САМИ ГО УСЕЩАТЕ ЦЕЛИ 23 ГОДИНИ НА ГЪРБА СИ. НАЛИ?
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде са седераските *** които като гладни чакали виеха срещу Кадафи да коментират тези новини ,това е ционистката политика в действие да се свали законното правителство и държавен глава на една страна ,особено ако има природни богатства ,да сложи на власт едно продажно и послушно правителство което да работи за интересите на ционистите и разбира се задължително да има редуциране на населението ,чрез хаос и граждански размирици примери бол- Ирак,Сирия,опитите в Русия и Иран и това у нас
8
0
 
22
 
! Отговори
янки вън преди 11 години
американска демокрация в деиствие. Нали им взеха петролните кладенци те са в пустинята сега нека да се избиват- радостно протриват ръце янките. Поредните измамени от янките и ес с активното участие на евреина Саркози. Къде сме ние -България - в техните ръце! Чака ни същия сценарий ако куклата в правителството започне да се опъва.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко са.
6
2
 
26
 
! Отговори
Прост преди 11 години
Да живее демокрацията в Либия !!
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това трябва да е в следствие на новото демократичното правителство на либия ,което "избраха" за мир и толерантност между хората,след като убиха злия тиранин кадафи
4
0
 
35
 
! Отговори
МУНЧО преди 11 години
ИМАМ ПИТАНЕ----КОЛКО ЧОВЕКА ЗАГИВАХА ДНЕВНО ПО ВРЕМЕТО НА КАДАФИ И КОЛКО ДНЕС ПРИ ДЕМОКРАДЦИТЕ ...
3
8
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Тия деца на исляма,до като не седнат на масата и да разговарят за проблемите си като зрели хора,трябва да бъдат мачкани като ***,защото са напаст за цялото човечество.
2
0
 
39
 
! Отговори
Някъв от България преди 11 години
Айде почна се иракския сценарий.
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и тези терористи имат ниска производителност като нас