Трима полицаи са ранени при безредици в Париж

Инцидентът станал след като спрели сбиване
25 авг 2012 14:30,
7
Трима полицаи са ранени при безредици в Париж
Полицаите били нападнати, след като спрели бой. Снимка: архив Reuters

Трима полицаи бяха ранени при безредици тази нощ в Грини, недалеч от Париж, предаде Франс прес, като се позова на полицията.

Двама полицаи били ранени със сачми, изстреляни с ловна пушка, а третият - при стрелба с минохвъргачка, съобщиха полицейски източници.

В Грини силите на реда били подложени на обстрел, след като се намесили вечерта в квартал на града, за да сложат край на сбиване между двайсетина души. Полицаите възстановили реда и се качили в колата си.

Тогава петнайсетина души хвърлили срещу тях запалителни коктейли и открили стрелба. Изпратените подкрепления използвали срещу нападателите сълзотворен газ. Редът бил възстановен малко след полунощ. Не са извършени арести, посочва АФП.

Френският министър на вътрешните работи Манюел Валс подкрепи действията на полицията.

"Когато силите на реда - полицаи и жандармеристи, биват обстрелвани с минохвъргачки, както в Грини или неотдавна в Амиен, ние трябва да им засвидетелстваме доверието си. Имаме нужда от полицията и жандармерията, за да възстановяваме реда", подчерта министърът, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
9
 
! Отговори
666 преди 11 години
Това са бойци от съпротивата, които подобно на тези в Сирия се борят с режима.Сега Франсетата ще разберат, че войната в Сирия е и тяхна.Ще го разберат и тези от Катар и Саудитска арабия.КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ ЖЪНИ БУРИ.
4
3
 
15
 
! Отговори
миномет преди 11 години
Всяко нещо по реда си, крушката си има опашка, нали се борехте за равноправие между "хората" и против расовата дискриминация - НА ВИ СЕГА ЕВОПЕДАЛИ НЕЩАСТНИ!!!!!!!!!!!!
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това са нашите,които ги интегрират!
2
3
 
29
 
! Отговори
Хектор преди 11 години
а третият - при стрелба с минохвъргачка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *** мамата,сега им се радвайте и не им погазвайте правата *** Франсета смотани.
1
3
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Francuzite niamat li tankove