Пол Райън прие номинацията на Републиканската партия за вицепрезидент

Пресата оценява номинирането му като голям риск за Мит Ромни
30 авг 2012 10:58, Елка Василева
10
Пол Райън прие номинацията на Републиканската партия за вицепрезидент
Пол Райън със семейството си. Снимка: Reuters

Американският конгресмен Пол Райън прие номинацията за вицепрезидент на Републиканската партия на предстоящите избори, предаде Асошиейтед прес.

Райън каза пред делегатите на конгреса на Републиканската партия, че заедно с Мит Ромни ще застанат на страната на хората, които създават работни места чрез данъчна прозрачност и регулаторна реформа. Райън повдигна въпроса как ще изглеждат следващите 4 години без промяна в лидерството. По думите му първите сигнали за проблем при администрацията на Барак Обама са се появили с пакета от икономически стимули, който създал повече дългове, а не подобрил икономиката.

"Настоящата администрация направи своя избор, а ние с Мит Ромни - нашия. Преди числата и стремителността да ни погълнат, ние ще решим икономическите проблеми на тази страна", каза той, визирайки кандидат-президента на републиканците.

Още по темата

Вестник "Вашингтон пост" определя номинирането на Пол Райън за кандидат на републиканците за вицепрезидент като голям риск за Ромни заради факта, че 42-годишният конгресмен от щата Уисконсин е автор на спорен проектобюджет, който предвижда дълбоко реформиране на федералната здравна програма Медикеър - тема, по която демократите често взимат връх над републиканците.

Номинацията на Райън освен това ще засили натиска върху кандидатпрезидентската двойка на републиканците да обяви и защити своята визия за икономиката, а не просто да подклажда недоволството и разочарованието на избирателите от президента демократ Барак Обама, отбелязва американският ежедневник. В речта, с която прие номинацията на партията за вицепрезидент, конгресменът от Уисконсин обаче се придържаше към общи теми и не каза конкретни подробности, отчита изданието.

Пол Райън е първият представител на поколението Екс (поколението, родено след края на бейби бума след Втората световна война), номиниран за кандидатпрезидентска двойка в Съединените щати, отбелязва "Вашингтон пост". Той изрази в Тампа безпокойството на представителите на своето поколение, че програмите за социално и здравно осигуряване не може да бъдат поддържани в сегашния си вид достатъчно дълго време, за да може те да получат необходимите грижи, след като се пенсионират.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
истината преди 11 години
ромни и компания са опит да се върне фашимът на буш и нарушената американска хегемония
9
1
 
2
 
! Отговори
истината преди 11 години
ромни и компания са опит да се върне фашизмът на буш
8
0
 
3
 
! Отговори
демократичен терор преди 11 години
И така, драги приятели, истината за САЩ/Израел лека полека излиза на яве...
7
0
 
3
 
! Отговори
демократичен терор преди 11 години
Но мишена не са само християните, но и въобще свободолюбивите американци... Америка е залята от така наречените ФЕМА (Федерална агенция за управление на извънредни ситуации) лагери, които доста приличат на концентрационни лагери, типично олицетворение на полицейкса дуржава... Наскоро в САЩ назря скандал, заради складирането на гумени ковчези в тези лагери и не само няколко, а хиляди.. ФЕМА обясни, че били за нуждите на хората, но кой по дяволите има нужда от говчег, освен ако не планират клане..
6
0
 
3
 
! Отговори
демократичен терор преди 11 години
Черни ванове вече прибират връщащите се ветерани, ветерани като нашумелия Брандън Рауб, който беше арестуван и осъден заради анти-правителствени постинги във Фейсбук... какво съвпадение в уж демократична Америка... съвпадение също, че баща му е отдаден на християнството пастор... Без никакво обвинение хиляди ветерани изчезват безследно от Психиатричните клиники, заради смелостта си да критикуват ционисткото си правителство..Продъжление....
5
0
 
2
 
! Отговори
демократичен терор преди 11 години
Задача на организацията е да обучава полицайските сили да противодесйтват на т.н по американски "случаен тероризъм". В листа на Групата са организации и хора като: връщащи се ветерани от воините, организации против аборта и гейовете(в България напира *** под зокрото око на американо-еврейската пешка Уорлик), Про-Конституцианолани и патриотични групи ... Доста християнски организации и организации бранещи християн. морал, ловко набелязани като "случайни терористи" ...Продължение...
4
0
 
2
 
! Отговори
демократичен терор преди 11 години
Така нареченият "Патриотичен акт" подписан от един от най-големите престъпници в модерната история - Дж. Буш, позволява на "Homeland Security" да се въоражава до зъби и на практика да е малка действаща "армия"... Но кой е врага ? Талибаните ? Не... забравете за тях... По смущаващ начин, но все пак не изненадващ Еврейската лобистка организация за защита на бедните (SPLC) беше смесена с "Homeland Security" през 2010, за да "противодейства на екстремизъм" ....Продължение...
3
0
 
3
 
! Отговори
демократичен терор преди 11 години
Да кажем и 2 думи за Американско-израелския комитет по обществени въпроси (AIPAC) - част от безкрайно разширяващата се Еврейска полицейска организация по света... Наскоро главният секретар на "Homeland Security" Джанет Наполитано (познайте каква е) и Еврейският министър на външните работи Aвигдор Либерман подписаха споразумение, с което позволяват на евреите да минават през скенерите на летищата и всякакви участаци за контрол без да бъдат проверявани? Абсолютен безпрецедент по света..Продълже.
2
0
 
2
 
! Отговори
демократичен терор преди 11 години
Бившият ръководител на "Homeland Security" Майкъл Чертоф (еврейн), по чийято инициатива са монтирани т.н "порно скенери" на летищата из цяла Америка има много силни връзки с другите 3ма еврейчета от еврейския "охранителен апарат"... Получава се "еврейски" Гестапо на повикване...ВСичко това е постнато без притеснение под графата "Homeland Security Monitor" в сайта на Американско-израелския комитет по обществени въпроси ( American Israel Public Affairsmittee) Продължение -----
1
0
 
2
 
! Отговори
демократичен терор преди 11 години
Преди няколко дена американската организация "Homeland Security" (Защита на родината) закупи няколко милиона патрона от най-отвратителния вид - с кух, остър връх, който дори е забранен от Хагските конвенции заради нечовешката си и отвратителна натура... Всеки се пита защо тази организация заприличва на пара-военна организация и в/у кого ще ползва тези патрони ? Достатъчно е да видим кой раководи организацията - Евреите Джосепх Либерман, Карл Левин и Даиан Фейнстин... Продъжление ----