Великобритания почита паметта на лейди Даяна, която загина преди 15 г.

Принцесата на Уелс катастрофира на 31 август 1997 г. в Париж
Обновена: 31 авг 2012 09:10 | 31 авг 2012 08:48, Петя Славова
14
Великобритания почита паметта на лейди Даяна, която загина преди 15 г.
Снимка: Reuters

Във Великобритания ще почетат паметта на лейди Даяна, която загина преди 15 години в автомобилна катастрофа в Париж.

Очакванията са стотици хора да се съберат пред резиденцията на покойната принцеса на Уелс - Кенсингтънския дворец в Лондон, пише БТА.

В момента в двореца е уредена изложба от лични дрехи и аксесоари на Даяна, които тя е носила, докато е била жива. Нейни почитатели ще се съберат и в кафенето "Лейди Ди" в квартала "Бейзуотър".

Принцеса Даяна загина на 36-годишна възраст, след като автомобилът й се вряза в опорна колона на подземна магистрала. В катастрофата във френската столица загинаха нейният близък приятел Доди ал Файед и шофьорът.  По време на трагедията Даяна и престолонаследникът Чарлз бяха разведени, припомнят световните агенции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
5
 
! Отговори
didi преди 11 години
на мощният гларус да му кажа че и ние жените често ви оплескваме по лицето скапан кмплексиран *** заради такива като теб ни мрази целия свят Диана си е уникална и ти можеш само да си тънеш в ***, кмплексар нещастен
9
12
 
7
 
! Отговори
Истината преди 11 години
Беше се разгонила и не подбираше нищо. Иваша снаха да беше нямаше да я търпите. Чашата преля когато реши да прави за смях една велика християнска монархия за смях с братя мюсулмани на кралете. Всичко беше и е логично, когато се е омъжвала е знаела какви ще бъдат последствията за личния и живот - бвз такъв. Нека бъде за пример на всички бъдещи принцеси. Мир на праха и.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E катастрофи стават... Все пак никой не е застрахован от подобно нещо. Дали беше убита или действително бе инцидент, едва ли някога ще разберем. Но е факт, че преди години, когато съдиха нейния иконом, че е присвоил вещи след смъртта и, той предостави бележки, картички и писма, в който пише, че я му подарява еди какво си и прочие. Тогава се чу и че в едно от писмата принцесата е писала, че се притеснява за живота си и че има подозрения, че планират да я убият.
7
0
 
13
 
! Отговори
морски преди 11 години
Почитат паметта на Даяна УБИТА от самота правителство на Великобритания.
6
0
 
9
 
! Отговори
mimi преди 11 години
taka e dobrite xora si otivat rano.mir na praxa i
5
2
 
27
 
! Отговори
555 преди 11 години
Даяна беше бременна в 3ти месец от Доди Ал Файед, .. не могат да позволят принцеса да ражда принцове и шейхове. Затова я убиха мръсниците. Мир на праха й.
4
2
 
20
 
! Отговори
555 преди 11 години
Беше бременна горката от Доди Ал Файед, .. убиха я мизерниците,..
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добрите хора Господ рано ги прибира при себе си,оставя гадовете да ни тровят живота.
2
0
 
14
 
! Отговори
дръжко преди 11 години
В разцвета на живота си загина. Всеки със съдбата си.
1
1
 
29
 
! Отговори
мим преди 11 години
Лека и пръст на Даяна.И на мен ми се струва че и помогнаха да се случи това нещастие.Не можаха да преживеят че се разведе с Чарлз и искаше да си живее спокойно,далеч от двореца и всичките им изгъзиции.