Добре дошли в призрачния Юбари!

Икономическата криза е прогонила хората от японския град
11 сеп 2012 07:13, Екип на Dnes.bg
30

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: кризаЯпонияЮбари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
das преди 11 години
от невежество е беден и гладен българина, колите са на висшата номеклатура дето краде, където има комунизъм има корупция и бедност, ама на много хора има харесва така , защото не работят , а само крадат, те друго и не могат
24
0
 
2
 
! Отговори
Ами сега:) преди 11 години
Японците нито цунами нито атомна бомба ги плаши!Работливи и коректни хора са тези японци.Нашия бай *** защо е последна дупка на кавалагладен и беден?
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GERB SA VINOVNI
22
0
 
2
 
! Отговори
HOLOKOSTA преди 11 години
SAMO RYSIA SHE VI POMOGNE,
21
3
 
1
 
! Отговори
дядо преди 11 години
комунистите са виновниняма ли кой да им каже на японците
20
5
 
20
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Докато ние тук драскаме глупости, японците пак ще си вземат поуки от Юбари и пак ще работят за своето бъдеще и пак ще живеят по-почтено и по-добре от нас. А ние ще продължим да се чудим САЩ ли са ни виновни или световното положение. Истината е че сме мързеливи и затова повечето БГ градчета мечтаят да изглеждат като "съсипаното" Юбари...
19
10
 
4
 
! Отговори
батман преди 11 години
Utopia, не дрънкай глупости, ако нямаш алтернативно предложение. Аман от хленчещи разбирачи - провалил се бил капитализма, но друго не работи засега. Ако го измислиш ще ти дадат Нобелова награда, но по-лесно е да драскаш мнения във форумите, нали?
18
7
 
6
 
! Отговори
Крис преди 11 години
Ето това очаква всички сателити на щатите. Там където американите се намесват , следва погром. А , как да има раждаемост, като тия японци и с 40 градуса температура ги карат да ходят на работа, те са като роботи , само работа, работа и нищо друго...
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
граматиков, ти от феодалните ли си ?
16
5
 
30
 
! Отговори
Utopia преди 11 години
Каквото и да си говорим комунизма се провали!А капитализма не само че се провали,ами направо се ***!Съвременния капитализъм е един много тежко болен старец,който вече е на умирачка!Време е някой да погребе трупа!
15
9
 
17
 
! Отговори
osemshest преди 11 години
13, напълно си прав! Точно големите държави в света унищожиха българският прогрес и макар и много хора да плюят Русия, ако не беше тя (едното зло за България) нямаше да бъдем това което бяхме през '80 и '90г. Уви след изолацията ни с Русия позволихме влияние на държави, чиито интерес беше само за закопае българската икономика и да станем зависими от тях... И за съжаление успяха. Нищо хубаво не желая, на тези които кротко се подчиняваха и позволиха това да се случи!
14
0
 
4
 
! Отговори
uzunski преди 11 години
Присмяло се кривото дърво на куката !
13
5
 
5
 
! Отговори
Комунал преди 11 години
Герп и Боко тайно превземат света. До този извод стигам
12
6
 
5
 
! Отговори
bizlyankov преди 11 години
stranen interes iimate dnes.bg kam Japan, a za BG ste slepi!
11
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ройтерс не се интересува от България, защото нашата икономика беше съсипана умишлено от Запада и техните пионки в България!!!!!Умишлено беше унищожено селското стопанство и заводите по селата/в моето село имаше и завод и две стопанства и хиляди декари овошки, сега няма НИЩО/Повечето наши стоки бяха конкурентни, чиста земеделска продукция, както и нашите торове например или продукти от леката промишленост.........а в Япония, това си е чиста икономическа криза поради факта, че Запада се срива!
10
6
 
30
 
! Отговори
До ХА ХА ХА преди 11 години
От глад не можеше с часове да се мине границата с Гърция. Опашката от нови лимузини и джипове стигаше няколко километра. Яко глад ни тресе.
9
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Глупаво е да се сравняват българските обезлюдени села с този град. При нас обикновено това са села с по няколко стотин жители в добрите им години (с редки изключения), в които никога не е имало някаква промишленост и е нормално да се обезлюдят. Едвали има млади хора, мечтаещи да живеят, гледайки овце и кокошки. Този град е съвсем друга работа - имало е мини, 11 училища, болница - това говори за град с размерите на Русе или Стара Загора, при това в една от най-гъсто населените страни в света.
8
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние си имам тук не само 1 град а цяла Северо-западна България....
7
18
 
4
 
! Отговори
БАРИ преди 11 години
До Салахадин ами бьлгарите останахте назат,жалко.педофили ,крадци,убиици на майки те си,изнасилвачи. брррррееиииииии прославихте бг. по сяета,сасрамете се.и все *** виновни.иде страшна зима, ще видим напролет, кои как се справил.само мьрзаливите ,пишат глупост .додете в ит.тук има работа. стига сте ревали по форумите ,мама ви крадлив ,ЧЕ БГ. Е ОКРАДЕНА ОТ БЬЛГАРИ.
6
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дреме ми на лявата подметка като им гледам дъговете първо са Англия най-големите *** после Япония, после САЩ после другите а гърците го отнасят я да си гледат капитализма и да не реват, лошото е че и ние вървим натам то май луксозния живот бил с пари пък тез пари май идвали от заеми някой трябва да ги връща.