Родна проститука "завеща" новородено на френска болница

Подозират местна двойка, че е платила за бебето
28 сеп 2012 20:40,
75
Родна проститука "завеща" новородено на френска болница
Френската полиция ще разследва дали двойката не е платила за бебето. Снимка: Reuters

Българка, която практикувала най-древния занаят, изоставила новороденото си бебе в болница "Пелегрен" в Бордо и изчезнала, пише регионалният вестник "Сюд Уест".

29-годишната жрица, която вече има пет деца, напуснала родилното отделение, оставяйки бебето на име Исус в стаята в компанията на мъж. На лекарите казала, че това е неин съпруг и баща на детето.

Мъжът обаче се подложил на ДНК-анализ, който установил, че няма нищо общо с изоставеното дете.

Установено било също, че проститутката използвала картата за здравна застраховка на стерилна жена, постъпила в същото здравно заведение за оплождане ин витро.

Фалшивият баща и майката, която по-късно се върнала в болницата, за да види детето си, са били задържани, а после освободени.

Българката твърди, че искала "да направи подарък" на мъжа и приятелката му, които не можели да имат деца и че се надявала така синът й да расте при добри условия.

Разследва се дали е осъществена финансова транзакция между двойката и жената, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еврейските медии се празнят от кеф, като им се отдаде възможност да приписват *** изродщини на българския народ.
37
0
 
22
 
! Отговори
Алекс2 преди 11 години
Да им е честита на френчетата новата придобивка...пожелавам им все повече чаавета да им пръкват . В края на краищата ще им помогнат да си усъвършенстват и културата и бита
36
10
 
8
 
! Отговори
kup преди 11 години
PO GOLQMA PROSTITUTKA OT MUXOBOIKO NQMA
35
22
 
5
 
! Отговори
Шибил преди 11 години
*** са производни на нас българите заради нашето отношение към тях и политиката последните 70 години,така че не се срамувайте от тях ,те са наши братя и щем не щем ще ни стават все по близки.Българка, ***,много важно ,***,сигурно българките *** са гимназялни учителки,същия *** !
34
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ястреб, аз съм българин, и ми е малко неприятно да се обръщаш така към мен. Има ли начин да смениш изразните средства? Мразиш България-твоя работа, вероятно си засегнат много от някого. Лично аз не мисля лошо за турците, и не бих ги обиждал.Бъди здрав!
33
10
 
2
 
! Отговори
ROMAN EMPIRE преди 11 години
NAI MNOGO VI DRAZNI TAZI DUMA ROM NAPRAVO VI BARKA OTZAT . DASVIDANIE TAVARICH RUSNACI
32
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мааналка ли па е ?
31
1
 
25
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
На паспорта на *** им пише българско гражданство.С 5 деца познай дали е истинска българка?Всеизвестно е,че *** в чужбина също практикуват тоя занаят.Те също ни представят пред света.А що се отнася тук да получават помощи се пишат за роми.
30
10
 
6
 
! Отговори
предсказател преди 11 години
циханите са бъдещата визитна картичка на България пред света ,помнете го !
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то голяма разлика от румънски или български мангаля няма , се *** ,все с кафяви представи пред запада
28
6
 
28
 
! Отговори
Иво преди 11 години
До _Ястреб_Абе ***, вместо да си хабиш времето да пишеш против нас, си събери багажа и заминавай за рая оттатък Капитан Андреево! Ние нашата си държавичка ще си я оправим, въпрос на време е.... Но Турция е голяма страна респективно с големи проблеми. Ако си вече там, по-добре отдай времето си за това да работиш, градиш и помагаш на своята страна, вместо да сипеш обиди по нашият народ!
27
4
 
7
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
А дори българските турци като теб вече не не се ли срамуват, че си българи, м?
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пожелавам на всички ***:- Все напред все Французи да станете!(за вбърдеще искам да кажа, но ако *** чететова , няма да разбере какво е бъдеще)
25
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Буров , прибирайте си пачите от европата !!! хленчещи жалки бг патриотчета
24
17
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
не съм турчин ,не съм *** , не съм и *** , не съм от балканите , друго има ли ? или си от тези български *** който обичат да съдят и да определеят националността на някой без да го виждат ,в същото время повтарят едно и също *** ,*** ,*** . бе я си прибирайте пачите от европа че само хленчите и оплювате другите нещастници жалки .
23
0
 
5
 
! Отговори
От 26 преди 11 години
Коментара ми беше до 23
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На вън казваш да излезем!? Къде е това на вън г-н ще се спукам от омраза към родината си? Може би в някое от негърско-арабските гето в Париж или Марсилия? И какво ще й направят на тази *** във Франция? Аз ще ти кажа - едно голямо НИЩО! Всъщност може да й купят билет до България и да й дадат 300 евро, за да може след 1-2 седмици пак да се върне във Франция и да продължи да си прави мизерийте!
21
1
 
31
 
! Отговори
БУРОВ преди 11 години
Вижте, отново поставям въпроса така. Какво правят *** с децата си,си е тяхна работа. Това е поведение на скотове, тях Бог ще ги накаже. Мен ме вбесява жалката БГ журналистика. Тя си има спуснати задачи и ги изпълнява позорно и и антибългарски. Откъде накъде *** винаги ще са анонсирани като роми в БГ и като българи в чужбина? Зная че работят по директиви, но не се ли намери един честен в занаята да откаже...
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може да е сурогатна майка. Дано детето да има късмет и да попадне при родители, които да го отгледат с любов.
19
8
 
4
 
! Отговори
nema znachenie преди 11 години
vijte kvo ,nikoga ne pisha i ne vzimam uchastie po tezi mesta shtoto mi e pod dostoinstvoto no niama znachenie sega se iznervih mnogo i ne se zdarjah. ta da si doidem na dumata .......bila takava bila onakava nikakvo znachenie niama tova ,ima prestaplenie i shte go otnese podobava.a ne kato v BG .........triabva da izleznete malko na van i da se poglednete siguren sam che shte vi stane tolkova gadno che nikoga niama da se priberete v GETOTO narecheno BALGARIA ....JIVEETE V ZABLUDA I LAJA .