Шефът на ЦРУ подаде оставка

Причината е извънбрачна връзка
Обновена: 9 ное 2012 22:59 | 9 ное 2012 22:58, Елка Василева
78
Шефът на ЦРУ подаде оставка
Дейвид Петреъс. Снимка: архив, Reuters

Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс подаде оставка заради извънбрачна връзка, предаде Ройтерс.

Заместникът му Майкъл Морел временно ще изпълнява длъжността директор на ЦРУ, съобщи директорът на Националното разузнаване Джеймс Клапър.

Петреъс е изпратил писмено оставката си на президента Барак Обама. "С оставката на Дейв нашата страна губи един от най-уважаваните държавни служители", каза Клапър, без да уточни причината за оставката.

Петреъс заявява в послание до работещите в ЦРУ, че се оттегля, защото има извънбрачна връзка. "След като бях женен 37 години, проявих изключително слаба преценка, като започнах извънбрачна връзка. Подобно поведение е неприемливо и за съпруг, и за ръководител на организация като нашата", заявява Петреъс, цитиран от Ройтерс.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
2
 
! Отговори
Хорейшо преди 11 години
Тоз юнак през 2008 командваше НАТО в Афганистан,позволи си да изрече "ужасяващите" думи че войната,като Виетнам и Ирак,не може да се спечели и трябва мирен изход.Тогава бе изгонен от Буш но се е харесъл на Обама щом го е направил шеф на ЦРУ,на мястото на циониста Леон Палета.Но никой не може да се изплъзне на евреите и ястребите! Америка е идиотска страна! Ако избиеш по"грешка" 60-70 цивилни афганци или пакистанци казват сори,но ако ходиш по чуждо оставка.Ей това е висша форма на расизъм.
63
2
 
3
 
! Отговори
Човека Долар преди 11 години
Аз работя на Wall Street и съм ***.Единственото ми удоволствие е да влизам да чета бълг.сайтове.Иначе в работата съм пълна мижитурка, мазня се на шефовете да не ме изритат от работа.Хубаво е да влизам в сайта на днес бг и да се правя на велик.Хубаво е човек да си мечтае. Sent from my i_am_glupak
62
0
 
9
 
! Отговори
kakMima преди 11 години
Главата на организация ,занимаваща се с наркотрафик,трафик на оръжие , убийства и отвличания подал оставка заради изневяра.Жива да не бях!
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един кръволок по-малко
60
0
 
4
 
! Отговори
и кво стана преди 11 години
абе бокич и кво стана тия дето те покровителстват ,не могат на стари години да си държат нещото в панталона,ами сега с кой ще се хвалиш
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
pratete go v balgaria tyk ima dostatachno agenti i satrydnici predateli i vsikakva paplach ot boklyci.
58
0
 
6
 
! Отговори
хормоналното ръковод преди 11 години
Фактически, любовницата му е била хормоналното ръководство на ЦРУ!
57
5
 
2
 
! Отговори
Човека Долар преди 11 години
Аз работя на Wall Street и имам много мимолетни връзки със супер жени от Манхатън.Sent from my iJacuzzi
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да изръгам нещо чуждо , първа радост е за мене ! Ако не се похваля и не ме разбере поне половината град,все едно ,че нищо не съм направил ! Оставка ще подам,само ако не дай си боже,без да искам я объркам и сторя нещо , като оня Брайвик ли,Бреейвик ли беше ?! Ама и там не е много сигурно,щото в България има много добри адвокати !
55
2
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 11 години
До :)В България оставки не се подават никога !Е,с едно изключение,ако не ти я поиска дядо Господ,както се случи с Патриарха !Ние сме хора прагматици и стоим здраво на земята ! Кви са тия американски лигавщини ? За едно чукане и веднага оставка ?! Но Пасаран !!!
54
0
 
1
 
! Отговори
Съветник преди 11 години
Ееее, най-после ме послуша
53
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"След като бях женен 37 години, проявих изключително слаба преценка, като започнах извънбрачна връзка. Подобно поведение е неприемливо и за съпруг, и за ръководител на организация като нашата", заявява Петреъс, цитиран от Ройте.........хахахахахахахаха Хайде да му повярваме!Марш бе ***,унищожихте света!
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Олеле,коя е тая *** дето се е хванала с тоя шибек?Да,явно е от любов?Шефа на ЦРУ!!!
51
2
 
18
 
! Отговори
:) преди 11 години
Кога ли ще се случи в БГ някой да си подаде оставката за нещо подобно? Корупционни скандали, срс-та, апартаменти, всеки ден излиза по някакъв скандал, а наще се правят че не се случва на тях.
50
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Клинтън имаше няколко ***, но си изкара 8 години като поп.
49
1
 
22
 
! Отговори
Чдо голямо преди 11 години
Старнна държава са това САЩ, за тях това, че някой *** частно, е голям скандал, а да е ***, е в реда на нещата. Явно това се дължи на факта, че населението е съставено от отпадъците на Европа. Все пак да благодарим на Колумб, ако не беше открил Америка щяха да живеят ТУК.
48
1
 
5
 
! Отговори
До 41 преди 11 години
Ти си само един много тежко душевно болен човек и сигурно си виждал Манхатън само на снимка. Потърси помощ!
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слабак
46
1
 
0
 
! Отговори
Ляхма преди 11 години
Дано пичето да е било готино
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До УолстрийтчоДосега си се хвалил какво ядеш, какви мацки ти връзват (въпреки че друг път си казвал за съпруга и деца), но не ти беше хрумвало да вкараш в биографията си Харвард. Фантазиите ти еволюират, явно