Папарак загина, след като снима ферарито на Джъстин Бийбър

Мъжът бил ударен на платното от друг автомобил
2 яну 2013 14:00, Елка Василева
13
Папарак загина, след като снима ферарито на Джъстин Бийбър
Джъстийн Бийбър не е бил в колата си в момента на инцидента. Снимка: архив, Reuters

Папарак, който снимал бялото ферари на идола на тийнейджърите, канадския поппевец Джйстин Бийбър, беше блъснат от автомобил в Лос Анджелис и почина.

По данни на полицията в момента на инцидента самият Бийбър не е бил в колата си.

Фотографът паркирал от другата страна на улицата и пресякъл платното, по което се движел плътен поток от автомобили.

След като направил няколко кадъра, фотографът тръгнал обратно към колата си, но бил ударен от движещ се автомобил. Мъжът е починал в болница.

Полицията разпитва шофьора, който е ударил с колата си папарака. Засега няма да му бъдат повдигани обвинения, казаха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Радио Ереван винаги е казвало самата истина:)))))))))))))Една от версиите за смъртта на Даяна е следствие от действията на папарак....Има и друга - Чарлс е искал да се отърве от красавицата за да се ожени за камилата Камила - не се смейте,ако погледнете лицето й,то си е лице на камила......Абе този Чарлс защо не си го отреже а го пъха в камилска......Даяна и Камила - небето и земята....Дано синът му не повтори грешките на тъпият си татко!!!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да се логнете, за да гласувате?Днeс.бг, осъзнайте се.
6
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 11 години
тоя въбще може ли да пее нищо особено -сравнете го с майкъл джексън като малък -гласа на майкъл е с 5000000 класи над неговия .
5
3
 
0
 
! Отговори
do 4 преди 11 години
Ти чел ли си някога правилника за движение по пътищата!? Там е казано, че разрешената максимална скорост в междублоковите пространства е 20 КМ/Ч.Анадънму?
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една много добра новина.Дано тази година повече такива журналистически плазмодии да пукнат.
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно- в междублоковото пространство пак ли с 50 трябва да се кара, че да е качествено самоубийството, а да не се мъчи човека?! Говоря за уличките където деца, рисуват по асфалта и играят на "дама" скачат на въже и т.н. В БГ няма точно определение за правила в междублоковото пространство и може да си изядеш боя ако няма как да се качиш на тротоара от паркирали коли, а някой зад теб да ти се набира на клаксона и да ти се пени отвътре:"Изчезвай от пътя" - Е, кво прайм-газим до самоубийство?!!!
2
1
 
17
 
! Отговори
Една преди 11 години
".... И - пресякъл платното, по което се движел плътен поток от автомобили.... тръгнал обратно към колата си, но бил ударен от движещ се автомобил."НА - шофьора, който е ударил с колата си папарака - Засега няма да му бъдат повдигани обвинения", казаха от полицията.В цивилизацията, пресичането на места, неозначени с пешеходни зони се води САМОУБИЙСТВО и не се търси вина в шофьора! Е, така трябва да стане и у нас! Пресичането на непозволени места е за сметка на пешеходеца!
1
3
 
19
 
! Отговори
истината е че преди 11 години
Папарак и журналист са най-долната професия!!!!