Не сме арестували Абрамович, отсече и ФБР

Яхтата на богаташа е закотвена в Ню Йорк
Обновена: 26 мар 2013 06:55 | 25 мар 2013 20:07,
10
Не сме арестували Абрамович, отсече и ФБР
Роман Абрамович. Снимка: архив Reuters

Федералното бюро за разследване на САЩ /ФБР/ опроверга днес съобщение на руска бизнес телевизия, че е арестувало Роман Абрамович - руския олигарх от сферата на бизнеса с метали, който е собственик на лондонския футболен клуб "Челси", предаде Ройтерс.

Още по темата

"Не сме го арестували. Това просто не отговаря на истината," заяви говорителка на ФБР в отговор на съобщението на РБК-ТВ, че Абрамович е задържан в САЩ. Телевизията не се бе позовала на източник.

Съобщението на РБК-ТВ последва медийни спекулации около неясната смърт на живеещия в изгнание в Лондон руски олигарх Борис Березовски, който миналата година заведе и загуби дело за няколко милиарда долара срещу бившия си бизнес партньор Абрамович.

Говорителят на Абрамович в Москва Джон Ман по-рано каза, че съобщението за ареста е "пълна глупост". "Той наистина е в САЩ, но не е бил арестуван или разпитван," подчерта Ман.

Както съобщава кореспондентът на ИТАР-ТАСС в Ню Йорк, на един от пристаните в Манхатън е закотвена яхтата на Абрамович "Иклипс" ("Затъмнение"), която е пристигнала в Ню Йорк в средата на февруари, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Другари, на борба да спасим абрамович! Голямият син на руския народ абрамович е жертва на американския империализъм! Долу ръцете от героя на сион, шест милиона не стигат ли, знаете добре как свършват тези работи! Другари, докато се наслаждаваме на живота, този наш боен другар, потомък на кинг дейвид и соломон великий гние в застенките на гестапо! Да разбомбим америка, изсраел ще го финансира, България е в правителствена криза и ще изпрати окупационни воиски, ако са малко - македония.
8
2
 
6
 
! Отговори
До Кашчей преди 11 години
Аз съм, жена, но както виждаш - написах го правилно. Стига с *** коментари от този тип! Аман от умници като теб в тази държавица!
7
4
 
2
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
До !??!?!Жена го е писала.Те обичат Пълните Членове...
6
1
 
10
 
! Отговори
!??!?! преди 11 години
Яхтата на БОГАТАША - кратък член. Лелееееееееее, неграмотници.
5
5
 
52
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Хора ... Абрамович ще се оправи освен това не е арестуван! Обаче полицая който при самоотбрана застрела *** с брадва е в ареста. Трябва да бъде награден а той е в ареста ... егати държават !!!! Колко хора щезащитат човека ....? Срамувам се, че съм БългаринДо кога ще търпим корумпираните политици и *** да управляват държавата?
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не сме арестували Абрамович, отсече и ФБР,*** НЕ БЕ ,АРЕСТУВАЙТЕ ГО ,ХАХАХАХА,ТРУДНА ЗАДАЧА А ? ДРУГАРЯ ПУТИН ЩЕ ПОЛУДЕЕ И ЩЕ ГОРЯТ МАСОНО КАТОЛИЧЕСКИ ***,ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ ЩО Е ТО НОВ СВЕТОВЕН РЕД
3
9
 
3
 
! Отговори
PACO-LOCO преди 11 години
Aйде Челси изпадат.
2
10
 
7
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Болшевиките пак търсят врага с партиен билет.Заветите на Ленин и Сталин са вечни.
1
1
 
38
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Абе днесбг кво става днеска бе ,първо убихте Асад ,после арестувахте Абрамович,аре малко по -сериозно!