Осъдиха нашенка за джебчийство в Швейцария

23-годишната бременна жена вече е осъдена веднъж през януари
10 юни 2013 19:39,
32
Осъдиха нашенка за джебчийство в Швейцария
Снимка: архив Reuters

Българка бе осъдена за втори път тази година в Швейцария за джебчийство, съобщава на своя сайт вестник "Трибюн дьо Женев".

23-годишната жена, която е бременна, крадяла в автобусите и трамваите в Женева. Тя вече била осъдена условно да плати глоба по същите обвинения през януари, но само два месеца по-късно се върнала в швейцарския град и се захванала със същия "занаят".

Българката, която има едно дете на три години и половина, извършила общо пет грабежа в превозни средства от обществения транспорт.

Жената обещала, че ако бъде пусната на свобода, повече няма да върне в Женева. Съдията отново се смилил и й дал последен шанс, като я осъдил на 10 месеца затвор условно.

Той обаче се учудил защо българката идва да краде в Женева, при условие че съпругът е получавал на месец в София възнаграждение, еквивалентно на 2000 швейцарски франка. Тя обяснила, че се е скарала сериозно с мъжа си и се върнала да живее при своите родители, но останала без пари, пише БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
8
 
! Отговори
циганка преди 10 години
Тази е ***, ЛЪЖЕ като ***, но съдията не предполага, че 2000 евро не взема и Президентът в България!!!
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагам да премахнем българското посолство от Швейцария - виждам, че швейцарците достатъчно добре се грижат за българите.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не вярвам да е чиста българка. Това, че има българско име, не значи, че е българка. Но както и да е. И българка да е - съд и затвор! Ако имаше такава присъда - и кастриране. Децата ѝ - в приемни семейства. Не може такъв човек да гледа деца и това да са децата, с които да живеят моите деца.
27
1
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
Джебчийските кражби в автобуси са си *** занаят ,който се учи в детска възраст. Невъзможно е всеки да почне и да краде ей така от чанти и джобове. Тази е чиста ***, 110% съм сигурен.
26
9
 
3
 
! Отговори
Информиран преди 10 години
Ще трябва да разочаровам всички расисти и неонацисти, коментирали статията, но живея в Женева и следих случая в местната преса. Става дума за чиста бяла българка, а не за ***.
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бре, че тия там и ефективни присъди ли дават? Тука да я регистрират най-много... фашисти!
24
0
 
18
 
! Отговори
ненашенец преди 10 години
Каква "нашенка" бе? Вие *** ли сте? На течен...
23
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 10 години
Sledvashtia udar na siriiskata armia 4e bude Alepo.
22
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До OllOvijte vashite bokluci v bg kak puskat ubiyci i iznasilvachi i posle govri za shveicariq,
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако *** маймуни започнат да се трудят, нали ще еволюират в хора? това никой *** бос няма да го позволи..защо са ги изгонили преди 3000 години от Индия? Още тогава са разбрали, това това е една природна грешка..
20
0
 
3
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
до хо хо хо-да като теб
19
2
 
18
 
! Отговори
OllO преди 10 години
Teз швейцарци много ме кефят. Толкова са се отпуснали от липса на проблеми, че чак до опасен оптимизъм са стигнали. Да повярваш ти за втори път в течение на половин година, че тя се покайва и няма повече да прави така... Според мен те ако много им се доприключенства, вземат и смесват селектираните отпадъци. Просто така, заради адреналина :))))
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя е крала, принудена от жестоката житейска действителност, при която да се работи е зор, мъка, а освен това човек се и амортизира. Тя трябва да се грижи за детето си на 3г. и половина, а също и за да осигури добър живот на себе си и на предстоящото да се роди дете. Защо да не се запази от изхабяващото и често разрушително действие на труда. Та нали ако такова изхабяване - от труд, се случи, тя няма да може да се размножава достатъчно успешно и нейният род и нация да се претопи в останалите!
17
2
 
12
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 10 години
И в Швейцария имало съдии с добри души ! Човека се е трогнал от от романжския и акцент.
16
8
 
9
 
! Отговори
Небългарин преди 10 години
Не е българка. Българите крадат в огромни мащаби. Небългарите според тях са безгласни букви. Били толерантни... Слава богу, не съм българин!
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българка бе осъдена за втори път тази година в Швейцария"Stiga, *** ENachite bulgari s muka si izkarvat parite v zapadna Ewropa, a *** kradat, zastoto ne mogat da prawqt nisto drugo, zastoto nqmat obrazovanie, zastoto navremeto i sega ne iskat da hodqt na uchiliste.Koito ne raboti i jiwee dobre se smqta za umen v ziganskoto saslowie.
14
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пишете,че смрадлива *** с Българско гражданство.
13
11
 
5
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
до 9667-значи и ти си българин А смръдльо
12
3
 
9
 
! Отговори
Kanton преди 10 години
В цивилизована Швейцария живеят хуманно демократични и либерално толерантни хора, а не варвари ..!
11
3
 
23
 
! Отговори
Irra преди 10 години
Не "нашенка" а ***. Пишете правилно.