Ким Чен Ун е добър баща, има красиво семейство!

Денис Родман държал дъщеричката на севернокорейския лидер
9 сеп 2013 09:30, Елка Василева
11
Ким Чен Ун е добър баща, има красиво семейство!
Денис Родман показва своя снимка с Ким Чен Ун. Снимка: БТА

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун има дъщеричка, съобщи американската баскетболна звезда Денис Родман, който миналата седмица се срещна с Ким.

Родман, който тази година посети два пъти Северна Корея и определя Ким Чен Ун като "приятел", заяви пред британския вестник "Гардиън", че е държал бебето.

"Държах бебето Джу Е и си говорих с госпожа И Сол Джу. Той е добър баща и има красиво семейство", посочи Родман пред изданието.

Съпругата на Ким И Сол Джу изглеждаше бременна на снимки, разпространени миналата година от севернокорейската национална информационна агенция, въпреки че бременността не бе потвърдена, припомня Ройтерс. След това тя изчезна от полезрението на обществото и се върна през октомври миналата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Рупърт преди 10 години
След срещата Ким питал гневно генералите си:- Как така 'Това не беше Обама???'А Денис казал на импресариото си:- Какво искаш да кажеш с 'Това не беше Psy???'
9
2
 
0
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Денис Родман е тотална фурнаджийска лопата. За пари е готов да прави френска любов на Ким, Саддам, Бин Ладен и Асад наедно. Дори дирника си на заем ще даде, стига насреща да му покажат торба долари. Родман отдавна е пропаднал пияница, човек без никакви морал и съвест. За пари майка си ще продаде.
8
8
 
16
 
! Отговори
Тошко преди 10 години
Същите ХВАЛЕБСТВЕНИ СЛОВА могат да се кажат и за българския КИМ ЧЕН УН - СтаниШЕФ! Той също е на власт завещана от баща му! Да 1995 г. този мутант нямаше дори български паспорт и веднага след това бе спуснат от КГБ по подобие на Симеон или Георги Димитров! Очаквам след някоя година да се появи и Владимир Живков! Ха ха ха......
7
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АНТИМУТРАПроверявай си източниците - жълто списание от сорта на Шок, чиято информация никой не е потвърдил пише нещо за порно и убийства и всички му вярват :) Отдавна е опровергана цялата тази информация отвсякъде :)
6
7
 
11
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Той и наш Борисов се представяше за грижовен баща а накрая какво излезна!!!!!!!!Закле се в децата си по-телевизията, че не покровителства контрабандата а няколко при по-късно му излезна разговора как казва да не се проверява митнически склад за акцизи!!Призна си за разговора и нямаше дори морал да понесе отговорност а заяви, че той слугувал на Първанов който му бил казал така да направи и той се подчинил пълна *** а Костов го смъмри, че си е признал!!закле се в децата и пък лъже рома!!
5
6
 
8
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Този рано или късно народа му няма да издържи и ще го подгони така яко, че няма да може и охраната му да го опази като при Башар!!Убива всеки който сметне, че е заплаха за режима му. Хора на изкуството, културата, просветата всичко под ножа за да седи народа в средновековието *** и лесен за управление. А ги обвинява в квото му скимне :D50 души били в една стая и снимали порнография :DDD ХА ХА ХА Че и семействата им осъди на доживотен затвор за да не му отмъстят за кланетата!!
4
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бавна и мъчителна смърт за корейския ***
3
4
 
30
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Добре са му платили за рекламата!!Тоя без пари нищо не прави!!!
2
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние тези ги знаем.Много любящ баща, сутрин вкъщи, преди да излезе и след 1 час заповядва разстрела на 15 души, заради непристойно поведение (каквото и да означава това).
1
3
 
5
 
! Отговори
ама че народ преди 10 години
Хехе, сладури :)