Певиците от "Пуси райът" искат Ходорковски да смени Путин

Толоконникова и Альохина дадоха пресконференция след амнистирането си
27 дек 2013 15:16, Елка Василева
32
Певиците от "Пуси райът" искат Ходорковски да смени Путин
Надежда Толоконникова и Мария Альохина. Снимка: Reuters

Една от двете амнистирани певици от руската пънк група "Пуси райът" Надежда Толоконникова заяви, че освобождаването й е било част от усилията на Русия да подобри имиджа си преди Зимните олимпийски игри догодина, предаде Ройтерс.

На пресконференция в Москва четири дни след амнистирането си Толоконникова и другата амнистирана певица от групата - Мария Альохина, обвиниха Руската православна църква, че е изиграла роля в арестуването им през 2012 г.

Още по темата

Толоконникова подчерта, че все още иска да изгони руския президент Владимир Путин от властта и да го замени с помилвания Михаил Ходорковски, предаде Франс прес.

"По отношение на Путин не сме променили позицията си. Искаме да продължим да вършим онова, заради което бяхме пратени в затвора. Искаме както преди да го изгоним от властта", подчерта Толоконникова.

Тя изрази надежда, че Ходорковски ще може да се кандидатира за президентския пост.

Двете певици излежаваха двугодишна присъда заради скандален протест срещу Путин в московския храм "Христос Спасител", пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
lльольо преди 10 години
когато станат по-прочути от Мадона-може!Или -когато цъфнат налъмите.
13
1
 
12
 
! Отговори
bg преди 10 години
A armencite iskat armenskio pop da izmesti sataninskite masono-iluminatski bilderbergi ot Belia masono-iluminatski Dom,Durjavnia hazarski Departament I nacistkia Pentagon,i da stane komandir na USA.........Mejdu drugoto komunista-bolshevik Hodorkovski I nepokornite evreiski *** podkrepjat etni4eskoto pro4istvane,koeto Izrael izvrushva.Ne kazvat losha duma s/u otka4enia hazar Bibi Natanjahu,ne sa protiv prijatelstvoto m/u G.Bush I Bin Laden,kefat se na Kosovo,imat respect kum ravinite-pedofili.
12
4
 
27
 
! Отговори
ivan преди 10 години
да подкрепят ходорковски та те са същите *** като него.само като се замисля в руските лагери и затвори колко са религиозни ,представям си какво им са е случвало там и малко им е било,щом още не излезли и почват да лаят
11
4
 
41
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
Тези миризливи Пу...и ще са "медийни звезди" до края на зимната Олипиада в Сочи, а след това както всеки товар или стока с изтекъл срок на годност ще бъдат изхвърлени на бунището!
10
38
 
3
 
! Отговори
аз преди 10 години
Всички вие, авторите на коментарите досега нищо не разбирате нито от музика, нито от политика, нито от политическо поведение,политическа позиция и жестове . Вие сте простаци, а не момичетата от Пуси раят ! На такива като вас и тяхната безпросветност, ограниченост и тъпота се държи властта на диктатори-убийци като Путин и други. А Политковская, чието убийство Путин си е подарил за рождения ден, тя невъзпитана ли беше, че той е толкова възмутен от поведението на пънкарките в православния храм ?
9
3
 
39
 
! Отговори
Путин беше прав преди 10 години
Тези демонични зомбита само се използват за атака срещу руското християнство и Путин като защитник на християнството.През външно организирания болш.преврат през 1917 християнството бе стъпкано от враговете на Бог и Христа-десетки милиони избити.Заздравяване на връзката-държава и християнство е причината за атаката срещу Путин.Путин доказа,че беше прав да предпази обществото от платените зомбита .
8
5
 
26
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Abe zashto mediite se zanimavat s tia mastii ne mi e iasno?
7
3
 
40
 
! Отговори
луд гидия преди 10 години
Трябваше някои хора да видят видеоклипа на тези хубавици как се чу*ат ,едната от тях дори бременна за да разбере каква култура изповядват.Да не говорим за разбирането им за музика.Чудно е как някои хора се захласват по тия вместо да ги осъдят за нарушаване на религиозните чувства на милиарди с обидното си поведение.Трябваше да направят това в някоя джамия в която и да е страна даже приятелската на САЩ Саудитска Арабия.
6
37
 
5
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Пуситата да внимават, че пак ще ги вкарат в лезбо дрънголника!!1!А комуниста Путин си е чист дяволски деспот подкрепящ касапина от дАМАСК
5
3
 
59
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
Потърсете в нета клипчета за тези "певици" -не са никакви певици , обаче за сметка на това как обичат сурови пилета ....ама не да ги ядат ...ползват ги вместо вибратори ....и в музеи обичат да се снимат... как се съвокупляват...групово. Истински ценителки на ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ, страшни боркини за ДЕМОКРАЦИЯ. Чичо Владо може да е спокоен с такива врагове -всеки нормален човек би се погнусил от тези девойки и идеите им.
4
5
 
61
 
! Отговори
eyeless преди 10 години
Ами като не са доволни да се връщат в затвора...
3
11
 
70
 
! Отговори
тони преди 10 години
Е това е напълно нелепо изказване...Като искате да продължите, този път изпейте молебена си във някоя джамия или синагога .....и ви гарантирам че ще ви е мнооого гот.То бива промити мозъци,то бива пропаганда,ама чак толкова......Тея демократите надминаха вече и *** бе...Изкараха ги супер-борци за свобода бе...*** и ***
2
14
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
май-малко полежаха,госпожиците..
1
14
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви певици са тези патки.