Ваша работа как, но пенсиите в Крим да скочат два пъти!

Путин възложи задачата на министерството на труда
Обновена: 19 мар 2014 17:31 | 19 мар 2014 14:34, Елка Василева
451
Ваша работа как, но пенсиите в Крим да скочат два пъти!
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин е възложил на министерството на труда в най-кратки срокове да увеличи пенсиите на жителите на Крим до равнището им в Русия или почти два пъти.

Още по темата
"Всички граждани на Русия, а към това вървят нещата, юридическите процедури скоро ще приключат, трябва да бъдат поставени при еднакви условия. Как ще направите това си е ваша работа. Заедно с депутатите от Държавната дума обмислете и направете това. И не се бавете, направете го колкото е възможно по-скоро", каза Путин, цитиран от ИТАР-ТАСС, обръщайки се към министъра на труда Максим Топилин.

Росатом не планира да възобнови строителството на Кримската АЕЦ и не е пращал запитване по въпроса към правителството на Крим, заяви днес пресслужбата на държавната корпорация, опровергавайки информация в медиите за възможността този проект за бъде подновен, предаде ИТАР-ТАСС.

Недостроената Кримска АЕЦ се намира близо до град Шчолкино, на брега на Акташското водохранилище. Изграждането й бе спряно след аварията в Чернобил през 1986 година, припомня ИТАР-ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
искам да стана гражданин на Крим. Другарю Путин обещавам да науча русик език.
295
1
 
2
 
! Отговори
Razlika преди 10 години
Kogato Germania se obedini prez 1990 godina, na iztocha Germania ne bqha uvelicheni nito zaplatite nito pensiite!!! Neka germanzite se uchat sega na chovestina.
294
0
 
6
 
! Отговори
msc преди 10 години
Това Е човека!
293
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** това звучи ГРОЗНО!ГНУСНО!Но те обичат да го правят ,въпреки това *** ИГАДНИ!
292
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПУТИН!ВРЕМЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА РЕШИ!
291
0
 
5
 
! Отговори
Аз съм прост но ... преди 10 години
С това си действие Путин мисля върна Новорусия в Русия (може би последвана от Малорусия), мисля че Украина с подписването на договор с ЕС ще бъде принудена да намали пенсиите и заплатите на държани служители (полицаи, лекари, учители и пожарникаре), може би и други, и увеличаване на цените на гориво, от което ще последва бум на цените (газта е парното, дизела са тракторите, бензина е колата) и така ще върне руските земи а за запада (Полша) ще си остане Уканина!
290
0
 
3
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Меня не ебиот,нада сделатъ.Направо това трябва да се показва на наще демократи всеки ден.Там няма оправдания денги ест.Как няма един,като Путин тука да се оръби на МВФ и прочее ***.То и топки си трябват да дадеш такава заповед,явно си ги има човека.Това е украшението на победата над НАТО без нито един изтрел.
289
0
 
9
 
! Отговори
тя преди 10 години
Как мога да стана гражданин на Крим?
288
0
 
2
 
! Отговори
До 355 преди 10 години
А на тебе какво ти потече бе ***...
287
0
 
8
 
! Отговори
тя преди 10 години
Затова го мразят американците, защото Путин не е нито Гурбачов , нито Елцин...
286
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 355А какви статии да се публикуват - само за "прекрасния" ниживот в евроГEЙския рай ли , където ни гласят възраст запенсиониране някъде към 70 ?? Между другото в Русия мъжете се пенсионират на 60 ,женитена 55 , така както беше едно време и при нас при лошия бай Тошо.
285
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не публикувайте такива статии, че на русофилите лигите им потекоха... д*а простия народ
284
0
 
9
 
! Отговори
Никой преди 10 години
Русия пак ще ни освободи от "демокрацията" на нашите американски и европейски братя.
283
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Н.В Император Путин Първи
282
1
 
5
 
! Отговори
Дидо преди 10 години
До 343 Дурак. Браво момче, много добре им го каза. Право в очите. Жалко ,че невежите никога няма да се усетят. Тяхната представа за запад е до Каспичан. На времето мой братовчед,служител в МВР казваше: Никога не съм мислил,че да роботиш в Държавна сигурност е толкова лесна работа. Много доносници братчет, много нещо ти казвам,само информация да искаш. То май и до днеска промяна няма.
281
1
 
18
 
! Отговори
абсурдистанец преди 10 години
Управляващите ни ционистки слуги умишлено ни държат на ниски заплати и пенсии,за да стопят българите на 5 милиона.Такава е заповедта за западните господари и продажниците които ни управляват стриктно я изпълняват
280
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А сега да го видим Гоблин какво ще прави. Дали не очакваха с присъединяването към Русия да потекат реки от злато то какво стана, ще треа да се работи да се изкарват пари :-))))Путин не дава, само взима, разберете го един път завинаги!
279
1
 
10
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
Намалете и пенсии,и заплати 2 /два/ пъти, и да ставаме съответния щат на С А Щ !!
278
5
 
19
 
! Отговори
БРАВО НА РУСИЯ! преди 10 години
Браво на Русия - най-великата държава!Браво на Путин!И увеличението не е само за пенсиите, а и за заплатите, заплатите също скачат двойно - оправете си статията.Ето това са руснаците - знаят какво правят.Браво!
277
0
 
6
 
! Отговори
Гага преди 10 години
До Анонимен 330Оди го кажи на западноевропейците, че чуждите пари рано или късно свършват.