Проруски активисти щурмуваха милицията в Одеса

Задържани активисти излизат на свобода
242
Проруски активисти щурмуваха милицията в Одеса
Снимка: Ройтерс

Милицията в Одеса днес започна да освобождава проруските активисти, задържани при сблъсъците преди два дни, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Още по темата

Малко по-рано над 2000 проруски активисти щурмуваха градското управление на милицията в Одеса, съобщи Франс прес.

Демонстрантите нахлуха през първия портал с два камиона и влязоха в двора на управлението.

Те чупеха и прозорци, информира Ройтерс.

ИТАР-ТАСС съобщи за над 1000 души, блокирали сградата на градската милиция в Одеса.

Те настояваха да бъдат освободени арестуваните на 2 май поддръжници на федерализацията, които бяха задържани докато бягаха от опожарената синдикална сграда в града. Демонстрантите поискаха и оставката на губернатора на областта Владимир Немировски, когото наричаха "убиец", обвинявайки го за смъртта на изгорелите в синдикалния дом.

Протестиращите издигнаха барикади в околните улици, за да не допуснат изпращане на задържаните в районния съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
1
 
1
 
! Отговори
морски преди 9 години
Силна Русия със силен президент като Путин е кошмар и ужас за САЩ и техните слуги от ЕС.
158
6
 
2
 
! Отговори
пламен преди 9 години
Прекалено много се злоупотребява с думата фашизъм!! Фашизъм е обществен строй при който държаната се управлява от една партия, а икономиката е частна. Разликата между фашизъм и комунизъм е, че при комунизма няма частна собственост. Избиването на хора не е фашизъм както го обяснява руската пропаганда. Фашизмът е победен на 9 май 45 г. и фашистки държани няма по света, но комунизмът е жив и го виждаме в действие на изток от нас.Зверствата в Одеса не са фашизъм, а братоубийствен акт нямаш аналог!
157
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Adam1966Глупак, утре е Гергьовден, пак си се напил отрано !
156
6
 
21
 
! Отговори
belousrv преди 9 години
Единственно което е променила одесската катастрофа през 2 май това е, че продажните украински СМИ спряха да наричат мирни протестиращи от Одесса със мръстни думи като сепаратистите и террористите... :( Обаче на Донбас това не се распространило... :( Нямам думи да ви обесня колко мразя тези убийци от Киев: Турчинов, Тимошенко, Яценюк и техните жалки министри, гадни, мръсни, убивци...
155
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До анонимен 208Също така е възможно едновремешните учебници по история да са били неистински и твоят мозък да е промит с проруска пропаганда.
154
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Милицията задържала жертвите, Западната пропаганда има наглостта да защитава фашистите
153
2
 
10
 
! Отговори
Бандера преди 9 години
Мъй в милицию попали и началъника...е....али!
152
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Но някой трябва да ни пази от Турските сепаратисти ДПС.
151
19
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Веднага трябва да НАПУСНЕМ НАТО!
150
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе говореше им путин преди 3 месеца ...не се мешайте в Украйна ...ама като не слушат тези Европейци и Хамериканци .....сега тегло си теглят
149
10
 
46
 
! Отговори
Гошо преди 9 години
Яценюк и Турчинов - на кол на Майдана!Подпалвачите в Одеса - в една стара фабрика, бензин и запалка!Грейуотърите - на чеченците от "Терек"!Мир на душите на загиналите хора в Одеса, Славянск, Краматорск! Вечна им памет!
148
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Настръхвам от империализъм, демагогия, тоталитаризъм, безразличие, тирания, убийства, грабежи, да не иизброявам повече. *** биологичен вид сме - така и не си седнахме на г--овете.
147
7
 
15
 
! Отговори
TIMOFEI преди 9 години
До Анонименоф ама ако небяха дошли сега щеше да си юсуф4о или?
146
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Почти 80 г. се тиражира изказаната от В.Коларов лъжа, че 200 хил. руснаци били умряли за нашата свобода!Жертвите на Русия във войната са около 65 хил. От тях 30 хил. умират от болести и замръзване и 35 хил. в бойните действия!В същото време българите дават около 30 хил. убити и заедно с още 30 хил. при погрома на Априлското въстание стават - 60 хиляди.Та за нашата свобода приносът е фифти-фифти!И да не си помисля някой, че са дошли тук заради черните ни очи! Традиционна имперска политика!
145
6
 
2
 
! Отговори
TIMOFEI преди 9 години
До SSами защо не доидеш ти да ме усмириш ,,,, вземи си вазели 4е уимам само грес все пак съм 4овек а сколегите няма да имам пробленм на доста от тях сам им решавал тестовете в института сори пак ти е вътре не ми каза кво е сс?
144
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До SSТи на нацист ли се правиш с тия инициали бе Много са пълнили гащите при вида на Руската армия , *** нещастен !!!
143
5
 
5
 
! Отговори
TIMOFEI преди 9 години
До Анонименабе миом4е преди да коментираш се научи да мислиш- каде беше бг с москва и къде е сега ти ненирмален ли си? сляп или и двете
142
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хе, хееееееее...Не знам колко точно руснаци са дали живота си за освобождението на България. Знам че за нашето освобождение живота си са дали също така украинци, финландци, румънци и българи. Питайте ако имате живи роднини от 45-та, да видите как са се държали руските окупатори в София. Русия ни освободи, но СССР ни пороби.. , а Путин иска възраждането на СССР. И защо никой не взима предвид мнението на украинския народ? 200 000 излязоха на Майдана, защото искаха СВОБОДА!
141
3
 
11
 
! Отговори
Лора преди 9 години
Шокиращи факти,като че ли извадени от миналото,но са от настоящето.Нацистите,членове и фенове на Десен сектор и на Свобода в пълно действие.Това видео трябва да бъде видяно от всички,и особено отт тези,които твърдят,че няма зараждащ се фашизъм.НЕ НА ВОЙНАТА,НЕ НА ФАШИЗМА!!!Тъй като видеото не се отваря директно,може някои да не могат да го гледат,давам линка на гръцки сайт,където е качено/не е за хора със слаби нерви/makeleio.gr/?p=89500
140
1
 
1
 
! Отговори
TIMOFEI преди 9 години
До Анонименда не говорим че маи се е слу4вало вече пробаха ги дали са се нау4или явно не ми време е за нови уроци и извиняваи кои са тези украинци?от каде са дошли 4ети история