Украинските сили са завзели телевизионната кула в Славянск

Украйна прати допълнителни сили в Одеса
5 май 2014 12:22,
78
Украинските сили са завзели телевизионната кула в Славянск
Снимка: Reuters

Украинските сили са завзели телевизионната кула в Славянск, опълченците отстъпват извън града, съобщи за Интерфакс представител на щаба на самоотбраната.

Още по темата

"Телевизионната кула, разположена в село Андреевка в околностите на Славянск, е завзета от противника, водят се боеве в Андреевка, както и в Семьоновка. Засега сме принудени да отстъпим, извън чертата на града. Силите на противника вече са на територията на Славянск", казал източникът на агенцията. По думите му при боевете през нощта няколко души са ранени.

Междувременно стана ясно, че министерството на вътрешните работи на Украйна е изпратило допълнителни сили със специално назначение в Одеса. Както съобщи пресслужбата на ведомството, в града вече е пристигнало спецподразделението на Националната гвардия "Киев-1".

По думите на и.д. министъра на вътрешните работи Арсен Аваков, "одесити" командват частта. "Киев-1" е сформиран в украинската столица в края на април от въръжени доброволци за патрулиране в града, които можеше да бъдат разпознати по черната униформа, припомня агенцията.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
mr.twitter преди 9 години
Това,което се случва в Украйна е поредния цирк тип "Босна" и тип "Косово".ЕС и Русия отдавна са се договорили кой какво парче от пая да вземе,това със стрелбите и палежите се прави за да изглежда всичко по-реалистично и да плашат хората.
50
22
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
русия ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПРАЩА СВОИ АГЕНТИ В УКРАЙНА ЗА ДА СЕ СВЪРЖАТ С РУСКОТО МАЛЦИНСТВО В УКРАЙНА И ДА ГО ПОДГОТВЯТ ПО РУСКИ СЦЕНАРИЙ ЗА ОТЦЕПВАНЕ НА ТЕРИТОРИИ ОТ УКРАЙНА !!! А ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА НЕРВИТЕ НА ПУТИН НЕ ИЗДЪРЖАХА ЗАРАДИ ЖЕЛАНИЕТО НА УКРАИНСКИЯ НАРОД ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ЕС !! ИНАЧЕ ТЕЗИ СЪБИТИЯ МОЖЕШЕ ДА ГИ ВИДИМ ПО-КЪСНО СЛЕД 10 ИЛИ 20 Г. ! КОЛКОТО ПО-ДАЛЕЧЕ СТОИМ ОТ руснаците ,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ! НЕ СА ХОРА !
49
4
 
12
 
! Отговори
интертас преди 9 години
в кулата е укрито голямо количество водкаочаква се контранастъпление
48
11
 
8
 
! Отговори
Всъщност преди 9 години
активистите на десния сектор и другите националисти са толкова активни в убийствата на цивилни защото семействата им са в безопасност някъде в другата част на Украйна. Налага се това да се промени чрез специални диверсионни групи които да въведат равновесие в изтребването на жени и деца.
47
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те в този Славянск колко кули имат-мине не мине някой ден и хоп пак превземат някоя кула...
46
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Завзеха тв-кулата и сега ще си гледат безплатно порно-филмчета. Блази им!
45
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
русин убил дядо ми измъчвал баща ми обрал ни златото! Що не са избягали с аскера към Едирне?Но не се кахъри, много чорбаджии-дерибеи закъсаха тогава.
44
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбрах, немците са влезли в Сталинград? Моля, обяснете!
43
12
 
52
 
! Отговори
Истина преди 9 години
Мутрата Турчинов и газовата кралица Тимушенко на бесилото на майдана
42
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо за Башар Асад толкова шум вдигаха "демократична" Европа и Америка,а сега не изпратят наблюдатели да разкрият кой е автора на този геноцид.? А у на нас, спецовете по демагогия и манипулиране на общественото мнение Коритаров и Станчев говорят за '"инсценировка". ***!
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
19: колега, правете разлика между език и азбука все пак. Мисля че все пак ме разбрахте правилно, защото не виждам критика, а заяждане.
40
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турчинов, когато янките те изоставят за да се спасят от Стръвницата, сам ще захапеш дулото на пистолета! Късно е вече да спреш убиецо, душата ти ще ври в Ада!
39
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички, които за Пари изкривяват истината и сеят омраза, ще получат въздеяние за злите си дела!
38
6
 
32
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Престъпленията на нелегитимното правителство в Киев продължават, подстрекавани от САЩ. Путин няма да се намеси, ще ги остави да се избият и да се сетят кой е виновен. После ще се осъзнаят и ще се молят на Русия за помощ като малки деца които обещават че повече така няма да правят.
37
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украина е част от Русия! Да живеят братята руси!
36
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За фашистите руснаците са врагове. Даде им се подкрепа от Америка, за да дестабилизират страната и да превърнат хората в роби на "европейскити ценности".
35
3
 
9
 
! Отговори
до Монархист преди 9 години
Абе коронисте ,коя сила ни кара да храним *** ?Пинокио илъжливото овчарче в едно !
34
1
 
17
 
! Отговори
до 39 преди 9 години
Не само ,че има Български народ ,ами е един от най-древните и благородните!Е това ви човърка вас ,че не може да го разделите и контролирате и ,че пред интереса си слага това дето му е от вътре.
33
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яйценюх, как ще квичиш като *** в ръцете на спецназ, ах как ще квичиш!
32
20
 
7
 
! Отговори
ходжаров преди 9 години
няма български народ има сбирщайн