Люински проговори за аферата с Клинтън: Беше по взаимно съгласие

Аз бях най-унизеният човек на света, смята бившата стажантка в Белия дом
170
Люински проговори за аферата с Клинтън: Беше по взаимно съгласие
Моника Люински. Снимка: Reuters

Бившата стажантка в Белия дом Моника Люински, с която бившият американски президент Бил Клинтън призна през 1998 г., че е имал "неподходящи отношения", наруши мълчанието си и даде интервю за сп. "Ванити феър", в което описва "световното унижение" след историята за връзката й държавния глава на САЩ, предаде Франс прес.

"Дълбоко съжалявам за случилото се между президента Клинтън и мен", подчертава Люински, която е категорична, че е време да се обърне страницата в своя живот след тази афера.

След близо 15 години почти пълно мълчание, бившата стажантка, която вече е на 40 години, обяснява, че е била толкова мълчалива, че "слухът в някои кръгове бе, че семейство Клинтън трябва да са ми платили. А всъщност нищо не е по-далеч от истината", подчертава тя.

Време е да се спре "стъпването на пръсти около миналото ми и бъдещето на други хора. Решена съм да напиша различен край на историята си", казва Люински.

"Вярно е, че моят началник се възползва от мен, но винаги ще съм твърда по въпроса - това беше връзка по взаимно съгласие", подчертава тя, като посочва, че е станала изкупителна жертва, за да се защити "силната позиция на Бил Клинтън".

След скандала от края на 90-те години, Люински уверява, че е отказала оферти за работа, от които е можела да печели над 10 милиона долара годишно, защото "не изглеждаше правилно да се приеме".

След случката с Клинтън Люински се премества в Лондон, където взема диплома по социална психология в Лондонския икономически университет, след което пребивава в Лос Анджелис, Ню Йорк и Портланд.

Кандидатствала е за редица длъжности в комуникацията и маркетинга, но "заради това, което работодателите тактично наричаха "историята ми", никога не бях подходящият човек за поста", посочва тя.

Бившата стажантка в Белия дом смята, че през 1998 г. е била  "не само най-унизеният човек на света, но вероятно и първият човек, чието световно унижение се разпространи в интернет".

Люински уверява, че целта й занапред е да работи за защитата на жертви на онлайн тормоз и унижения и да започне да говори на тази тема в публичните форуми.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
0
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Пак еврей.ска история!Другите мълчат и смучат,тая се хвали!Помните ли коя война стана по това време?В Сърбия.Евреи.те си получиха войната,Клинтън остана президент,Моника издуха супата.
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***
73
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кое е сензационното тук - мъж и жена, интимно.Първо всички сме хора, след това сме всичко останало.
72
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази ни мисли всички за балъми като американците :) ако е такава жертва - защо лично тя излезна и се похвали за тази "история"?!! Никой не им е светил и никой друг не е казвал. Самата тя!!!!
71
2
 
14
 
! Отговори
ДеБил Клинтън преди 9 години
"Вярно е, че моят началник се възползва от мен, но винаги ще съм твърда по въпроса - това беше връзка по взаимно съгласие"*** я не се прай ***, да не съм ти го слагал насила в устата, сама си посегна към мене...
70
1
 
0
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Да *** хляб
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
щом е по взаимно съгласие,аз съм съгласен.сигурно и тя.да идва.
68
0
 
3
 
! Отговори
Ставри до 129 преди 9 години
Приятелю, нима не ти е ясно ,че неграмотността и невежеството са тотални ? Жалко наистина, българският език - "език свещен на нашите деди", не заслужава занемареност и незнание.
67
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свършила е парите и сега пак вдига шум около себе си
66
3
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА преди 9 години
До до пишещите по-долу А ти като си толкова грамотен (грамотна), случайно да знаеш, че новият абзац (нов ред) започва с главна буква и няколко интервала по навътре ??? Че след точка изречението започва винаги с главна буква??? Учудвам се дори, че сте написали буквата "Ч", а не числото 4 вместо буква... ХА ХА ХА...
65
9
 
18
 
! Отговори
Президеншата преди 9 години
Пък на наш *** таквиз работи не могат да му се случат щото той е на отсрещния бряг.
64
1
 
7
 
! Отговори
TrollTerminator преди 9 години
То точно този тип секс няма как да не е по взаимно съгласие!
63
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде сега пък унизена... Че кой те караше да се хвалиш какви си ги вършила с президента? Той със сигурност нямаше да се похвали.
62
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая била на 40 години.Честно казано има вид на 18-20 годишно дебеличко момиче.От една страна не е работила нищо в живота си,от друга страна се оказва, че бялата течност има подмладителни функции.
61
2
 
27
 
! Отговори
Клинтън преди 9 години
А какви правеше!
60
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама след като беше по взаимно съгласие, що тичаше по съдилищата ?
59
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До американецоЩо се коркаш, бе? Има и добри американци бразилци, чилийци, аржентинци, панамци, еквадорци, канадци, уругвайци, парагвайци, разните му там индианци (нищо, че са останали колкото трева под коса след цивилизоването на континента Америка), пък и сащарите и от тях има готини парчета. А на твойта май всичко пречи...
58
2
 
26
 
! Отговори
Болен СидероФФ преди 9 години
Аре да не говорим за унижение само! Вие знаете ли какаво е да *** пишурляка на Меди Доганов? А да гълташ? Хм...
57
2
 
8
 
! Отговори
Владо Кузов преди 9 години
И мене ме унизиха...и мене! Колко унизен се чувствах само!
56
11
 
17
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Айде се запрете малко бре, хейтърчета форумни. Ако прочетете внимателно, много добре се е изказала жената. Умерено и точно! Все ви пречи Америка и лошите са американците!!! Айде сиктер, на крив *** вълната му пречела казват.