Откриха 5 тела след катастрофата в Мурманска област

Двама оцеляха при падането на хеликоптер, издирват още тела
Обновена: 1 юни 2014 17:26 | 1 юни 2014 16:54, Веселина Йорданова
1
Откриха 5 тела след катастрофата в Мурманска област
Снимка: архив, Ройтерс

Водолазите започнаха издирването на телата на загиналите при катастрофата на хеликоптера Ми-8 в Мурманска област, пет от телата вече са открити в езерото, предаде ИТАР-ТАСС.

Назначени са съдебно-медицински експертизи, съобщи пред руската агенция Владимир Маркин, говорител на Руския следствен комитет.

Оцелели са само двама. Те са получили множествени открити счупвания на краката. Състоянието на първия пристигнал в областната болница в Мурманск се оценява като средно тежко, съобщи Павел Преснов, завеждащ травматологията на болницата.

Смята се, че другият оцелял, който пристигна по-късно в областната болница, е получил по-леки травми, включително лека черепно-мозъчна травма.

Всички останали пътници на борда са загинали. Хеликоптерът е паднал в езерото на дълбочина между 2 и 5 метра. С хеликоптера са пътували високопоставени служители от администрацията на Мурманска област.

Общо 17 души са се намирали на борда на хеликоптера, катастрофирал в Мурманска област, съобщи ИТАР-ТАСС, като се позова на източник от органите на реда. Четирима от тях са били членове на екипажа.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те са получили множествени открити счупвания на краката. Състоянието на първия пристигнал в областната болница,... pristignal ili dokaran