Втори самолет с тела от Боинга кацна в Куала Лумпур

От 43 загинали малайзийци са идентифицирани 30
Обновена: 24 авг 2014 08:47 | 24 авг 2014 08:17,
13
Втори самолет с тела от Боинга кацна в Куала Лумпур
Снимка: БТА

Втори специален полет с тела на загиналите в авиокатастрофата в Донецка област пристигна днес в Куала Лумпур от Амстердам, съобщи ИТАР-ТАСС.

След траурната церемония с участието на представители на правителството останките на три жертви на трагедията, ще бъдат предадени на близките им.

Още по темата
Самолет откара на 22 август телата на първите 20 души, летели на борда на катастрофиралия в Украйна полет МН17, и тогава в Малайзия бе обявен национален траур.

Малайзийският транспортен министър Лиоу Тионг Лаи каза, че на 30 август ще бъде направен още един курс от Амстердам до Куала Лумпур с тела на загинали.

До момента от 43 граждани на Малайзия, загинали в катастрофата миналия месец, са идентифицирани 30 тела.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
доколкото четох първите данни от черните кутии ще бъдат оповестени в първата седмица н септември, по-интересното ще дойде минути след това от руското министертсво на външните работи и военните, ще има код кафяво за некои другари от сошуа. Не знаех, но се оказа, че Малайзия е най-близкият съюзник на Китай, поради това е и удара срещу малазийците... Китай е бесен разбира се, Малайзия му е малкото братче.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
уж самолета бил пълен с трупове от морга, сега пък ги разпознаха.***, някоя нова версия с испански диспечер ?
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пъъъълна тишина настана за сваленя самолет. По команда всички западни медии изключиха лайномета срещу Русия и се затъкнаха. От събраните доказателствата вече на всички правителства им е ясно че украинците са свалили самолета. Само че не искат да казват на гражданите че ще станат за смях задето въведоха санкции за Русия и понесоха санкции от нея заради лъжливите украинци и американци. Също като с химическите оръжия на Садам. Оръжия така и не намериха но Садам го убиха. Целта оправдава средства.
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама как ще признаят, че е виновна украинската армия, нали сега цялата западна машина работи за изграждането на революционно-демократичен образ на Украйна. Сега ако признаят, че киевските главорези не се спират пред нищо, Вашингтон ще изгуби едната си кукла на конци.
5
2
 
25
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Ами не са открили доказателства, уличаващи бунтовниците или руснаците и предпочитат да мълчат. Тъй като не искат да си признаят, че украинците са го свалили, предпочитат да подхвърлят, че вероятно са руснаците, достатъчно е да посочиш някого и да го обвиниш в нещо и хората вече ще го гледат с лошо око, дори без доказателства. Обама детп най-много му знаеше устата вече 2 месеца скатава така наречените си "улики" (просто щото ги няма и знае, че украинците са сгафили)
4
3
 
20
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Само с едно НЕ съм съгласен--не е било грешка.....виж какви данни са откраднали "Кибер беркут" и разговорите в тях.Забележка-------"Кибер беркут" са украинци---за пояснение на *** тук..
3
3
 
31
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Не е ли странно, че само седмица след падането му всички спряха да говорят за това, а месец по-късно почти никой не го споменава?!
2
28
 
3
 
! Отговори
демократ преди 9 години
Колко грехове имат руснаците че трябва от църквите да не излизат.И пак надали ще им се опростят?
1
4
 
32
 
! Отговори
"по грешка" преди 9 години
Боингът е бил свален "по грешка" с ракета 9М38М1 от 156-ти зенитен ракетен полк на Украйна. По време на учения, в района на Зарощенское. ЗРК "Бук-М1" е трябвало тренировъчно да се цели в украински Су-25. По случайност траекториите на Боинга и на Су-25 съвпаднали, сливайки се на екрана в една голяма точка. Когато има схождане на целите на един азимут, системата за съпровождане автоматично се пренастройва за водене на целта с по-голяма площ, т.е. към Боинга. Бил е произведен "несанкциониран" запуск на ракетата.