Москва и Киев договорили стъпки за мир, не край на огъня

Кремъл: Русия не е страна в конфликта
Обновена: 3 сеп 2014 13:11 | 3 сеп 2014 13:10, Елка Василева
105
Москва и Киев договорили стъпки за мир, не край на огъня
Снимка: Reuters

Кремъл заяви, че президентите на Русия и Украйна Владимир Путин и Петро Порошенко са се споразумели за стъпки за постигане на мир в Източна Украйна, но между Москва и Киев не е било договаряно прекратяване на огъня, защото Русия не е страна в конфликта, предаде Ройтерс.

Още по темата

Пресслужбата на украинското президентство преди това заяви, че Украйна и Русия са се споразумели за "трайно прекратяване на огъня" в Източна Украйна.

Руският президентски говорител Дмитрий Песков заяви: "Путин и Порошенко наистина обсъдиха стъпки, които биха допринесли за прекратяване на огъня между бойците и украинските сили. Русия не може фактически да се споразумее за прекратяване на огъня, защото не е страна в конфликта."
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Инвазията на Русия в Украйна продължава
31
3
 
2
 
! Отговори
oценяване преди 9 години
до 38Много малка част от Украинската армия участва в силите на АТО- украинците в АТО имат 8- 9 батальона от по 700- 800 души, част от тях доброволчески, като Донбас, Днепър1, Азов и т.н, срещу тях има приблизително същите сили, част от тях на РФ! Не сънувайте большие вайнъй, а се събудете бре другаре!
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До демократ Пич, ти си отровно *** :):)И на малките деца е ясно,че конфликтът беше създаден,захранен и осъществен от черната *** и душеприказчиците му от едни фамилии, къде завършват на -берг, -бург и -валд...Самолета го свалиха украинците - ето ти само едно от многото видео, което постват при това от любимата ти Страна на "неограничените възможности".https://youtube/watch?v=FELKpT7jwscАко познанията ти по английски са каквито си мисля, че са - намери си кой да ти го преведе
29
1
 
1
 
! Отговори
oценяване преди 9 години
33 ТИ СИ НАБИЙ В ТИКВАТА ОБРАТНОТО- ОТ ТЕБЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ- ПАРИЙ! НЕ СЛУЧАЙНО ИЗБРАХА ЮНКЕР, КОЙТО Е ФЕДЕРАЛИСТ!
28
1
 
8
 
! Отговори
СЛАВА НА НОВОРУСИЯ преди 9 години
Украйна: 50-60 000 души включващи 45 000 редовна армия, няколко хиляди доброволци основно от Десен сектор и хората на Майдана и платени от Коломойски, огромно количество техника, останала от от 3 военни окъга в СССР / няколко хиляди танка и стотици самолети - по-голямата част неизправни и продавани зад граница. Само от КРИМ руснаците им извозиха над 200 танка Т64, повече от 30 МиГ29.НОВОРУСИЯ: Стрелков се появи в Славянск с 30 души с АК74. Продължението го знаем...
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украина в настоящих границах была создана Российской Империей и СССР
26
2
 
2
 
! Отговори
oценяване преди 9 години
до въпрос 29Леви е обещал ВСЕСТРАННА помощ, а Украйна е поискала превъоръжаване с Щатско въоръжение на армията си. Разговорите са били приятелски и открити, с разбиране от двете страни имало е и журналисти! Леви отговаря за сключването на между държавните договори за доставки на американско оръжие, няма нищо нередно в това!
25
1
 
2
 
! Отговори
Добро Утро! преди 9 години
"Москва и Киев договорили стъпки за мир, не край на огъня"А ДОБРОУТРО!То На Киев му се искаше:"Путин и Порошенко договориха спиране на огъня в Донбас"Но във текста пишеше:"Държавните глави обмениха мнения за това какво е необходимо да се направи на първо място за възможно най-скорошното прекратяване на кръвопролитието в югоизточната част.."и са произвеждаме новини като американския пазар: *** повторения по много пъти!
24
2
 
1
 
! Отговори
oценяване преди 9 години
25 Между ЕС и Украйна разликите са като от тук до Марс, Европа трябва и ще стане Федерална държава, но Украйно ПО КОНСТИТУЦИЯ Е ЕДНОНАЦИОНАЛНА и като такава ще влезе в ЕС! Какъв е проблема?
23
0
 
6
 
! Отговори
въпрос преди 9 години
Абе с какво ще обясните че американския сенатор Карл Левин е долетял с киев с транспортния C-17 Globemaster III ?Дали не се кани да си извози остатъците от наемниците в официални дървени костюми?
22
5
 
1
 
! Отговори
oценяване преди 9 години
19 Не се надявай много, защото може да стане ОБРАТНОТО, като до 23 август! Абе много бързо забравяте, я си припомнете как ривяхте безутешно, че "фашистите" изтрепали руските военни, упс "опълченци". Да не ривете пак, тъй че приемайте примирието и квото сте гепили от Украйна- анексия чрез "демократичен рИфИрендум" с 99% за мадафакараша:)) Тежко и горко на тич несретници, дето попаднаха в 15% окупирани от русия земи на Донбас...
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето путин е прекрасен човек, ръководи велика държава, която осигурява на народа си завиден стандарт, а нашите путинофили са се завряли в най-мизерната държава в ЕС и плетат дитирамби за великия водач на великата страна.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До :)Което е добре за руската икономика. В зависимост външнотърговското салдо се поддържа нисък или висок курс. Преди време скъпата йена за малко да не докара рецесия за Япония
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До oценяванеРуска империя - СССР - Русия
18
2
 
2
 
! Отговори
:) преди 9 години
А вчера руската рубла отбеляза нов рекорд спрямо долара........))Надолу.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ЕЛЧЕТО какво преписа преди някой и друг час?"Путин и Порошенко договориха спиране на огъня в Донбас"Заявено от Киев :)Голем смях!...Отново!
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Империята на злото иска кръв
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до ЛУДАТА слава украинеФокусирай се, в Донецка и Луганска област ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ воюват не повече от 7- 9 ХИЛЯДИ, какви са тия ЦИФРИ НА "убити и ранени" бе топуз??? Боже, боже луди пишат по форумите на Бг- то та се късат
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До демократПилот Петер Хайсенко авиакомпании Lufthansa поделился, что отверстия в Боинге круглые, чистые, скорее всего соответствуют калибру 30мм. Помимо этого, квалифицированный пилот заявил, что авиалайнер имеет повреждения с обеих сторон, а это полностью исключает распространенное предположение о том, что "Боинг 777" мог быть обстрелян с землиВас демократите не Ви ли учат, че не може ей така просто да обвиняваш някого
13
4
 
2
 
! Отговори
oценяване преди 9 години
до 14 Руска империя не съществува, както и Увстро- Унгарска ФАКТ! Тъй че всичките ти измислени "доводи" отиват по дяволите.