Разкриха името на убиеца на Осама бин Ладен

Семейството на пехотинеца не се страхува от отмъщение
6 ное 2014 11:48,
17
Разкриха името на убиеца на Осама бин Ладен
Къщата, в която беше ликвидиран Осама бин Ладен. Снимка: Reuters

Британският в. "Дейли мейл" разкри името на американския морски пехотинец, ликвидирал лидера на международната терористична мрежа Ал Кайда Осама бин Ладен, предаде ТАСС.

Според изданието това е Роб О'Нийл от най-елитната специална част във Военноморските сили на САЩ. Американската телевизия "Фокс нюз" съобщи, че ще излъчи документално предаване със заглавието "Човекът, който уби Осама бин Ладен" на 11 и 12 ноември.

В него ще вземе участие О'Нийл, който ще даде подробности за операцията по ликвидирането на "терорист номер едно" през май 2011 г. в пакистанския град Аботабад.

В ексклузивно интервю за онлайн изданието на "Дейли мейл" бащата на морския тюлен - Том О'Нийл, заяви: "Хората ни питат дали се притесняваме, че "Ислямска държава" ще дойде за нас, щом името на Роб стане публично известно. Аз им казвам, че ще нарисувам голяма мишена на входната ни врата и ще кажа: "Елате ни хванете".

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
читател преди 9 години
И тука снимка - ройтерс....!А! И тая статия у лево при *** ценности!Отивам на следващата...
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kakvo sa razkrili, tova se znaeshe no s cel sigurnosta na semeistvoto mu ot teror imeto mu ne se publikuva
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роб О'Нийл съществува точно толкова, колкото и Осама бин Ладен.
7
9
 
10
 
! Отговори
Атакист преди 9 години
Ал Кайда ако са искали отдавна да изтрили САЩ от картата на Земята. Американците просто са толкова *** че няма и да се усетят какво и от къде. Работата е там че Ал кАйда е свързана с ЦРУ. И видиш ли тоя *** се нарича спец че след десет години търсене на Осама и пръснати милиарди без резултат най накрая попаднал на тоя който с малката си група направи градовете в САЩ да приличат на пейзажи от втората световна война и им сгъна икономиката. Осама е спеца,той Рамбо с *** а ти си *** американец
6
3
 
15
 
! Отговори
s преди 9 години
Дрън-дрън, че пляс. Убили те. Те го създадоха като мит, просто са му доплатили за заслугата и кой знае къде си живее сега.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ще могат много лесно да проследят, кой се интересува от О-Нийл и кой каква информация събира за него. Така САЩ ще могат още по-лесно да открият разни наемни убийци и камикадзета от ислямски и други фанатични организации. не е лоша идеята.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тц тц като ги слушам не знам кои са по-изперкалите фанатици
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AMERIKANZITE IMAT NUGDA OT GEROI.TOZI COVEK E IMISLEN.KOLKOTO SA KAZNALI NA LUNATA,TOLKOVA SA UBILI I BIN LADEN.BIL LADEN E AMERIKANSKI TRETORAZRIADEN ARTIST.CRU GO SAZDADOHA,KATO MOTIV ZA NOVI VOINI.DNES ,,VOUVAT"CRESHTU ISLIAMSKA DARGAVA,KOIATO TE SI SAZDADOHA.VSE OBSHTOIZVESTNI ISTORII ZA BALAZI I AMERIKANSKI GEROI.
2
3
 
26
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
След ИД ще дойдат други,само стой та гледай!
1
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
голям праз.