Русия ще бъде изолирана от света заради украинската криза!

Камерън предупреди за единството между САЩ и ЕС
16 ное 2014 12:58,
431
Русия ще бъде изолирана от света заради украинската криза!
Дейвид Камерън на срещата на Г-20. Снимка: Ройтерс

Британският премиер Дейвид Камерън заяви днес, че Европа и САЩ са изпратили ясно послание на руския президент Владимир Путин, че страната му ще бъде изолирана от световната общност, ако кризата в Украйна не бъде решена, предаде Ройтерс.

"Според мен Русия трябва да знае, че има реално единство между Америка и Европейския съюз в целта да се гарантира, че нямаме някакъв вид постоянно замразен конфликт на континента Европа", каза Камерън пред журналисти след срещата на Г-20 в Бризбейн. "Ако това се случи, не мисля, че отношенията между Русия от едната страна и Великобритания, Европа и Америка от другата, могат да бъдат същите", добави той.

Камерън предупреди, че геополитическите рискове за продължаващ конфликт в Украйна надделяват над рисковете от по-нататъшни икономически санкции. Путин бе подложен на остри критики от няколко лидери на срещата на Г-20 заради руската подкрепа за проруските бунтовници в Украйна, където конфликтът отне живота на над 4000 души тази година.

"Надявам се, че дори на този етап, президентът Путин поема по различен път", посочи Камерън, като допълни, че руският лидер "може да види, че е на кръстопът".

Камерън заяви също, че Иран трябва да покаже, че не поема военно-ядрения път, за бъдат вдигнати санкциите срещу близкоизточната страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


431
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
9
 
39
 
! Отговори
Казасов преди 9 години
И Путин и Лавров са диалогични политици,консенсусни ,но от тях сама се "иска"-направете това,откажете се от онова,дайте това.А отсреща нищо,не озаптяват своите хора.Май е бил прав А Громико,който при посещение в чужбина казваше на тълпите журналисти"-Здравствуйте.Я очень спешу.Досвидания".
312
8
 
42
 
! Отговори
До 370 преди 9 години
Ако имаш предвид II световна война, драги, Вашингтон и Лондон се намесиха едва след като се увериха, че руснаците са на път сами да превземат Берлин. А преди това напразно и коварно се надяваха, че Хитлер ще унищожи комунистическата държава без те да си мръднат пръстта. Колко помогнаха на Полша? Никак, но това не им попречи да използват полските пилоти в боевете с немците в небето над Лондон.
311
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Откъсването на Косово беше добро, а това на Крим лошо? Толкова ли беше трудно да се разбере, че прецедентът ще роди нови претенции? А Каталонците, баските, шотландците? Кой започна? Едно е сигурно: САЩ панически се боят от обединяването на Русия със западноевропейските развити страни. Тогава край на надмощието на американците, край на диктуването на условията. Не познават историята-който е тръгнал срещу Русия, добро не е видял. Французите и германците би трябвало да помнят!
310
28
 
34
 
! Отговори
за 369 преди 9 години
Русия е спечелила война единствено и само благодарение на Вашингтон и Лондон драги
309
10
 
51
 
! Отговори
сова преди 9 години
Русия никога не е започвала войни, тя ги завършва. Една в Париж друга в Берлин, изглежда че сега е ред на Лондон и Вашингтон.Тогава света ще миряса.
308
8
 
48
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Пудела си лае,Русия си върви!Светът вече е друг,живот има и извън САЩ и ЕС!Даже се развива в пъти по-бързо от тоя в "старите демокрации"!Русия щеше да е от огромна полза за Европа,но на САЩ това не изнася!Затова и беше измислена украинската "революция"-огромна пропагандна лъжа!Тия дават ли си сметка,че с тези неистови усилия да унищожат Русия,като нищо ще предизвикат собствената си гибел?!
307
8
 
47
 
! Отговори
Арети преди 9 години
САЩ се стремят към нов световен ред, които да устройва единствено тях!!! Апропо и Европа все още не се е сдобила с атрибути на ДЪРЖАВНОСТ, эа да ДИКТУВА, което предполага към вакуум на власт във всякакво отношение и на неравновесие на силите край границите и!!!
306
8
 
52
 
! Отговори
цИГАНИН преди 9 години
Абе това Г-20 икономически форум ли е или политически -за какво се събраха там -да четат "конско" на Путин или да решават икономически въпроси и проблеми -защото ЕС е пред нова икономическа криза и ето там трябва да си насочат усилията ,а не в критики срещу Путин . ЕС е пред нова икономическа криза ...безработица ,спад на БВП ....
305
10
 
53
 
! Отговори
A-95 преди 9 години
ЕДНО Е СИГУРНО В ТИЯ ВРЕМЕНА: НЯМА - КАК - ДА - ИЗОЛИРАШ - РУСИЯ , ОТ КАКВОТО И ДА Е
304
9
 
47
 
! Отговори
Жалко за 364 преди 9 години
364, да ти припомним ли още: Китай, Индия, Южноафриканската република, Бразилия, сега и Аржентина, Никарагуа, Япония не се самоизолира от Русия, Виетнам, Турция ( заради промяната на политиката на Щатите спрямо Кюрдите). Технологии бол. В самата Русия си ги има, след като успешно изпращат ракети, спътници, имат най-мощните бомбардировачи. Не си в час, човече. Чети повече. Много си ограничен информационно. .
303
23
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПУТИН Е ВЕЛИК!!!...ЛОЗУНГИ ОТ 40ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК..."ЛЕНИН Е ВЕЛИК""СТАЛИН Е ВЕЛИК""ХРУШЧОВ Е ВЕЛИК""БРЕЖНЕВ Е ВЕЛИК"държава в която човешкият живот няма стойност най-необяснимото за мен е,ЧЕ НА РУСНАЦИТЕ ИМ ХАРЕСВА.
302
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До По кротко Камерън !като чета коментара ти,се досещам по какво си приличаме с Русия...по агресията и желанието да завладеем света без труд.НО ЗАДАВАШ ЛИ СИ ВЪПРОСА :КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИМ СЛЕД ТОВА? НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СЪЗДАВА..
301
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До еи кои са тези държави...Венецуела,Куба и Афганистан.Русия си има нефт от Куба може да внесе портокали и захар и от Афганистан наркотици.А технологии за добив на нефт,медицинска техника и оборудване а високи технологии без които си в третия свят????
300
9
 
45
 
! Отговори
е преди 9 години
САЩ и Европа ! и кои сме ние ? има още 20развити държави готови за търговия с Русия и ние отново сме на грешната страна.
299
12
 
49
 
! Отговори
По кротко Камерън ! преди 9 години
Този човек на снимката говори по хавата си. Той още не си дава сметка, че Островът само за два часа може да стане част от Русия, както това се случи с един полуостров в Черно море. Някой трябва да му напомни за това, реших аз да го направя.
298
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В едната статия казват че русия няма да бъде изолирана в другата че ще бъде тотално изолирана :)хахаха, образи сте страшни в бг-то
297
14
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами той *** от Тотал отиде тайно да се договаря в Москва, ама го пометоха със снегорина и от тогава никой и не помисля нито тайно нито явно да отива там.
296
13
 
41
 
! Отговори
до 354 преди 9 години
О, аз се чудя защо немските бизнесмени ходят тайно в Москва, а те щели да ги осмъртяват. Смешници!!!!
295
15
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПУТИН Е ВЕЛИК!!!
294
15
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Камерън много на сериозно се взима нещо с тоя остров АНГЛИЯ !?ЕВРОПА НЯМА НУЙДА ОТ САЩ И АНГЛИЯ !!!ЕВРОПА Е РУСИЯ,ГЕРМАНИЯ ,ФРАНЦИЯ,ИТАЛИЯ и тези държави са свързани икономически!!!При опит да унищожиш една се засягат всичките държави икономически ...