"Мис Хондурас" и сестра ѝ са открити мъртви

Най-вероятно годеникът на сестрата на миската е убиецът
19 ное 2014 21:02,
5
"Мис Хондурас" и сестра ѝ са открити мъртви
"Мис Хондурас" Мария Хосе Алварадо. Снимка: Архив Reuters

Телата на "Мис Хондурас" Мария Хосе Алварадо и на сестра й, София Тринидад Ернандес, бяха открити мъртви край бреговете на река Агуагуал. Това се случи след арестуването на годеника на София, който бе заподозрян за извършването на двойното убийство, съобщиха Франс прес и Асошиейтед прес, позовавайки се на местната полиция.

"Можем със стопроцентова сигурност да потвърдим идентичността на откритите жертви", съобщи началникът на съдебната полиция Леандро Осорио.

Мария Хосе бе в неизвестност от четвъртък. Тя трябваше да отлети със самолет тази сряда за Лондон, за да участва в конкурса "Мис Свят".

Полицията съобщи във вторник за арестуването на годеника на София Тринидад - Плутарко Руис, който по всяка вероятност ги е убил в същата вечер на отвличането им.

Сегашната носителка на короната "Мис Хондурас", 19-годишната Мария Хосе и сестра й изчезнаха в четвъртък след тържество в Санта Барбара на 200 километра северно от столицата Тегусигалпа.

За случая полицията бе уведомена от майката на жертвите.

Безжизнените им тела бяпи открити в местността Арада край бреговете на река Агуагуал.

Полицията задържала заподозрения извършител и разполагала с оръжието на престъплението и с автомобила, с който били отвлечени двете жени. В убийството са замесени и други хора, които са се опитали да заличат следите от престъплението.
 
Хондурас е страната с най-голямата престъпност в света с 90,4 убийства на 100 хиляди души, припомнят агенциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България всички се самоубиват ,Още преди да има разследване - медиите са го съобщили !
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
90/100000 души за колко време? Ако е годишно, ние ги бием по всички параграфи!!! Само дето тука убийството се записва като самоубийство да не стои в графа неразкрити на полицията! Тук ни самоубиват