Путин похвали "завръщането у дома" на Крим

Това е важна част от историята ни, рече руският президент
31 дек 2014 16:41,
232
Путин похвали "завръщането у дома" на Крим
Снимка: Архив Reuters

Руският президент Владимир Путин каза днес в излъчвано по телевизията новогодишно обръщение, че "завръщането у дома" на Кримския полуостров ще остане много важен момент в историята на Русия, предаде Ройтерс.

"Любовта към родината е едно от най-силните и въодушевяващи чувства. То изцяло се прояви в братската подкрепа за хората в Крим и Севастопол", заяви Путин.

"Това събитие завинаги ще остане много важна епоха в родната история", каза той по повод извършеното от Русия присъединяване на Крим от Украйна.

Посланието му беше излъчено в руските региони в Далечния изток часове преди излъчването му в Москва, където то обикновено се показва малко преди полунощ.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
9
 
16
 
! Отговори
Л. Петров преди 9 години
Това не е ..."завръщането у дома", ... а аншлус и историята ще го заклейми като такова, както други , които са предприемали това по-назад в годините ...например 1938.
110
14
 
42
 
! Отговори
EU преди 9 години
HAHAHAHAHA , U DOMA ? BEZ TOK , BEZ VODA ...... SAMO DIKTATURATA NA LILIPUTA !
109
15
 
41
 
! Отговори
мурзилка преди 9 години
до162В САЩ е събран елита на Света.Американска нация просто не съществува.Нормално е да не пускат там болшевики и тем подоби *** назначени богаташи от червената хунта,но не спират умни и необременени хора .Системата там е много по различна от Европа.Там СОЦИАЛИЗЪМА под каквато и да е форма няма почва.Емигрантите от Европа изгонени от собствените си режими са си създали нормални условия за живот и си ги отстояват.
108
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много поразии прави *** в тропическата гора трябва да се укроти
107
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До междунар. журналистА ти защо не отидеш да живееш в САЩ като е толкова хубаво там. Ама не можеш, защото за индианците от бегето е забранено да пътуват в Америка при господарите им. А те могат да влизат в бегето без визи. А имат договро с ЕС за свободно придвижване, но на *** от *** са хлопнали резето и не изпълняват собсвените си договори - подиграват ви се и ви унижават а българите им целуват задниците.
106
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крим си е руски каквото и да говорят. А Путин си защитава държавата де на нас такъв президент. Че то от нашия можем само да се срамуваме
105
11
 
20
 
! Отговори
междунар. журналист преди 9 години
Наистина в САЩ и Западна Европа е много лошо , затова шефовете и техните деца от БКП-БСП живеят там за да се научат на лишения и мъка . В Москва никой не живее въпреки , че Руснаците се запасяват с мерцедеси и маркови стоки . Само не ми е ясно червения *** с този гол *** кого защитава и защо .
104
10
 
18
 
! Отговори
мурзилка преди 9 години
Разбира се,че и Запада също и САЩ са виновни за случващото се в България защото не унищожиха червената шайка а сключиха сделка с тях надявайки ,че ще се променят.Болшевика обаче си остана болшевик и тръгна даже срещу тези с които скллючи споразумение.Разбира се едва ли САЩ са им повярвали,но ПОП КРЪСТЮ или БАЙ *** е велик тарикат и като не иска да гризе морков ще последва ТОЯГА.Пример:Садам Хюсеин,Муамар Кадафи.....
103
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всичко е изсценирано, каиш
102
15
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 146Шоп, Просто Волен спомена пред руските политици в руският парламент , че българските ни управници, са се ПРОДАЛИ на Хамериканският си господар! Това каза САМО.....и това е достатъчно!
101
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Законът във ФАЩ позволява арестуването и разпити чрез измъчване на всеки само по подозрение без да са предявени обвинения и без разрешение от съдия. Американските концлагери са пълни със задържани които системно са подложени на мъчениа - портестиращите от Уолстрийт изведнъж се изпариха. ФАЩ се тресе от убийства и протести на расова основа. Масово следене на интернет и подслушване на телефони. ФАЩ = обикновен фашизъм.
100
17
 
18
 
! Отговори
Ястреб Великолепний преди 9 години
Ако не сте сигурни кой от политиците играе и кой не играе по свирката на световния финансов елит, обърнете внимание по кой от тях медията плюе най-много, и веднагически ще ви ясно кой чеше коня обратно на косъма! Путин е един от забележителните политици на моето време и е един много добър овчар, който брани със зъби и нокти стадото си от набезите на финансовата глутница!
99
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Факт е, че Горбачов даде СССР на запада без бой - поднесе им го на тепсия. Това е ясно и се призмава от всички. Те със Северна Корея и с Иран не могат да се оправят налагайки десетилетия санкции, какво остава за СССР който беше военна и икономическа сила от светован величина. Без Горбачов и петата колона на запада никога нямаше да "спечелят" студената война.
98
17
 
7
 
! Отговори
Отговорът преди 9 години
Американските фашисти , заедно френските фашисти, швейцарските и британските фашисти критикуват много Путин за анексирането на чужда територия. Демократът Путин отговорил , че съвсем легално и демократично ще изтрепе още много невинни украинци.
97
7
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До АТАКИСТРечта на Волен на 17 декември в Руският парламент!----------------Волката спомена ли в речта, че го подкрепят около 2% от избирателите?
96
7
 
9
 
! Отговори
историк преди 9 години
Другаря Путин е велик вожд и не му пука от никой . Братята Руснаци гладуват и мизеруват ама Крим е техен и трябва да се гордеят . От 1945 г. великия Руски народ се гордее и гладува , а Германия се срамува и богатее . Това е разликата .
95
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МВФ и Световната банка остаряха. Развиващи се държави вече се обръщат към БРИКС за пари. С Азиатската банка за инфраструктурни инвестиции и Банката за развитие на БРИКС се появи противовес на доминирането на американската финансова система. Развиващите се страни, изпитващи в момента трудности, като Аржентина и Венецуела, предпочитат да искат пари от Пекин, отколкото отново да застанат на колене пред САЩ. Това е възможно благодарение на резевите на Китай превишаващи 4 трлн. долара.
94
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Космическа техника, тежка индустрия, нанотехнологии, АЕЦове, машиностоене, що-годе коли произвеждат, самолети, селско стопансво - имат абсолютни всичко за да живеят добре независимо от запада макар и да не карат БМВ-та. Но ако Путин врътне кранчето в Европа ще настане мор.
93
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбира се СССР не е загубил студената война защото иконимиката му беше много по ефективна от западната. Рейгън беше впрегнал десетилетия наред целия запад + третия свят да съсипят СССР и не успяха. Накрая Горбачов им го поднесе на тепсия като повяврва в приказките за партньорство и СССР беше съсипан. Но се появи Русия която сега е 6та иконимика и първа военна сила. Руснаците разбраха добре какво им готви запада и тоя път номера няма да мине, Путин им начуква канчетата зараво.
92
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До neoНищо реално няма в руската икономика, всичката пара хвърлиха в производство на оръжия.Сега ще ядат танкове.