Пхенян е готов за всякаква война - конвенционална и ядрена

Ким Чен Ун няма да стои със скръстени ръце пред "побеснелите кучета"
Обновена: 31 яну 2015 14:58 | 31 яну 2015 09:22, Елка Василева
138
Пхенян е готов за всякаква война - конвенционална и ядрена
Ким Чен Ун. Снимка: Reuters

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун е заявил, че Пхенян няма да стои със скръстени ръце пред побеснелите кучета, очевидно имайки предвид изказване на президента на САЩ Барак Обама за разпадането на неговия режим, съобщи Франс прес.

Ким е направил изказването си, докато наблюдавал съвместно учение на военноморските и военновъздушните сили. "Той заяви тържествено, че не може да става и дума да се стои със скръстени ръце, докато побеснелите кучета лаят открито, че ще свалят режима, въвеждайки промени в социалистическата система, която нашият народ счита за по-ценна от живота", съобщи Корейската централна телеграфна агенция.

Още по темата

Северна Корея е готова за всякаква война, както конвенционална, така и ядрена, добавил е Ким.

Президентът Обама заяви в реч по "Ютюб" на 22 януари, че е възможно режима в Северна Корея (КНДР) да се разпадне. Той напомни, че тя е най-изолираната държава в света. В крайна сметка обаче интернет ще проникне в страната и режимът ще се срути, каза Обама.

В същото време Демократичната асоциация на юристите на Северна Корея обвини ООН, че е одобрила резолюция за нарушаване на правата на човека в КНДР, основаваща се на лъжливи показания, предаде ТАСС.

Те напомниха, че избягалият от КНДР Сим Дон Хек беше главен свидетел на изслушванията на комисията на ООН за разследване на нарушенията на правата на човека в КНДР. Той се отказа от показанията си, но те бяха включени в доклада на комисията, станал основа за резолюцията на Общото събрание на ООН.

Сега ООН "трябва да се извини за подкрепата на заговора на САЩ против Пхенян и да анулира резолюцията за нарушенията на правата на човека в КНДР", смятат юристите.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин също не трябва да стои със скръстени ръце , пред побеснелите фашистки американски кучета , Трябва да натисне ядреното копче и да превърне САЩ и Лондон в радиоактивна пепел.
16
13
 
25
 
! Отговори
до Галин преди 9 години
На нас проблема не ни е това, че сме в ЕС, а това, че 30 години "преход" ни е сервиран от комунисти и корумпирани такива, които си свалят гащите на руснаците и техните интереси. Примери: - Сключване на договор с руска компания за доставка на реактор, без да имаме площадка и нищо + наливане на над 2 милярда в Белене отново с руски компании - резултат фалит на НЕК;- Договор за ГАЗ от Русия на цена в пъти по-висока от цените в Европа - къде ги братушките? Пукало им за нас? Айде бегай! РУсия ВЪН!
15
6
 
10
 
! Отговори
Галин преди 9 години
това че симпатизирам на нещо, не значи че трябва да го притежавам или да съм там, но си те предствям теб как при първа възможност ще изчезнеш, но вероятно си много негоден щоом го пишеш а не си го направил!!! ***
14
20
 
27
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Сравнете Южна със Северна Корея , *** !!! вие сте тотално отровени от необективност !!! Две държави , един народ, а едните живеят в 19-ти век, а другите в 22-ри !!! Болни мозъци !!! Южна Корея произвежда ВСИЧКО, и то качествено за световния пазар, а Северна произвежда само простотиите на самозабравилите се сатрапи 15-то поколение !!! Това ли искате за България , антибългари !!!
13
15
 
34
 
! Отговори
галин преди 9 години
и аз предпочитам да имаме управник като него, може да са изолирани може всички да ги плюват НО ако нещо стане няма да стоят с свалени *** като нас и да са готови за "пенетрейшън" а ние с голямата дипломация и невероятните икономисти СМЕ 40 години по-назад и от тях, лесно е бъдете реалисти не се самозаблуждавайте...... успешен ден!!!
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Военновъздушните сили могат да се усилят с най-добрия в света за момента многофункционален авиационен комплекс СУ-35 (обърнете внимание на 1:54 и 2:26 на видеото)Не самолет, а произведение на изкуството - youtube/watch?v=4EmHoRGm4_w
11
4
 
12
 
! Отговори
до божка преди 9 години
В кратуната си има АКО
10
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 11Като ти харесва ходи там!
9
24
 
19
 
! Отговори
Божо преди 9 години
До до 8,9Освен , че сте ***, сте и неграмотни -срамота !!! *** е вашият шаломович - *** !!!
8
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този Дундо е пълно недоразумение на Природата ...
7
16
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Този психопат като говори за ядрена война, дали си дава сметка че ако тръгне в таз посока ще ги изтрият и превърнат в радиоактивна пустияна за по-малко от час?
6
27
 
23
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Този е клонинг на *** , а може би *** е клонинг на ун първи !!! Откачалки с ядрено оръжие !!!
5
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-изолираните държави са Бутан и Западна Сахара!А Северна Корея е доста по развита от това което се представя от пропагандата,за пример само потърсете колко марки автомобили произвеждат севернокорейците!
4
16
 
45
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ТОЯ НЕ СИ ПОПЛЮВА. ИЗОБЩО НЕ ГО Е СТРАХ ОТ МАЙМУНКАТА. ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА И СЕ ОПЪЛЧИ И ДА МУ ДАДЕ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ СВЕТЪТ НЕ ОЗНАЧАВА САМО С А Щ.
3
9
 
9
 
! Отговори
до УМЕН преди 9 години
С още няколко Ким Чен Ун-чета, още по-добър.
2
12
 
51
 
! Отговори
УМЕН преди 9 години
Без сащ и исляма светът щеше да е много по добър
1
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на чико!