Активистки на "Фемен" се хвърлиха върху колата на Доминик Строс-Кан

Бившият шеф на МВФ отивал към съда в Лил
10 фев 2015 13:03,
7
Активистки на "Фемен" се хвърлиха върху колата на Доминик Строс-Кан
Снимка: Reuters

Три голи до кръста активистки на "Фемен" се хвърлиха върху колата на Доминик Строс-Кан при пристигането му в съда в северния френски град Лил, където срещу бившия шеф на МВФ започна дело за сводничество, предаде Франс прес.

Трите активистки хванаха неподготвени полицаите пред сградата на съда. Една от тях се качи на капака на колата, която го доведе за делото, а другите две я обградиха, преди трите да бъдат задържани.

Бившият директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан, който дълго време бе фаворит за президентските избори във Франция през 2012 г., от днес ще дава обяснения за ролята си в организирането на партита с групов секс с участието на негов приятелски кръг в Лил, Париж и Вашингтон.

Наемани за тези партита са бивши проститутки, които са свидетелки по делото, описват ставащото на тези събирания като опустошителни сексуални оргии.

Строс-Кан твърди, че не е знаел, че сексуалните му партньорки са били проститутки, и определя ставащото на тези партита като сексуални отношения между взаимно съгласни пълнолетни хора.

Бившият шеф на МВФ може да получи до 10 години затвор и глоба от 1,5 милион евро за сводничество в големи размери на процеса, който се очертава като съдебният спектакъл на годината във Франция, отбелязва АФП.
 

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
En преди 9 години
Ех пълни измишлъотини да очернят човека - Саркози добър компромат направи.Значи отива на *** и се оказва сводник така ли? Ай стига глупости оставете чичкото намира.
2
0
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
Ако си беше поканил жени от неговия си пол, нямаше да му пати главата.
1
0
 
3
 
! Отговори
@ преди 9 години
Когато човек на такъв пост бива постоянно сложен на показ в медията и демонично обсебените фемен и тях ги сложат за новина,или пък се измисли някакъв уж секс скандал,то човекът под въпрос е нарушил правилата на сатанисткия ред,нещо добро май се е опитвал да направи човека и сега показност и публично унижение.