Великобритания обвини: има руски ракети в Украйна

Външното министерство разпространи снимки като доказателство
Обновена: 19 фев 2015 08:10 | 19 фев 2015 08:08,
211
Великобритания обвини: има руски ракети в Украйна
Снимката, публикувана в Туитър. Снимка: Twitter

Великобритания разпространи вчера снимки, на които според нея се вижда как в Източна Украйна действа най-модерната руска зенитно-ракетна система, "Панцир S 1". Лондон окачестви това като поредното доказателство за руското военно участие в конфликта, прададе Ройтерс.

Британското министерство на външните работи публикува "инфографика", предоставяща подробности за мобилната зенитно-ракетна система "Панцир S-1" /известна още като SA-22 според натовската класификация/, както и снимки, публикувани от медии и консултантска фирма от сферата на отбраната. Както се посочва, фотоизображенията показват, че ситемата е действала в Източна Украйна през последните няколко седмици.

"Присъствието на SA-22 в Източна Украйна е само поредното доказателство за прякото руско военно участие в конфликта", каза британският постоянен представител в НАТО Адам Томсън при публикуването на снимките в Туитър и призова Русия да изпълнява изцяло задълженията си от Минск.

Русия отхвърли нееднократните обвинения на Запада, че е изпратила войници и големи количества тежко въоръжение в Източна Украйна.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза вчера, че "руски сили, артилерия и подразделения за противовъздушна отбрана, както и командно-контролни елементи са все още активни в Украйна", допълва Ройтерс.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 152какви американски оръжия се намериха в летището,некви пушки.Я ми кажи къде са 2000 *** от НАТО обградени в котела на Дебалцево?не вървите с тези алабалистики,некой ви нападалпък вие обграждате по време на примирие.Срам е за Жужин,че не излезе като мъж и лидер наРФ и да каже,да ние воюваме там в Източна Украйна и не ни е срам.Щом се крие ,значи рабираче се излага през 21 век да предявява имперски амбиции към съседите си !
114
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МАНИЯТА ПО СЕКРЕТНОСТА в СССР ДОВЕДЕ САМО ДО ТАМ че дори си ПОВЯРВАХТЕ ЧЕ РУСКИТЕ САМОЛЕТИ ТАНКОВЕ И ОРЪДИЯ стават за нещо а какво се оказа от 25 години нито един руски танк самолет или оръдие не е поразило и ЕДИН ЗАПАДЕН ТАНК САМОЛЕТ ИЛИ ОРЪДИЕ
113
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 149Рабраха го от тъпите ***,които не са маскирали ракетите !
112
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната миризлива пропагандна партенка ни предлагат отново...По същия начин преди две седмици бомбастично обявиха снимки от Донбас в САЩ, а после се оказа, че са снимани преди три години на съвсем друго място...Вярното ловно куче на примата е решило малко да полае срещу Русия, а нашите смешници бързат разтреперани да повторят всеки лай и вой, който излъчват от Лондон...Интересно, защо не казаха нищо за американските оръжия, които се намериха в аерогарата на Донецк? Крадеца вика дръжте краде
111
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НА комунист И да му навреш в Д то казва че не е ГЕЙ ама кой му вярва
110
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От къде тъпите англичани разбраха че са руски? Може да са американски. От къде личи че снимките са в Украйна, може да са в Ню Мексико. От къде знаят наименованията по руски и натовски стандарт. Ако е най-новото въоръжение със сигурност е секретно и няма да са го снимали. От къде.... А вие *** продължавайте да коментирате.
109
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 135е как се оказа бе брато,ти там ли беше ,експерт ли си ,що ли или гледаш,че Мечока отрича,но ние нямаме основание да му вярваме,защото той отричаше и за зелените човечета в Кримпа после им даде Мечешки награди !Така ,че колкото и да бучите,целия Свят вижда и знае,чебез Меча Помощ в Украйна терористите ще са чао за няколко дни.
108
4
 
11
 
! Отговори
Нане Вуте преди 9 години
Явно американеца е сритал англичанина, че не взима участие и толкова време мълчи като пръднал и ето ти резултата!
107
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СерГЕЙ е ГЕЙ това дори и ушанките ще го потвърдят
106
1
 
10
 
! Отговори
Видимо преди 9 години
България спешно се опитва да вземе милиардни заеми за модернизация на армията си. Трябва да подкрепя американската военна индустрия и отстоява интересите на САЩ?
105
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
снимка 1 е от каталога на фирмата производител 2и 3 са от изпитания в русия 4 обаче е в ДОНЕЦК и тя заедно с двата т72 тагил който се видяха на един репортаж при това руски са си доста сериозни обвинения
104
0
 
6
 
! Отговори
Нане Вуте преди 9 години
Англичани = американци
103
0
 
5
 
! Отговори
Доказателство-снимка преди 9 години
Има гол Г-З в къщи.П.П.Снимка да изпратя ли?
102
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това не са доказателства, че системата действа в Украйна, това са снимки на руска система с обяснителни графики.
101
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ***А Чичо Сам платилите навреме,или плаща предварително?
100
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Не забравяйте, че това става до границана на Русия, а не до Америка!Място за прошка няма!За едни е игра но не и за други!!!
99
0
 
9
 
! Отговори
FF преди 9 години
***-Родшилдовите напъни са елементарни кат мозъците им..една снимка, реклама на хубава система..била в Укр.моолиммм..така ли се почват войни бе,..по една снимка...Простотията им е безгранична.А пък за платените драскачи няма нужда да се споменава..хем пасмина хем родоотстъпници па и чуждопоклонници...Та нали същата тая Англия изкла дедите ви бе простачор извънземен.Айдее ррр към Терминал 2 ..ама там май не дават стотинки за безделие из ефира а ? .
98
1
 
8
 
! Отговори
Американските войниц преди 9 години
Американските войници стават все по-импотентни. Миналата година, само за Виагра, Пентагонът е платил 41 милиона долара. Общо са платени 84 милиона долара за лекарства срещу импотентност. От 2011 до сега, са разходвани около 300 милиона долара в битката срещу импотентността. Толкова струват 4 бойни самолета от тип Ф-35.
97
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То такива снимки украинският президент даде на сената в САЩ . Само където се оказаха че са снимки от Русия,официални снимки на новинарски сайтове ,снимки от Чечения . Абсолютно такива снимки пусна и Евро нюз и след това се оказа че не са от Украйна и си ги свалиха от сайта. Та е тези са като другите.
96
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Генералния секретар на ОССЕ заяви, че не е виждал руски войски в Украйна.