Янукович обеща да се върне в Украйна, за да ѝ помогне

Страната е съсипана, рече бившият президент
21 фев 2015 21:06,
90
Янукович обеща да се върне в Украйна, за да ѝ помогне
Снимка: Архив Reuters

Бившият украински президент Виктор Янукович обеща да се върне в страната, за да й помогне, предаде Франс прес.

"Още щом получа такава възможност, ще се върна и ще направя всичко по силите си, за да облекча живота в Украйна", каза Янукович в интервю за Първи канал на руската телевизия.

Той допусна, че "след като Господ (го е) оставил жив, това е може би защото още има нужда от мен".

"Днес (Украйна) е съсипана... и в (нея) царят произвол и несправедливост", каза Янукович.

Откъси от интервюто бяха разпространени днес - навръх първата годишнина от бягството на проруския президент на Украйна от столицата Киев под натиска на прозападните демонстранти. Впоследствие Янукович избяга в Русия.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 9Като си е построил златен ***, какво ли си е мислел - като пусне г**но вътре, да става н злато (като легемдата на древния цар Мидас).Пък то какво стана - до каквото се допря, го превърна в л**на!
6
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До :-)Тоя страхливец играеше между ЕС/САЩ и Русия. Ама накрая избяга при Путин.Явно играта му е била ПРИВИДНО да играе между ЕС/САЩ и Русия, а всъщност си играе 100% за Русия. ----> Затова и там избягаЕлементарно, Уотсън!
5
31
 
13
 
! Отговори
СЛАВА УКРАЇНІ преди 9 години
Порошенко: В Украине с нетерпением ждут Януковича и готовы к встрече:)Подробности читайте на УНИАН
4
29
 
19
 
! Отговори
:-) преди 9 години
"Проруския президент"? Тоя страхливец играеше между ЕС/САЩ и Русия. Ама накрая избяга при Путин. Защо не избяга при Меркел или Обама този клоун? Предаде народът, който го е избрал. Заради това, че допусна пияници и наркомани да го свалят от власт, загинаха десетки хиляди украинци от двете страни на фронта. Този е пълен ***!
3
13
 
71
 
! Отговори
Знам преди 9 години
Афганистан, Ирак, Сирия, Украйна, държави в които хората живееха по-добре преди да дойдат на помощ американците. С коя държава извън Западна Европа американците се държат като партъори и приятели? СССР когато заповядваше в замяна даваше, колкото има, достигнаха до там, че за руснаците нямаше достатъчно. КОга САЩ е лишила дебеланковците преяждащи с МакДоналдс от нещо заради България?
2
47
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам колко трябва да е *** някой, за да каже, че ще се върне да помага, след като самия той е навредил и след като самите хора не го искат.
1
55
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Янукович обеща да се върне в Украйна, за да ѝ помогне"...... като я подари на Русия и обрече украйнците на глад и мизерия